• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nefes alamama problemi

hestina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2016
875
819
103
Hanımlar aklimi şu aralar kurcalayan bir konu için size danışmak istiyorum, yillardir özellikle yatarken burnumun tek tarafından nefes alamıyorum. gün içinde ayakta veya otururken çok bariz belli değil bu ama yatarken bir tarafı kesinlikle iptal, bazen sağ bazen sol degisiyor tıkanıklığı, bu nedenle ağzımdan nefes almak durumunda kalıyorum sürekli, hani hiç doktor vs arastirmadim ameliyata gerek olurmu vs bilmiyorum.ama merak ettiğim.bir konu var, ben deviasyon ameliyatı olursam birazda estetiksel olarakta da duzelttirmek istiyorum çok ciddi degisiklikler değil burun ucu düşüklüğü gibi hafif kusurlari sadece fakat burnum kalın derili ve zor oldugunu çevremde de biliyorum, ameliyat sırasında hiç bir şekilde deriyi inceltme yolu yokmudur? Kalın derili burun süreci gerçekten zor ama ameliyat olursam tek isteğim ince ve hafif kalkık bir burun, her kalın derili, küçük kalkık ve kalın olmak zorunda mı arastirirken rastladıklarım hep öyleydi, ve kaba duruyor bence, İstanbul'da olanlar aşırı uçuk fiyatlara kacmayan doktor önerisi yapabilirlerse sevinirim:KK39:

Mrb canım.dedigin sebepler bende de vardı Dr gittiğimde orta kemiğin kaydığını sağ tarafın nerdeyse kemiğe yaptırdığını sol tarafta kıkırdak çökmesinin olduğunu söyledi yıllar geçtikçe zaten burunumdaki bozulmalar bariz belli oluyordu ama beni en çok rahatsız eden ise uzun yıllardır süren öksürük ve son iki yıldır gece uyuyamama ağzı açık uyumakti karar verip en sonunda ameliyat oldum geçen hafta ve şunu soyleyim.tanponla bile öncekinden daha iyi nefes aldım estetik noktasında bişey istemedim.dr çok istekli doğal bişey yapayım dedi zaten güzel bir burnumda yoktu ona bıraktım nefes iyi şekil şuan için suoriz olacak bana hiç geciktirme bı Dr git derim o seni yönlendirir zaten

Mrb canım.dedigin sebepler bende de vardı Dr gittiğimde orta kemiğin kaydığını sağ tarafın nerdeyse kemiğe yaptırdığını sol tarafta kıkırdak çökmesinin olduğunu söyledi yıllar geçtikçe zaten burunumdaki bozulmalar bariz belli oluyordu ama beni en çok rahatsız eden ise uzun yıllardır süren öksürük ve son iki yıldır gece uyuyamama ağzı açık uyumakti karar verip en sonunda ameliyat oldum geçen hafta ve şunu soyleyim.tanponla bile öncekinden daha iyi nefes aldım estetik noktasında bişey istemedim.dr çok istekli doğal bişey yapayım dedi zaten güzel bir burnumda yoktu ona bıraktım nefes iyi şekil şuan için suoriz olacak bana hiç geciktirme bı Dr git derim o seni yönlendirir zaten
Geçmiş olsun kadar oldu ameliyat olalı?

Tesekkur ederim en kısa sürede gitmek için fırsat kolluyorum bu tikaniklikla gelen baş ağrısı hele en kötüsü hayırlı olsun bu arada yeni burnunuz:)

Kalın derili burun estetiği için de güzel sonuçlar elde eden bir doktor bulabilirsin bence. Ayrıca nefes alamama sorunu ciddi bir sorun çok bekleme:)

Back