- 30 Ağustos 2016
- 875
- 819
- 103
Hanımlar aklimi şu aralar kurcalayan bir konu için size danışmak istiyorum, yillardir özellikle yatarken burnumun tek tarafından nefes alamıyorum. gün içinde ayakta veya otururken çok bariz belli değil bu ama yatarken bir tarafı kesinlikle iptal, bazen sağ bazen sol degisiyor tıkanıklığı, bu nedenle ağzımdan nefes almak durumunda kalıyorum sürekli, hani hiç doktor vs arastirmadim ameliyata gerek olurmu vs bilmiyorum.ama merak ettiğim.bir konu var, ben deviasyon ameliyatı olursam birazda estetiksel olarakta da duzelttirmek istiyorum çok ciddi degisiklikler değil burun ucu düşüklüğü gibi hafif kusurlari sadece fakat burnum kalın derili ve zor oldugunu çevremde de biliyorum, ameliyat sırasında hiç bir şekilde deriyi inceltme yolu yokmudur? Kalın derili burun süreci gerçekten zor ama ameliyat olursam tek isteğim ince ve hafif kalkık bir burun, her kalın derili, küçük kalkık ve kalın olmak zorunda mı arastirirken rastladıklarım hep öyleydi, ve kaba duruyor bence, İstanbul'da olanlar aşırı uçuk fiyatlara kacmayan doktor önerisi yapabilirlerse sevinirim