Hanımlar merhaba öncelikle hepiniz yanıtlarsanız çok sevinirim ben 20 yaşındayım yaklaşık bir ay önce nefes darlığı başladı soğuk hava deyince nefes alamam ya başladım uzandığımda sadece nefes alabiliyordum hatta bazen uzandığımda alamıyordum ve çok güçlü bir şekilde nefes darlığı yaşıyorum panik atak hastasıyım ama panik atağım bunu çok tetiklediini zannetmiyorum çünkü panik atak 16 yaşımdan beri var ama ben bunu bir aydan Yaşamaya başladım akciğerlerime yeterince hava dolamıyor tam nefes alacağım da esneme ile nefes alabiliyorum sadece ve uzanınca falan bazen ağzıma acı bir su da geliyor reflü olabilir internetten baktığımda öyle yazıyor ama tam emin değilim kardiyolojiye gittim herhangi bir kalp büyümesi veya kalpten gelen bir sıkıntı olmadığını söyledim dahiliyeye gittim dahiliyede olmadığını söyledi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yapmama nefes alamıyorum yardımcı olabilecek varsa yanıtlarsa çok sevinirim
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
NEFES DARLIGI
- Konu Sahibi ozge066
- Başlangıç Tarihi