Nefes Atv

AzRASILAM

Nirvana
Pro Üye
26 Nisan 2008
21.009
7.623
773
39
Nefes Dizisi Atv
Nefes Dizisi Oyuncuları
Nefes Dizisi Konusu,oyuncuları,resimleri,fotoğrafları

Atv, yeni sezona bomba gibi yapımlarla girmeye devam ediyor.Çekimleri ağustos ayında başlayacak olan Nefes dizisi Eylül ayında Atv ekranlarında olacak.​

İntikam yemeği soğuk yenir

Yapım:
Süreç Film.
Yapımcı: Ali Gündoğdu.
Senaryo: Gamze Özer.
Yönetmen: Ümmü Burhan.
Oyuncular: Naz Elmas, Sinan Tuzcu, Uğur Polat, Jülide Kural, Engin Şenkan, Emel Göksu.
Konu: Nefes’in anne ve babası o küçücükken boşanmıştır. Boşanmanın sebebi annenin ihanetidir. Annesinden nefret ederek büyüyen Nefes yıllar sonra annesinin karşısına çıkacak ve ondan unutamayacağı bir intikam alacaktır. Bir ihanet ile yuvasını yıkan anne, ihanetlerin en büyüğü ile tanışacak, kocasının Nefes tarafından ayartılması ile sarsılacaktır.

naz elmas manyağıyım :asigim:
kesin izlerim
naz elmasın olduğu yerde dizinin kötü olduğunu düşünemiyorum
kesin süper bi dizidir opuyorumnanaktan

Aha da ben diyim size, en fazla 5 bölüm oynar bu dizi.

Kuzu demişti dersiniz.

Fragmanı gördüm, konu tanıdık aslında, Nefes Naz Elmas oluyor, annesinden nefret ediyor, benim anladıgım kadarıyla babasını aldattı diye herhalde. Sevgilisinide oynayan Asi'de oynayan Ziya. Saclarını uzatmıs cirkin olmus :umursamaz: Orhan Simsek'te var kadroda, Genco'da oynamıstı oda.

Kadro güzel aslında, ki Sinan Tuzcu ve Ugur Polat'ı cok severim, ama kanal secimis yanlıs olmus bence. Bu diziyide harcarlarsa hic sasırmam. lmaz:

askı memnunun ahlaksız dizi kontenjanını doldurdugunu sanmıstım bu da reyting sonucları dısında ahlakmıs olumsuz örnekmiş dinlemeyen yapımcıların Türk toplumuna armaganı olsun

askı memnunun ahlaksız dizi kontenjanını doldurdugunu sanmıstım bu da reyting sonucları dısında ahlakmıs olumsuz örnekmiş dinlemeyen yapımcıların Türk toplumuna armaganı olsun

bırakın da dizilerde biraz entrika,macera olsun ya.hayat zaten yeterince sıkıcı

ben izliyorum. valla sadece nefesin annnesine attığı tokatı görmek için izliyorum. fragmanında vardı ya.süper tokattı o...:)

Naz Elmas'ı sevmiyorum..Hiç rol yapamıyor giibi geliyor bana..
Uğur Polat ve sinan Tuzcu çok iyi..

Dizi tutmaz gibi geliyor bana..Uğur Polat'a yazık olucak..

izledim ben ilk bölüm güzeldi haftaya olan bölümde güzele benziyor

bu arada bir hta vardı dizide nefesin babası eski karısını aradı ve 17 yıldır ilk kez seni aradım dedi cep telefon numarasını veya ev numarası neyse nerden biliyorduki

isim verince öğrenebiliyorsun öperatörden

bende izledim hoşuma gitti dizi çello çalmak çok yakışmış sanki bütünleşmiş onunla baya hoşuma gitti ..

annesinin yaptığı iyi bişey değil ama nefes in yaptığı dahada kötü intikam almak için üvey babasını ayartmak çok yalnış bence evdeki bütün erkekleri baştan çıkartıp ayartacak bu kız hele küçük üvey kardeşi dahada çabuk kanar yalnış bir konu yine ama izleyiciye böyle bir davranışın yalnış sonuçlar doğuracağının mesajını veririler umarım sonunda pişman olur nefes annesi sevmeden babasıyla küçük yaşta evlendirilmiş o kadınada hak veriyorum ama evliyken yapması yalnış kocasıyla konuşup boşandıktan sonra ilişki yaşasaydı daha güzel olurdu ama konu olacakya işte sevmiş kadın sonu hüsranla bitmez umarım bir kızın annesine yapacağı çok çirkin davranış kız daha ilk akşamdan başladı adamı ayartmaya

çello çalmak yakışmışta çello çalmakta çok sexi olmuş bacaklar açıkdekolteli dekolteli adamları ayartmak için kullanıyor sanatını nefes hanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…