Hanımlar merhaba öncelikle hepiniz yanıtlarsanız çok sevinirim ben 20 yaşındayım yaklaşık bir ay önce nefes darlığı başladı soğuk hava deyince nefes alamam ya başladım uzandığımda sadece nefes alabiliyordum hatta bazen uzandığımda alamıyordum ve çok güçlü bir şekilde nefes darlığı yaşıyorum panik atak hastasıyım ama panik atağım bunu çok tetiklediini zannetmiyorum çünkü panik atak 16 yaşımdan beri var ama ben bunu bir aydan Yaşamaya başladım akciğerlerime yeterince hava dolamıyor tam nefes alacağım da esneme ile nefes alabiliyorum sadece ve uzanınca falan bazen ağzıma acı bir su da geliyor reflü olabilir internetten baktığımda öyle yazıyor ama tam emin değilim kardiyolojiye gittim herhangi bir kalp büyümesi veya kalpten gelen bir sıkıntı olmadığını söyledim dahiliyeye gittim dahiliyede olmadığını söyledi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yapmama nefes alamıyorum yardımcı olabilecek varsa yanıtlarsa çok sevinirim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nefes alamıyorum
- Konu Sahibi ozge066
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Ocak 2024
- 39
- 1
- 1
- 26
Bende bir ay önce grip oldum bi hafta sesim gitti hiç çıkmıyordu öksürürken artık daralmaya başlamıştım bir buçuk ay oldu hâla kaburglarim ağrıyor ve bi haftadır da nefes alamıyorum durduk yere daralıyorum sana tavsiyem sıcak suyu kovaya koy kafanı üzerine yerleştir dikkat et yanma üzerine battaniye al yarım saat bekle faydası oluyo
Bende bir ay önce grip oldum bi hafta sesim gitti hiç çıkmıyordu öksürürken artık daralmaya başlamıştım bir buçuk ay oldu hâla kaburglarim ağrıyor ve bi haftadır da nefes alamıyorum durduk yere daralıyorum
sana tavsiyem sıcak suyu kovaya koy kafanı üzerine yerleştir dikkat et yanma üzerine battaniye al yarım saat bekle faydası oluyo
Geçmiş olsun size de deneyeceğim ama kafamı nasıl yatırmam gerekiyor anlamadım tamBende bir ay önce grip oldum bi hafta sesim gitti hiç çıkmıyordu öksürürken artık daralmaya başlamıştım bir buçuk ay oldu hâla kaburglarim ağrıyor ve bi haftadır da nefes alamıyorum durduk yere daralıyorum sana tavsiyem sıcak suyu kovaya koy kafanı üzerine yerleştir dikkat et yanma üzerine battaniye al yarım saat bekle faydası oluyo
- 23 Ocak 2024
- 39
- 1
- 1
- 26
- 18 Aralık 2024
- 15
- 4
- 1
- 31
Merhaba, spor yapıyor musunuz ya da temiz hava alıyor musunuz dışarıda düzenli olarak? Benim bunlar eksik kalırsa aldığım nefes ciğerime yetmiyor gibi oluyor. Belki sizinki de öyle bir şeydir.Hanımlar merhaba öncelikle hepiniz yanıtlarsanız çok sevinirim ben 20 yaşındayım yaklaşık bir ay önce nefes darlığı başladı soğuk hava deyince nefes alamam ya başladım uzandığımda sadece nefes alabiliyordum hatta bazen uzandığımda alamıyordum ve çok güçlü bir şekilde nefes darlığı yaşıyorum panik atak hastasıyım ama panik atağım bunu çok tetiklediini zannetmiyorum çünkü panik atak 16 yaşımdan beri var ama ben bunu bir aydan Yaşamaya başladım akciğerlerime yeterince hava dolamıyor tam nefes alacağım da esneme ile nefes alabiliyorum sadece ve uzanınca falan bazen ağzıma acı bir su da geliyor reflü olabilir internetten baktığımda öyle yazıyor ama tam emin değilim kardiyolojiye gittim herhangi bir kalp büyümesi veya kalpten gelen bir sıkıntı olmadığını söyledim dahiliyeye gittim dahiliyede olmadığını söyledi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yapmama nefes alamıyorum yardımcı olabilecek varsa yanıtlarsa çok sevinirim
Deneyeceğim çok teşekkür ededimmmSıcak su doldurdugunuz kovanın üzerine egeceksin her yerini kapat hava almayacaksın battaniye nin altında 30 dk bekle direk dinlenmeye geç terle güzelce iyi geliyor
Spor yapmıyorum ve 50 kilodan 62 ye yükseldim hızlı şekilde o yüzden de osbsilir temiz hava da çok almıyorum maalesefMerhaba, spor yapıyor musunuz ya da temiz hava alıyor musunuz dışarıda düzenli olarak? Benim bunlar eksik kalırsa aldığım nefes ciğerime yetmiyor gibi oluyor. Belki sizinki de öyle bir şeydir.
Merhaba geçmiş olsun aslında göğüs hastalıkları uzmanına muayene olabilirsin solunum testi yaparlar astım falan da olabilir cigerlerinizden film cekildiniz mi hiçHanımlar merhaba öncelikle hepiniz yanıtlarsanız çok sevinirim ben 20 yaşındayım yaklaşık bir ay önce nefes darlığı başladı soğuk hava deyince nefes alamam ya başladım uzandığımda sadece nefes alabiliyordum hatta bazen uzandığımda alamıyordum ve çok güçlü bir şekilde nefes darlığı yaşıyorum panik atak hastasıyım ama panik atağım bunu çok tetiklediini zannetmiyorum çünkü panik atak 16 yaşımdan beri var ama ben bunu bir aydan Yaşamaya başladım akciğerlerime yeterince hava dolamıyor tam nefes alacağım da esneme ile nefes alabiliyorum sadece ve uzanınca falan bazen ağzıma acı bir su da geliyor reflü olabilir internetten baktığımda öyle yazıyor ama tam emin değilim kardiyolojiye gittim herhangi bir kalp büyümesi veya kalpten gelen bir sıkıntı olmadığını söyledim dahiliyeye gittim dahiliyede olmadığını söyledi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yapmama nefes alamıyorum yardımcı olabilecek varsa yanıtlarsa çok sevinirim
Evet çekildim bi sorun çıkmadı göğüse gitmedim henüzMerhaba geçmiş olsun aslında göğüs hastalıkları uzmanına muayene olabilirsin solunum testi yaparlar astım falan da olabilir cigerlerinizden film cekildiniz mi hiç
- 18 Aralık 2024
- 15
- 4
- 1
- 31
Kilo almak da nefes darlığı yapabiliyor ben de bu zamana kadar gördüğüm en yüksek kilodayım nefesimi zor idare ediyorum.Spor yapmıyorum ve 50 kilodan 62 ye yükseldim hızlı şekilde o yüzden de osbsilir temiz hava da çok almıyorum maalesef
Açık havada tempolu yürüyüş yapın biraz bence bu şikayetiniz geçecek. Ciğer temiz hava aldıkça ve hareket ettikçe açılıyor. Hem kalori de yakarsınız. Okuduğuma göre tetkiklerinizde bir sorununuz çıkmamış çünkü.
Evet çıkmadı ama vücudumda kan yok bu sebepten dolayı kan ilacı kullanıyorum o ilaç çok fazla kilo yapıyor nasıl vereceğim bilmiyorumKilo almak da nefes darlığı yapabiliyor ben de bu zamana kadar gördüğüm en yüksek kilodayım nefesimi zor idare ediyorum.
Açık havada tempolu yürüyüş yapın biraz bence bu şikayetiniz geçecek. Ciğer temiz hava aldıkça ve hareket ettikçe açılıyor. Hem kalori de yakarsınız. Okuduğuma göre tetkiklerinizde bir sorununuz çıkmamış çünkü.
Çekildim bi sorun olmadığını söylediler göğüse gitmedim hiç amaMerhaba geçmiş olsun aslında göğüs hastalıkları uzmanına muayene olabilirsin solunum testi yaparlar astım falan da olabilir cigerlerinizden film cekildiniz mi hiç
merhabalar film çekildim bi dorun yok diyip gönderiyorlar psikolojikmen diyorlar anlatmaya çalışıyorum ama anlamıyorlar derin nefes alamıyorum diyorum bize göre yeterli oksijeni alıyorsunuz diyorlarMerhaba geçmiş olsun aslında göğüs hastalıkları uzmanına muayene olabilirsin solunum testi yaparlar astım falan da olabilir cigerlerinizden film cekildiniz mi hiç
- 18 Aralık 2024
- 15
- 4
- 1
- 31
Biraz hareket ve karbonhidrat şeker kısıtlamasıyla verirsiniz hiç üzülmeyinEvet çıkmadı ama vücudumda kan yok bu sebepten dolayı kan ilacı kullanıyorum o ilaç çok fazla kilo yapıyor nasıl vereceğim bilmiyorum
Eğer sonuclariniz temiz ise aldiginiz kilodan kaynaklı olabilir düşük tempolu yürüyüşe başlayabilirsiniz kendinizi yormadan ama biraz rahatlatır siziÇekildim bi sorun olmadığını söylediler göğüse gitmedim hiç ama
merhabalar film çekildim bi dorun yok diyip gönderiyorlar psikolojikmen diyorlar anlatmaya çalışıyorum ama anlamıyorlar derin nefes alamıyorum diyorum bize göre yeterli oksijeni alıyorsunuz diyorlar
anti tpo değerin yüksek olabilir. hem kilo hemde boğulma hissine sebep oluyor malesef.Spor yapmıyorum ve 50 kilodan 62 ye yükseldim hızlı şekilde o yüzden de osbsilir temiz hava da çok almıyorum maalesef