çello çalmak yakışmışta çello çalmakta çok sexi olmuş bacaklar açıkdekolteli dekolteli adamları ayartmak için kullanıyor sanatını nefes hanım
benim takildigim nokta bu adam kadina kendini asik etmis birbirlerine tutulmuslar kadin colugu cocugu birakip adama gitmis 3oglana analik yapmis buraya kadar normal seyir diyelim ama simdi adam kadinin kizini gordu carpildi aninda hemde nasil is bu kadar yuvalari yikan evlattan ayiracak kadar buyuk sevda ne cabuk bitti nefesi gorur gormez bu kadar basit olabilir mi birde hadi baba kart horoz diyelim sevgilisi olna buyuk oglan zaten zampara hadi onuda anladik ama sessiz oglan Ates gibi deli dolu cocuk hepside ayni anda carpilir mi ya ne bu gorende bu senenin Kainat guzeli dizide oynuyor sanir zaten agiz carpik babaannemin ic donu gibi buze buze konusuyor nesine bunca erkek kulcun kulcun bu kiza tav oldu ailenin tum erkekleri cok zavalli yada civarda kiz oturmuyor dunyada bir nefes mi kaldi saniyorlar acep mantik hatalariyla dolu simdilik idare eder izliyoruz yokluktan iste ama gazetede okuduguma gore reytingler felaketmis kaldirilirsa yazik olur
nuray yorumlarina bayiliyorum cok tatlisin..özellike kirmiziyla isaretledigim yere koptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?