Nefes Atv

reyyanim yalan ama sole bak yandan buzdure buzdure konusuyor cirkin kizm degil ama o konusma tarzi tum havayi bitiriyor

evet canim ya ona biri demis bence böyle cok seker oluyorsun diye hep dizilerde öyle bu dizide ben bi kere netten izledim dudak cevresi kirisiklari belli olmuyorda doktorlarda cok yasli duruyordu..büzdüre büzdüre yazik etmis

akşamki bölümü izleyen yokmu kızlar
ateşle nefes öpüştü nefes aşık oldu sanırım ateşe
ama ateş öptükten sonra dediya babamdan abimden denizden uzak dur diye uwww şaşırdım valla
bide bu göksenin de fena sardı nefese
nefesi görünce adamın nefesi kesiliyo sanki

bayıldım bu diziyede bazen normal günlerinde kaçırıyorum malum kk aşkı daha ağır basıyor ama konusu çok güzel nefes gerçekten tam birşeytan zaten üvey babasını kendine aşık etmek için girdi o eve eminim oğullarıda aşık olacak ama nefesin kalbini çalacak belli o da ismi gibi değişik karakter olan ateş bakalım nefes en son izzlediğimde üvey babasına dans ederlerken lafı çaktı özetinide olsa muhakkak seyrediyoum konusu süperrr...:lepi::dance:

bende öyle duydum ama umarım yalandır ya çok güzel gidiyordu çok hoştu gerçi nefes çok şeytandı ama yinede çoğu diziden güzeldi ne alakası varsa özendiricilikle aşkımemnuya kimse özenmiyomu şimdi çok saçmaa:umursamaz::çok üzgünüm: yazık oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…