• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nefes darligi

HerSey_Guzel_Olucak

.
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2018
2.475
2.844
63
Kizlar son uc gundur geceleri uyuyamiyorum.Nefesim daraliyor oksijenim yetmiyor gibimi desem bogulma gibi.yalniz geceleri boyle uyumak icin gozlerimi kapatiyorum ama boguluyorum nefesim yetmiyor sanki.bu nedir ya ilk defe yasiyorum.bide esim sarilince ya baska biriyle yakin temas olunca oksuruyorum nefesim yetmiyor sanki
LUTFEN bilgisi olan yazsin.hic bir fikrim yok.suanda cok uykum var ama uyuyamiyorum malesef :(

Kizlar son uc gundur geceleri uyuyamiyorum.Nefesim daraliyor oksijenim yetmiyor gibimi desem bogulma gibi.yalniz geceleri boyle uyumak icin gozlerimi kapatiyorum ama boguluyorum nefesim yetmiyor sanki.bu nedir ya ilk defe yasiyorum.bide esim sarilince ya baska biriyle yakin temas olunca oksuruyorum nefesim yetmiyor sanki
LUTFEN bilgisi olan yazsin.hic bir fikrim yok.suanda cok uykum var ama uyuyamiyorum malesef :KK43:

Dr gitmelisin. Nefes darlığı olabilir veya bir şeyden etkilendin psikolojik olarak bir sorunda olabilir .

Arada bana da oluyor çok zor oluyor gerçekten ben yıllar önce doktora gittim bir şey çıkmadı en son biri ritim bozukluğu olabilir demişti

LUTFEN bilgisi olan yazsin.hic bir fikrim yok.suanda cok uykum var ama uyuyamiyorum malesef :KK43:
Bence doktora gidin kısa zamanda ihmale gelmez,bronşit,astım,faranjit olabilir tabi buradan teşhis koyamayız ama olası hastalıkları söylüyoruz öksürük ve nefes darlığı olunca,tiroid de nefes darlığı ve öksürük yapar nodül var ise mesela.

Ayni seyleri bende yasiyorum bende alerjik rinit var burun icindeki bezler şişmiş uyumaya calisirken birine sarilinca boguluyor gibi oluyorm

Stresli dönemlerde olur,nefes açlığı rahatsızlığın ismi.
Panikatak çeşitlerinden,bende iki yıl önce başlası,kendi kendinize telkin ve nefes egzersizleri ile yenebilirsiniz.Geçmiş olsun.

Stres stres stres.

Bende de vardi ama sirf gece degil gunduz de oluyordu ama baya bi nefes acligi esneye esneye gozumden yas gelirdi o donem gittigim dr anksiyete demisti.eger boyle biseyse psikolojiktir
Ama sadece geceleri yatarkense ki ilaclarla durum gecince geceleri ozellikle yazin nefes sikintisi yasiyordum.bunun nedeni ise burun kemigim yamuktu o zorluyordu ameliyatla o da duzeldi
Ben sadece iki ornek verdim bunun disinda birsuru rahatsizliktan kaynakli olabilir.bence once bir kbbye gorunun sorun yoksa o sizi baska bi yere yonlendirir zaten.cok gecmis olsun

Back