Nefes Atv

çello çalmak yakışmışta çello çalmakta çok sexi olmuş bacaklar açıkdekolteli dekolteli adamları ayartmak için kullanıyor sanatını nefes hanım

evet katılıorum sana sanatını ayartmak için kullanıyo duydu tabi adamın klasik müzik sevdasını da kaydirigubbakcemile3 adamda ilk günden kaymaya mı başladı ne gidip gizlice izlemeler falan, arkasından da kesin büyük oğlu iner

çok acılı tamam nefeside anlıyorum insan kin duyarda adamı ayartacak kadar değil başka şekildede intikamını alabilirdi annesinin kocasıda onu bekliyomuş ayartılmaya hazır maşallah kıza hemen göz koydu ilk günden doğru bir adam olsa çıplak görse bakmazdı ondada yamukluk var

Çok güzel harika bir dizi .Umarım gününü iyi ayarlarlar , dizi ziyan olmaz .Önceden oynayan dizilerin karşısına çıkartarak dizilere yazık ediyorlar.Uygun bir güne alınırsa bu dizi çok tutar .Oyuncular süper , konu süper .Zaten tiyatro kökenli oyuncuların olduğu diziler çok kaliteli oluyor.Ne kadar istemesek de toplumda ahlaksız olaylar var ve bunlar elbette dizilere yansıyacak .Yaşadığımız toplumun gerçekleri böyle maalesef . Umarım dizi devam eder ama muhakkak gününün değişmesi gerekir .Başka dizilerin seyredildiği bir saatte yayınlanmasının hiçbir anlamı yok .Atv bunu hep yapıyor .Güzelim dizileri ziyan ediyor.

Gece izledim Gümüş'te kullanılan ev ve bazı bölümlerde Gümüş'te çalan müzik çalıyo benneyaptımki sonraa Çiftlik evi Aşk-ı memnu ve Sıla'da kullanılan ev.Babasının öldüğünü duyduğunda babaaaaa :D diye bağırıyodu kız orasıda Selenada kullanılan yer.Ayrıca nefes diye isim mi olur iğrenç CADIARZU

annesi doğuruken aklına geldi heralde nefes nefes derken ama rolüne yakışmış kız bence güzel aşık olunacak biri bazen oluyor kıza herkes aşık kız bir halta benzemiyor naz elmas bari güzel erkeklerin beşide aşık olabilir çello çalarkende alımlı duruyor

Ben diziyi hiç beğenmedim hatta midemi bile bulandırdı.Prim yapmak için illaki ahlak dışı hikayeler mi gerekiyor artık.
ıntikam için hem annesinin kocasıyla hemde adamın oğluyla yatacak bu ne biçim senaryo
Annesinin ahlaksızlığına öfkeli bir kızın yapacağı şey mi bu?
Yoksa hangimiz daha o...u yarışına mı girdi bu ana kız anlamadım...

Sinan Tuzcu, Ugur Polat.. keske bu dizide degilde baska bir projeyle cıksalardı karsımıza.

nefes hiç güzel bi isim değil gerçekten.ilginçlik olsun diye ne isim koyacaklarını bilememişler.oyuncuları çok iyi.ama nedense tutmaz gibi geliyo bana da.çok geri planda kaldı daha ilk bölümden...

naz elmas o ağzını yapmacık yapa yapa mimik çizgileri oluşturdu ağzının kenarına o oldu :mymeka:

güzel mi olduğunu sanıyor ne öylee yapay yapay gülünce

anası rolündeki kadında duba gibi olmuşş ..

ben onu bütün çocuklarımda izlerken gayet hoştu

kadir abinin sevgilisi hem

yakında kilo ver uleeeeeeeeenn diye kadını yola getirmesini bekliyorum :oklava:

oğullarıda aç tavuk gibi nefesin içine düşceklerdi sanki anjelina jolie kız kafamçokkarıştı

dizi bir acaip, zaman geçirmek için izledim

tutar mı tutmaz bilinmez

bakıcaz görücez

uff entrika dolu olacak sanki bu dizide adam ogullari nefesi ham yapacaklar gibi ac kurtlar birbirlerinden kiskaniyorlar soyle guzel bir ask dizisi olsada izlesek aldatma kandirma dizileri olmasin artik neden eski diziler gibi olmuyor anlamiyorum
asmali konak',gumus,yabanci damat,aska surgun... kari koca dizileride reyting aliyordu yani !!

Nazı severim Üniversitede aynı dersleri alırdık iyi kızdır.Yolu açık olsun arada izlemeye çalışıyorum dizisini.Yalnız Vcd mezunu olmasına rağmen tercihlerini yanlış kullanıyor.

Sürükleyici bir diziye benziyo ama bütün erkeklerin ağzı açık ona bakmaları çok komik :) zaten senaryo bu neyapsınlar =)

benim takildigim nokta bu adam kadina kendini asik etmis birbirlerine tutulmuslar kadin colugu cocugu birakip adama gitmis 3oglana analik yapmis buraya kadar normal seyir diyelim ama simdi adam kadinin kizini gordu carpildi aninda hemde nasil is bu kadar yuvalari yikan evlattan ayiracak kadar buyuk sevda ne cabuk bitti nefesi gorur gormez bu kadar basit olabilir mi birde hadi baba kart horoz diyelim sevgilisi olna buyuk oglan zaten zampara hadi onuda anladik ama sessiz oglan Ates gibi deli dolu cocuk hepside ayni anda carpilir mi ya ne bu gorende bu senenin Kainat guzeli dizide oynuyor sanir zaten agiz carpik babaannemin ic donu gibi buze buze konusuyor nesine bunca erkek kulcun kulcun bu kiza tav oldu ailenin tum erkekleri cok zavalli yada civarda kiz oturmuyor dunyada bir nefes mi kaldi saniyorlar acep mantik hatalariyla dolu simdilik idare eder izliyoruz yokluktan iste ama gazetede okuduguma gore reytingler felaketmis kaldirilirsa yazik olur

benim takildigim nokta bu adam kadina kendini asik etmis birbirlerine tutulmuslar kadin colugu cocugu birakip adama gitmis 3oglana analik yapmis buraya kadar normal seyir diyelim ama simdi adam kadinin kizini gordu carpildi aninda hemde nasil is bu kadar yuvalari yikan evlattan ayiracak kadar buyuk sevda ne cabuk bitti nefesi gorur gormez bu kadar basit olabilir mi birde hadi baba kart horoz diyelim sevgilisi olna buyuk oglan zaten zampara hadi onuda anladik ama sessiz oglan Ates gibi deli dolu cocuk hepside ayni anda carpilir mi ya ne bu gorende bu senenin Kainat guzeli dizide oynuyor sanir zaten agiz carpik babaannemin ic donu gibi buze buze konusuyor nesine bunca erkek kulcun kulcun bu kiza tav oldu ailenin tum erkekleri cok zavalli yada civarda kiz oturmuyor dunyada bir nefes mi kaldi saniyorlar acep mantik hatalariyla dolu simdilik idare eder izliyoruz yokluktan iste ama gazetede okuduguma gore reytingler felaketmis kaldirilirsa yazik olur

nuray yorumlarina bayiliyorum cok tatlisin..özellike kirmiziyla isaretledigim yere koptim

Back