Çocuk Hastalıkları nefes kesilmesi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

adrenalin1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2009
66
1
86
İstanbul
Bebeğim bugün uyurken bir an nefesi kesilir gibi oldu tuhaf bir ses çıkarıp nefes almaya ve uyumaya devam etti.Tarif etmesi zor ama hani beslenirken bazen bebekler tıkanır nefessiz kalır ya o tarz bir durum yaşadık.Allahtan çok kısa sürdü ama endişe ettim.Bilgisi olan yada benzeri olay yaşayan arkadaşlar var mı ?

bu durum bebeklerde cok normal canim panik yapma benim oglumda öyleydi hep korkardim meger normal biseymis icin rahat olsun

oğlumdada oluyor zaman zaman yada ben zaman zaman şahit oluyorum ama dediğin gibi çok endişeleniyorum gördüğüm zaman ..uyku apnesi diye biliyorum ama detaylı bi bilgim yok normalse gerçekten çok sewindimmm bide bunu kafaya takmıyayım

Uyku apnesi çok önemli bir problem umarım düşündüğün gibi değildir,
kontrole gittiğimizde doktorumuza sormakta fayda var galiba

daha bebek canım onlar ne uyku apnesi o kadar bebekte canım onlar daha doğru nefes almayı bile bilmiyolar böle şleri aklınıza getirmeyin allah aşkına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…