• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nefes Darlığı!

Ah ah okaliptus yok ki evde maalesef . :KK43: nefesim biraz düzeldi dik oturuyorum rahatladım biraz şükür. Teşekkürler. Ciddi bir şey olursa acile giderim artık.

Evet benim de her şeyime bakıldı, ilaç kullanmak istemedim şükür gebelikte geçti benim. Umarım sizin de geçer. Diyafram hareketleri varmış aslında ben onları çok yapıyordum.
İnşallah geçer sizede hayırlı doğumlar diliyorum :)

arkadaşlar sanırım üşüttüm. 31+4 hamileyim ve 2 gündür çarpıntım da var şimdi daha iyiyim ama nefes darlığı var. Boğazım burnum falan dolmuş. Doktoruma söyledim tahlil istedi yaptırdım. Kanımda yine enfeksiyon çıktı. Enfeksiyon nefes darlığı yapar mı? Doktor daha dönmedi bana.
Böyle derinden nefes alıyorum sanki ciğerlerim tam dolmuyor. Normal alamıyorum. Bu da uyuyunca bile beni rahatsız ediyor. Baş ağrısı da var zaten.
Nasıl geçer? Ne yapmam lazım? Ciddi bir şey midir?
Bende alerjik astım var çocukluktan beri ara ara oksijen takıyorlar tıkanınca. Siz de doktorunuzdan talep edebilirsiniz en azından bir süre idare eder geçene kadar tekrar edin. Ben doguma bile oksijen maskesiyle girdim çok zor Allah kolaylık versin.

Bende alerjik astım var çocukluktan beri ara ara oksijen takıyorlar tıkanınca. Siz de doktorunuzdan talep edebilirsiniz en azından bir süre idare eder geçene kadar tekrar edin. Ben doguma bile oksijen maskesiyle girdim çok zor Allah kolaylık versin.
Allah razı olsun nefesim düzeldi şükür. Kendi doktorum kan sonuçlarımın güzel olduğunu ama yarın göğüs hastalıkları uzmanına görünmemi söyledi. Göğüs hastalıklarına gideceğim inşallah.
Size de çok geçmiş olsun. Gerçekten çok zor bir durum.

Sizin son anda mı arttı? Benim maalesef 20. haftamdan beri çok. Evet gebeliğin en güzel dönemi doğru ama bazı şeyleri kafama çok takıyorum çok araştırıyorum. Ay bundan kurtulmam lazım ama kurtulamıyorum :) oysa şükür başka sorunum yok sadece üşüttüm ve bu kadar da olur aslında.
Teşekkür ederim ya iyi geldi söyledikleriniz.
Benim karnım 5. ayda belirginleşmeye başladı. Öncesinde çok belli değildi. 7. Aya geldiğimde ise çok hızlı büyüdü. O sebeple birsen daralmış olabilirim. Cok da kafa karistirmamak lazim. Doktorunuza guvenin yeter bence.

Back