- Konu Sahibi sevfurkereym
elbette altına yatırım daa iyidir cnm bir durum olur satarsın zor dostun olur
bende dün akşam eşime sinir oldum sen git yeni aldıgımız arabayı orta revüşten dönerken arka jantı vur
arba attura kalsın geldi kaza yapm araba da hasar büyük
tepem attı yaa dahha orcu ödenmedi snrmden uyuyamadım arkadaşım şimdide kara kara nasıl tamir ettiricem diye düüşünüyor
ee şimdi hamileyimde birikimimizi tamire verecek sinir küüyüm şuan yaaa
bebeğimin rııskını yaptıgı hatayla harcıycak kaskosu vardı karşılamıyor
hata eşimde akşa vakti diye ters yönden dönmek istemiş mobeselerde kayd etmiş çok üzgünüm imdi ya
ALLAIM SABIR VER herşeyi çok iyi bir aadam ama araba konusunda hibrşey gözüüyor gözüne
trilyonda olsa yatırııyor ne olursa olsun sürekli tamirde süelkli bir arafını yaptırıyor çldırak üzreyim
bende dün akşam eşime sinir oldum sen git yeni aldıgımız arabayı orta revüşten dönerken arka jantı vur
arba attura kalsın geldi kaza yapm araba da hasar büyük
tepem attı yaa dahha orcu ödenmedi snrmden uyuyamadım arkadaşım şimdide kara kara nasıl tamir ettiricem diye düüşünüyor
ee şimdi hamileyimde birikimimizi tamire verecek sinir küüyüm şuan yaaa
bebeğimin rııskını yaptıgı hatayla harcıycak kaskosu vardı karşılamıyor
hata eşimde akşa vakti diye ters yönden dönmek istemiş mobeselerde kayd etmiş çok üzgünüm imdi ya
ALLAIM SABIR VER herşeyi çok iyi bir aadam ama araba konusunda hibrşey gözüüyor gözüne
trilyonda olsa yatırııyor ne olursa olsun sürekli tamirde süelkli bir arafını yaptırıyor çldırak üzreyim