• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nedir erkeklerin bu araba sevdası

elbette altına yatırım daa iyidir cnm bir durum olur satarsın zor dostun olur
bende dün akşam eşime sinir oldum sen git yeni aldıgımız arabayı orta revüşten dönerken arka jantı vur
arba attura kalsın geldi kaza yapm araba da hasar büyük
tepem attı yaa dahha orcu ödenmedi snrmden uyuyamadım arkadaşım şimdide kara kara nasıl tamir ettiricem diye düüşünüyor
ee şimdi hamileyimde birikimimizi tamire verecek sinir küüyüm şuan yaaa
bebeğimin rııskını yaptıgı hatayla harcıycak kaskosu vardı karşılamıyor
hata eşimde akşa vakti diye ters yönden dönmek istemiş mobeselerde kayd etmiş çok üzgünüm imdi ya
ALLAIM SABIR VER herşeyi çok iyi bir aadam ama araba konusunda hibrşey gözüüyor gözüne
trilyonda olsa yatırııyor ne olursa olsun sürekli tamirde süelkli bir arafını yaptırıyor çldırak üzreyim:43::43::43::43::43::43::43::43:

Arabanın kaskosu var mı? Varsa kaza durumunda sigorta şirketi öder yoksa ayvayı yersiniz paranız heba olur.

Ahh bacıımm... Eşim ayda 2 ata altın alcak kadar parayı kenara koyabilsin bırak bileziği popoma don istersem nağmerdim... İşleriniz ne güzel durumunuz iyi biz elin uygun gördüğü maaşa tamah ediyoruz çok şükür yetiyo arttırmayada çalışıyoruz ama inanki üçün beşin hesabını yapıyorum git çalış diceksin küçük ilçedeyiz yapılcak en düzgün iş tezgahtarlık eşimden sonra çıkcam eve ayrı işe ayrı yetişcem bebekte yolda vercekleride 600 tl kıymet bilende olmaz oturuyorum evde en iyisi ama eve doğum için badana yaptırcam uykularım kaçıyo hastaneye mevlüte ıvıra zıvıra para bulma derdindeyim ailelerde destek çıkmıyolar nerde bütün eşyaları yenilemek önümüzdeki 5 sene hayalini dahi kuramam sanırım bi odayı böldürüp oda dahi yapamadım... Arabamız tarihi eser 16 yıllık mı ne o da eşimin babasının bugün satsak yarı parasını abisine vermek zorundayız sürekli bi yerleri bozuluyo masraflara bide o ekleniyo...

Amaa bunlara rağmen benim 10 tane burma bileziğim, 1 kalın bileziğim, 3 tane kelepçe zincir tarzı takım ve 2 tane biri ince biri kalın setim var kenardada bilmem kaç tane küçük altın... Bozdurabiliyo muyum hayır! Takabiliyo muyum hayır! 1 bilezik bozdursam aileler ayaklanır özelliklede benim babam araba için bilmem ne için bileziğini mi verdin diye söylenir çocuk için bile yıllarca uğraştık içinden 1 tane bozdurmadık borç harç gittik dr.lara ailesinede batar zevk için yatırımlarını harcıyolar derler hele konu komşu 1 bilezik eksilse bi taraflarıyla gülerler herşey bi yana o takılar kanunende dinende benim hakkım ve hiç destek olmayan ailesinin binip keyif yapcağı arabaya
hiçbişeyimi vermem eşimin çalışıp yapması gereken şeylere altın bozdurup onu kolaya alıştıramam...

Varlık içinde yokluk çekiyorum anlayacağın keşke benim eşimin durumu iyi olsaydıda 1 tane bileziğim olmasaydı bu zamanda bilezik takanmı kaldı bizim çevremiz çok kovalak çok dikkat ederler altına göre itibar görürsün ama takmayada bi yandan utanır ve korkarsın hırsızlara davetiye çıkarırsın dikkat çekersin...
Bence böyle bi sebepten huzurunu bozma canını sıkma erkekler böyle konulara çok takıyolar madem kafasına koymuş gece gündüzde çalışıyomuş parayı görünce şımarmamış seni değiştirmeye kalkmamış ya bırak gönlünde ne varsa alsın belki işi içinde gereklidir bilezik falan gereksiz şeyler hem yatırım olmıcakki yarın öbürgün çıkar satalım dese surat yaparsın sana hediye olcak o bilezikler o yüzden çok gerekli görmemiştir hem almıcamda dememiş 10 yıldır yokmuş 1 yıl daha beklesen nolurki bu kadar takılma benim eşimden o lüksü görme ihtimalim bile yok sende yokluk çekmişsin az çok bilirsin ne güzel Allah yürü ya kulum demiş eskiden yok diye huzursuz olmuşsundur şimdiyse var diye birbirinize düşüyosunuz boşver...

Arkadaşım senin kolundaki altın sayısına göre seninle arkadaşlık komşuluk eden insandan ne fayda gelir ki hayatta?

elbette altına yatırım daa iyidir cnm bir durum olur satarsın zor dostun olur
bende dün akşam eşime sinir oldum sen git yeni aldıgımız arabayı orta revüşten dönerken arka jantı vur
arba attura kalsın geldi kaza yapm araba da hasar büyük
tepem attı yaa dahha orcu ödenmedi snrmden uyuyamadım arkadaşım şimdide kara kara nasıl tamir ettiricem diye düüşünüyor
ee şimdi hamileyimde birikimimizi tamire verecek sinir küüyüm şuan yaaa
bebeğimin rııskını yaptıgı hatayla harcıycak kaskosu vardı karşılamıyor
hata eşimde akşa vakti diye ters yönden dönmek istemiş mobeselerde kayd etmiş çok üzgünüm imdi ya
allaım sabır ver herşeyi çok iyi bir aadam ama araba konusunda hibrşey gözüüyor gözüne
trilyonda olsa yatırııyor ne olursa olsun sürekli tamirde süelkli bir arafını yaptırıyor çldırak üzreyim:43::43::43::43::43::43::43::43:

işte benim derdim tam bu işte.bak durduk yere masraf çıkmış işte.bende bundan korkuyorumda istemiyorum.altını yapsan durur kenarda sana bi zararı olmaz uzun vadede.bende hemen bozdurmayı düşünmüyorum.ilerde bi ev için katkısı olsun die istiyorum.allah yardımcınız olsun.

arabanın kaskosu var mı? Varsa kaza durumunda sigorta şirketi öder yoksa ayvayı yersiniz paranız heba olur.

arabanın kaskosu var ama bazı durumlarda kaskoda bi işe yaramıyor maalesef.karışmayacam artık her zamanki gibi ben sana sölemiştim demek istemiyorum sadece inş dememde.

Back