Atv, yeni sezona bomba gibi yapımlarla girmeye devam ediyor. Şimdi de Hatırla Sevgili‘nin yönetmeni Ümmü Burhan yönetiminde Nefes Dizisi çekilecek. Süreç Film‘in yapımında gerçekleşecek projenin oyuncu kadrosu ise oldukça güçlü görünüyor. Naz Elmas, Sinan Tuzcu, Uğur Polat, Jülide Kural, Engin Şenkan ve Emel Göksu.
Konu: Nefes’in anne ve babası o küçücükken boşanmıştır. Boşanmanın sebebi annenin ihanetidir. Annesinden nefret ederek büyüyen Nefes yıllar sonra annesinin karşısına çıkacak ve ondan unutamayacağı bir intikam alacaktır. Bir ihanet ile yuvasını yıkan anne, ihanetlerin en büyüğü ile tanışacak, kocasının Nefes tarafından ayartılması ile sarsılacaktır
Naz Elmasın oLması kötü oLmuş ya CADIARZU
Sevmiyorum onu
Fotoğrafta ne kadar değişik çıKmış öyLe laelaelaelaelae
Neyse görcez bakaLım nasıL diziymiş :icecream:
Sevmiyorum onu
Sevmiyorum onu
aynen ben de sevmiyorum naz elması soğuk geliyo bana da...ben izlemem bu diziyi..konusu önemli bile değil naz elmas haziran gecesi gibi bi dizide bile soğukken burda nası olur allah bilir...
dizinin konusu fena değil gibi ama naz elmaz olmamış, baştan eksi not benim için..Şu yapımcılar neden anlamıor naz elmaza seyirci bir türlü ısınamadı kızda hiçbir sempati yok, aksine çok yapmacık ve şımarık, kesinlikle vasat bir oyuncu..
dizinin konusu fena değil gibi ama naz elmaz olmamış, baştan eksi not benim için..Şu yapımcılar neden anlamıor naz elmaza seyirci bir türlü ısınamadı kızda hiçbir sempati yok, aksine çok yapmacık ve şımarık, kesinlikle vasat bir oyuncu..