Nefes Al ! Nefes Ver !

Aynen ben balık etli olmayı seviyorum
Basenler sıkılaşıyor mu gidiyor mu artık bu konuda uzman olanlar bi dahil olsun şu konuya :KK70:

Ayrıca 49 kilonun neyi sıkılaşacak ayol
:110:

Ben geçen yaz 63 kiloydum ..
Ondan önceki yazda 54..

63 olduğum ve spor yapmadığım zamanlarda selülitlerim gözüme fena halde batıyordu..

İnanır mısın 1 aydır ara ara spor yapıyordum , gözünle görüyorsun o izlerin gittiğini..

49 kiloda ki kankam , göbeği var onun :KK70: beli bacakları herşeyi ince bi göbek işte

Ben bu 3 mill kolay bişey gibi geldi
anam ben hamlamisim
pofff
63.4 kiloyum ama verdigimden daha fazla vermek istiyorum 55 olcam

Ben geçen yaz 63 kiloydum ..
Ondan önceki yazda 54..

63 olduğum ve spor yapmadığım zamanlarda selülitlerim gözüme fena halde batıyordu..

İnanır mısın 1 aydır ara ara spor yapıyordum , gözünle görüyorsun o izlerin gittiğini..

49 kiloda ki kankam , göbeği var onun :KK70: beli bacakları herşeyi ince bi göbek işte

Ben 57-58 kg olarak hayatımı devam ettirirken nişanlımın gelmesiyle birlikte 65'e kadar çıktım :KK70: Tabi o mezun olup gidince 62 ye falan düştüm ama basen- göbek hak getire. :eek:
62'den 58'e nasıl oldu bilmiyorum geceleri yemek yiyerek verdim ama devamı gelmedi 58'de tıkandım :KK53:
Sizinle birlikte inşallah 55'e doğru koşarım
:KK55:

Eeee şimdi bu spor denen şeyi yapınca toto sıkılaşırmı benim az ihtiyacım var Margam:KK53: Çok değil:110:

170 boyunda 60 kiloyum:KK34:

Daha önce hiç spor yapmadım mekik çekincede karnım çok acıyor:mad: Bu acı çekdikçe geçiyormu yoksa devam ediyormu:KK64:

ben geldim bonibonlarimmmmm
simdi spor konusunda bir iki püf noktasini sizinlede paylasmak isterim spor sever sirinlerim,
1-spordan yarim saat önce sade bir kahve icip vucudu istiyoruz hanimlar hemde enerji depoluyoruz
2-sporu ya sabah ya 3 ten sonra yapiyoruz deyin bakalim niye 3 ten sonra cunku metobolizma saat 3 ten sonra yenileniyor ve enerjik oluyoruz
3-sporumuz kesinlikle 40 dakikadan az olmamali yag yakimi 40 dakika sonrasi basliyor
4-spor esnasinda metobolizmayi eccik daha nasil hizlandiracagiz cevap bende sekerler simdi bir litrelik bir yesil cay yapip icinede yarim limon sikiyoruz ve digerlerine gore biraz daha fazla yag yakacak enerjimiz oluyor
5-spordan 2saat once ve sonrayemek yemiyoruz
ayrica spordan once kh li spordan sonra proteyinli yiyoruz neden peki
cunku sporda bize enerji lazim ve kh yemeliyiz bir tost yada bir meyve sonrasindada kaslarimiz icin proteyinli bir ogun hanimlar
6-ne kadar cok kasimiz olursa o kadar cok fit bir gorunumumuz olur tartida fazla gorunsek bilemmmmm
7-yuruyuste dahil olmak uzere yapaxagimiz sporlarda agirlik kullanmak fazladan efor ve kas demek cancazlarim
8-vücut sporada alisiyor ve 6-8 hafta sonrasinda tepki vermiyor malesef.bu nedenle belirli araliklarla yaptigimiz sporlari ve surelerini degistirerek beyni kandirmamiz gerekiyor

simdilik aklima gelenler bunlar
umarim sikmadim sizi sekerler

Bizde bir hatun var harbiye , nuriye yapmış yarışmaya katıldı birde..

tv karşısına geçip hem yürüyor hem de tatlıları yiyo..

:110:
haha aklima jv geldi sabah yuruyuse giderdi arkadaslariyla donuste evi arardi kizartmayi yaptinizmi firindan ekmek alip geliyoz diye

Eeee şimdi bu spor denen şeyi yapınca toto sıkılaşırmı benim az ihtiyacım var Margam:KK53: Çok değil:110:

170 boyunda 60 kiloyum:KK34:

Daha önce hiç spor yapmadım mekik çekincede karnım çok acıyor:mad: Bu acı çekdikçe geçiyormu yoksa devam ediyormu:KK64:

Benim ilk yaptığım zamanlarda çok acıyordu. Ama şimdi acımıyor canım..
Eğer çok zorlanırsan arttır her gün biraz daha..

Nazım , her gün yapıcaz vaktimiz olmasa bile günümüze sıkıştırıcaz sporu alışkanlık haline getireceğiz :)

seni de ekliyorum :)

Ben bu 3 mill kolay bişey gibi geldi
anam ben hamlamisim
pofff
63.4 kiloyum ama verdigimden daha fazla vermek istiyorum 55 olcam
benim favorim 5 mile canim helede agirlikla yapiliyorsa gercekten efor sarfediyorsun
cok yapmistim leslie ablamla walk walk diy diye ey gidi genclik ey

Kolay kolay ben 3 mill yapınca fazla terlemiyorum bile alıştım artık..
En çok mekik ve sguat beni mahvediyor ..
ay unuttum ben ya bir madde daha var
yuruyus programindan sonra vucut isinmisken mekik ve sqguat yada baska hareketler yapilmali kizlar
hem vucut sogurkende yaklasik 1 satte kadar-ki bu kas oraniniza bagli-yag yakimi devam ediyor

ben geldim bonibonlarimmmmm
simdi spor konusunda bir iki püf noktasini sizinlede paylasmak isterim spor sever sirinlerim,
1-spordan yarim saat önce sade bir kahve icip vucudu istiyoruz hanimlar hemde enerji depoluyoruz
2-sporu ya sabah ya 3 ten sonra yapiyoruz deyin bakalim niye 3 ten sonra cunku metobolizma saat 3 ten sonra yenileniyor ve enerjik oluyoruz
3-sporumuz kesinlikle 40 dakikadan az olmamali yag yakimi 40 dakika sonrasi basliyor
4-spor esnasinda metobolizmayi eccik daha nasil hizlandiracagiz cevap bende sekerler simdi bir litrelik bir yesil cay yapip icinede yarim limon sikiyoruz ve digerlerine gore biraz daha fazla yag yakacak enerjimiz oluyor
5-spordan 2saat once ve sonrayemek yemiyoruz
ayrica spordan once kh li spordan sonra proteyinli yiyoruz neden peki
cunku sporda bize enerji lazim ve kh yemeliyiz bir tost yada bir meyve sonrasindada kaslarimiz icin proteyinli bir ogun hanimlar
6-ne kadar cok kasimiz olursa o kadar cok fit bir gorunumumuz olur tartida fazla gorunsek bilemmmmm
7-yuruyuste dahil olmak uzere yapaxagimiz sporlarda agirlik kullanmak fazladan efor ve kas demek cancazlarim
8-vücut sporada alisiyor ve 6-8 hafta sonrasinda tepki vermiyor malesef.bu nedenle belirli araliklarla yaptigimiz sporlari ve surelerini degistirerek beyni kandirmamiz gerekiyor

simdilik aklima gelenler bunlar
umarim sikmadim sizi sekerler
Teşekkürler canım

Ben hani bilindik bir markanın aramolı öğün içecekleri var ya onlardan kullanıyorum tok karnına..
Etkisi olur mu hani vanilya aromalı fındık aromalı vs süt ile karıştırıyorsun içiyorsun
Kahve içmiyorum , kabızlık problemim olduğu için..

Ben 57-58 kg olarak hayatımı devam ettirirken nişanlımın gelmesiyle birlikte 65'e kadar çıktım :KK70: Tabi o mezun olup gidince 62 ye falan düştüm ama basen- göbek hak getire. :eek:
62'den 58'e nasıl oldu bilmiyorum geceleri yemek yiyerek verdim ama devamı gelmedi 58'de tıkandım :KK53:
Sizinle birlikte inşallah 55'e doğru koşarım
:KK55:
İnşallah canım benim veririz birlikte .
Bende benimkiyle yan yana gelince durduramıyorum boğazımı yiyorum sürekli yaaa

Listede adı olmayanlar bana yazsın eklerim..

HER GÜN SPOR YAPILACAKTIR !

İŞTE LİSTEMİZ !

index.php

index.php

index.php

index.php

index.php

En sisko benim ya burdaa:KK23:

49 neymis kilo mu o?:KK57::KK53:

Evet Eylül'de düğün var :oops:

Boyum 1.66
Benim basenler sıkıntı ya :KK35:yoksa görünürde bi yerimde kilo yok. Squat yaparım ama ben toto dik olsun değil erisin istiyorum o nasıl olacak bilemedim.:KK64:

Hoş buldum canım Hoppa
Tabi ki bekliyoruz

Allah mutlu mesut etsin sizi:nazar:

Bilmiyorum ki nasil incelir. Ben de dik olsun istemiyorum ama bir fikrim yok malesef o_O

Kız ben elimde telefon buraya yazarken bile ısınma hareketleri yapıyorum gündüz:KK70:

Kurtlu gibisin yani hep:KK48:
Kipir kipir:KK48:

Teşekkürler canım

Ben hani bilindik bir markanın aramolı öğün içecekleri var ya onlardan kullanıyorum tok karnına..
Etkisi olur mu hani vanilya aromalı fındık aromalı vs süt ile karıştırıyorsun içiyorsun
Kahve içmiyorum , kabızlık problemim olduğu için..
hazir urun pek sevmiyorum canim
kahvedeki kafeyin vucudu uyariyor
gel zencefilli cay yapalim senle bir deneyelim en azindan senin icecekte gereksiz seker var fistigim ya
findikta cabasi

bende gelim mi

şimdi 54
hedef 50

spora gidiyorum ama haftanın 2 ya da 3 günü oluyor diğer günlerde evde hafif bişiler yapasım var.
göbekten kurtulmak ve sıkılaşmak amacım

hazir urun pek sevmiyorum canim
kahvedeki kafeyin vucudu uyariyor
gel zencefilli cay yapalim senle bir deneyelim en azindan senin icecekte gereksiz seker var fistigim ya
findikta cabasi
Vanilyalısı çok güzel kokuyor bayılıyorum ya.
Hiç bir şey yemeden onu içiyorum , öğün öğün .

Yeşil çayla aram yok kahve çok severim ama kabızlıktan içmemem gerek.
Zencefilli çayı denemeye varım ! :)

X