• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nefes alamama sorunu

hamsireceli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2014
914
2.405
63
Merhaba hanimlar. Burnumda kemik egriligi var bu yuzden ozellikle geceleri nefes alamiyorum. Burun banti almayi dusundum ama nette okudugum kadariyla burunda genisleme yapiyormus. Okyanus suyu vs ise yarar mi ya da bildiginiz bir yontem var midir? Illiadin gibi damlalar da kullandim ama uzun vadede kullanilmiyo bagimlilik yaptigi icin. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bende de var, otrivine bağımlısı oldum. Ameliyattan başka yolu yok. O da kesin çözüm olmuyor gerçi her zaman.

Bende de var aynı sorun.
Özele gittim doktor sinüzitim olduğu için ameliyatı erteleyebildiğin kadar ertele dedi.

Merhaba hanimlar. Burnumda kemik egriligi var bu yuzden ozellikle geceleri nefes alamiyorum. Burun banti almayi dusundum ama nette okudugum kadariyla burunda genisleme yapiyormus. Okyanus suyu vs ise yarar mi ya da bildiginiz bir yontem var midir? Illiadin gibi damlalar da kullandim ama uzun vadede kullanilmiyo bagimlilik yaptigi icin. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
ameliyat olmayı düşün cnm

aynı problem bende de var. ameliyattan kaçtığım sürece de çekeceğim bunu. tek çare ameliyat ama çok basitmiş sabah yapıyorlar akşam bırakmıyorlar bile hastanede :)

Burnumda et vardi ve agzimdan nefes almaktan agiz kurulugu yasiyordum ve surekli hasta oluyordum.En mantiklisi ameliyat olmak ben oyle yaptim ve rahatimm.

Bendede egrılık varmıs ama ben hıc farkında degılım.
Arada horladıgımı soyluyorlar uyurken.
Amelıyat olmayı dusunmuyorum o yuzden

Kizlar dr.a gittim zaten surekli kbbdeyim. Ben egriligin farknda degldm belli degil disardan doktorlar dedi. Bundan dolayi da kronik faranjitim var o da ayri bir illet. Dr hic ameliyat falan demedi. Zaten asiri korkuyorum ya igne gorunce bayilanlardanim. Ama sanirim kacis yok. Bantlar fayda etmez mi

Bende de aynı sorun var ameliyattan korkuyorum fazla eğrilik yok hafif ama bilemedim nefes almalarım zorlaştı:KK43:Babamında zamanında bana benziyormuş yaptırmamış şuanda acayip eğri sinüzit hastası olmuş ve gripten kurtulamıyor:kızgın:

Back