• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nedir erkeklerin bu araba sevdası

sevfurkereym

profosyonel ev hanımı:)))
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2011
796
17
318
İzmir
selam hanımlar inşallah bi yol gösterirsiniz bana.benim sorunum eşimle.büyük bişe değil ama çok kızıyorum ona.biz 10 yıldır evliyiz.çok zor şartlarda evlendik.beraber çalıştık azda olsa evimizi kurduk.eşim özünde asabi pek konuşmayan biridir.ama bana ve çocuklarına çok düşkündürde.çok çalışkandır.10 ay önce kendine ait mobilya imalat dükkanı açtı çok şükür.ama normal işindede çalışıyor.akşam 7 kadar işinde 7den 10-11 kadarda kendi işinde çalışıyor.
kızdığım nokta ise.bu yaz bi oğlumuz oldu.koltuklarımı halılarımı perdelerimi yeniledim.işleri iyi gidiyor çok şükür.onların borcunu bitirdik eşim iyi bi iş almıştı onu bitirdi 4 ay önce borcsuz fiat doblo marka bi araba aldı.şirketin arabasını kullanıyorduk yıllardır.insanın kendi arabası olması çok güzelmiş.arabayı borcsuz alınca işleride iyi bende eşimden bişe rica ettim bundan sonrada bana 2 tane 25 gr bilezik yaparsan sevinirim.düğünde bile takılmadı içimde ukta kaldı dedim.tamam söz dedi.bende sevindim.dün akşam eşim geldi geç vakit.çocuklarda uyuyordu.oturduk bana biraz para verdi faturalar ve ev için.sonrada 3 tane ata altın verdi.ben görünce çok sevindim.benim için biriktiricez die.çünkü eşim hiç altına yatırım yapmayı sevmezdi.sonra hafta sonu alacaklarım var onlarlada yaparız 2 tane sonra haftayada var yaparız falan dedi.bende cümlenin sonunu heyacanla bekliyoruz sonrada sana istediklerini alırız die ki eşim demezmi 10 milyarı tamamlayıp arabayı değişicem değerini yükselticem die:19::19::19::19:zaten aldığımız yirmibin tldi.bende arabaya yatırım yapmaya ne gerek var allah korusun bi kaza olsa gitti emeklerimiz die istemedim.yeter o araba bize.sonuçta yolda giden kaza ypma ihtimali yüksek.sen yapmasan gelir biri vurun hasar verir nolcak sonra.yok alacamda alacam.sonrada hepsi sana ne istersen alalım.bende önce benim istediğimi al sen nasılsa alıcan madem sen naparsan yap dedim dinlemedi.ama ben hep kızdım hem kırıldım.altına yatırım yapmak arabaya yatırım yapmaktan daha mantıklı değilmi sizcede? ben anlatamadım bi türlü bi araba sevdasıdır gidiyor.önceden oda yoktu şimdi gözü yüksekte.ama ben fena kırgınım:19::19::19:

Herkes bütçesine göre davranıyor.Eşiniz kazancına güveniyor demek ki...Sizin de kırılmanız normal.Önce sizin dileğinizi yerine getirse daha hoş olur.

Herkes bütçesine göre davranıyor.Eşiniz kazancına güveniyor demek ki...Sizin de kırılmanız normal.Önce sizin dileğinizi yerine getirse daha hoş olur.

onun kazancına ve ona bende güveniyorum ama gerek yokki arabanın değerini yükseltmeye.ben yıllarca ses etmedim.daha alalı kaç ay oldu aceleside yok alma d"iorum dinlemiyorda alacak bu kezde beni memnun etse daha iyi olurdu.ama ben arabaya yatırım işini hiç iyi bulmuyorum

Biz bayanlar birikim konusunda çook daha titiziz:))
Ama artık şöyle düşünüyorum siz söyleyin eşinize ama dinlemiyorsa sizde tadını çıkarın o araba sizinde malınız sonuçta:)
Erkekler çoğu için tutkudur bizim anlamamız zor sanırım üzmeyin canınızı aç değilseniz duruunuz iyiyse tadını çıkarın:)

aaahh bacım ahhh bu araba sevdası hepsinde var valla. 20 binlik alırlar sonra 30binliğini isterler gitgide büyür bu istekler:)).
Ama keşke bütçesi yettiği ölçüde senin de gönlünü alsaymış :(((

Erkekler böyle...Araba düşkünü.Eşimin arkadaşı bi ev parası arabaya verilir mi ,diye hafiften eleştiride bulunuyordu;ama gitti ilk fırsatta arabasını yeniledi. ;) Bize anlamsız geliyor ,ama erkekler bütçelerine göre en iyisini alıyor.

O araçlar ticari araçlar eğer bu iş için de kullanıyorsa bir tık iyisini almak daha iyi olabilir diye düşünmüştür.
Eşiniz madem güzel kazanıyor belki birden birkaç bilezik alamaz ama yavaştan almaya başlayabilir.
Yani tatlılıkla halledilir bu mevzu öyle düşünüyorum

Biz bayanlar birikim konusunda çook daha titiziz:))
Ama artık şöyle düşünüyorum siz söyleyin eşinize ama dinlemiyorsa sizde tadını çıkarın o araba sizinde malınız sonuçta:)
Erkekler çoğu için tutkudur bizim anlamamız zor sanırım üzmeyin canınızı aç değilseniz duruunuz iyiyse tadını çıkarın:)

evet bayanlar yatırım konusunda titiziz.ama erkekler öle değiller.tamam araba bizim malımızda ne gereği var fazlasınada demeden geçemiyecem.2 tane çocuğumuz var daha evimiz yok.önceliğimiz ev olmalı bende altın yaparak eve katkı olsun istiyorum ama kime diorum.çok şükür durumumuz iyi ama araba diyince benimde şalterler fena atıyo bakalım napıcaz.

O araçlar ticari araçlar eğer bu iş için de kullanıyorsa bir tık iyisini almak daha iyi olabilir diye düşünmüştür.
Eşiniz madem güzel kazanıyor belki birden birkaç bilezik alamaz ama yavaştan almaya başlayabilir.
Yani tatlılıkla halledilir bu mevzu öyle düşünüyorum

arabayı çok naidr kullanıyor işi işin.ufak tefek alet taşıyor.çok titizdir eşim elinden gelse arabaya herkesi galoşla alır:1::1:mevzuyu büyütmeye ve dayatmaya niyetimde yok zaten.zorla alındıktan sonra hiç kıymeti yok benim için.

sonuçta araba almakta bi yatırımdır her ne kadar kadınlara göre olmasa da...
kadınlar ev altın vs. o tür şeyleri yatırım olarak görürler
erkekler de arabayı.
değerini yükseltmesi iyi bişi çünkü doblonun ikinci el fiyat değeri çok düşük zarara girersiniz alınanın çok altında fiyata satılıyor.
bunları nerden biliyorum derseniz bizde araba araştırması yapıyoruz sevgilim sayesinde ezberledim hepsini :9:
ha fakat sizin isteğinizi önemsememesi olmamış...
ama kazancı iyi dediniz böyle giderse isteğiniz yerine gelebilir

arabayı çok naidr kullanıyor işi işin.ufak tefek alet taşıyor.çok titizdir eşim elinden gelse arabaya herkesi galoşla alır:1::1:mevzuyu büyütmeye ve dayatmaya niyetimde yok zaten.zorla alındıktan sonra hiç kıymeti yok benim için.

Arkadaşım bu altın mevzusunu bu kadar büyütme.
Ben kadın olarak seni anlıyorum ama eşinin seni anlamasını bekleme.
Çok benciller malumun, ben eşinin sana o altını yapacağını düşünüyorum ama kendine öncelik verecektir.

Ahh bacıımm... Eşim ayda 2 ata altın alcak kadar parayı kenara koyabilsin bırak bileziği popoma don istersem nağmerdim... İşleriniz ne güzel durumunuz iyi biz elin uygun gördüğü maaşa tamah ediyoruz çok şükür yetiyo arttırmayada çalışıyoruz ama inanki üçün beşin hesabını yapıyorum git çalış diceksin küçük ilçedeyiz yapılcak en düzgün iş tezgahtarlık eşimden sonra çıkcam eve ayrı işe ayrı yetişcem bebekte yolda vercekleride 600 tl kıymet bilende olmaz oturuyorum evde en iyisi ama eve doğum için badana yaptırcam uykularım kaçıyo hastaneye mevlüte ıvıra zıvıra para bulma derdindeyim ailelerde destek çıkmıyolar nerde bütün eşyaları yenilemek önümüzdeki 5 sene hayalini dahi kuramam sanırım bi odayı böldürüp oda dahi yapamadım... Arabamız tarihi eser 16 yıllık mı ne o da eşimin babasının bugün satsak yarı parasını abisine vermek zorundayız sürekli bi yerleri bozuluyo masraflara bide o ekleniyo...

Amaa bunlara rağmen benim 10 tane burma bileziğim, 1 kalın bileziğim, 3 tane kelepçe zincir tarzı takım ve 2 tane biri ince biri kalın setim var kenardada bilmem kaç tane küçük altın... Bozdurabiliyo muyum hayır! Takabiliyo muyum hayır! 1 bilezik bozdursam aileler ayaklanır özelliklede benim babam araba için bilmem ne için bileziğini mi verdin diye söylenir çocuk için bile yıllarca uğraştık içinden 1 tane bozdurmadık borç harç gittik dr.lara ailesinede batar zevk için yatırımlarını harcıyolar derler hele konu komşu 1 bilezik eksilse bi taraflarıyla gülerler herşey bi yana o takılar kanunende dinende benim hakkım ve hiç destek olmayan ailesinin binip keyif yapcağı arabaya
hiçbişeyimi vermem eşimin çalışıp yapması gereken şeylere altın bozdurup onu kolaya alıştıramam...

Varlık içinde yokluk çekiyorum anlayacağın keşke benim eşimin durumu iyi olsaydıda 1 tane bileziğim olmasaydı bu zamanda bilezik takanmı kaldı bizim çevremiz çok kovalak çok dikkat ederler altına göre itibar görürsün ama takmayada bi yandan utanır ve korkarsın hırsızlara davetiye çıkarırsın dikkat çekersin...
Bence böyle bi sebepten huzurunu bozma canını sıkma erkekler böyle konulara çok takıyolar madem kafasına koymuş gece gündüzde çalışıyomuş parayı görünce şımarmamış seni değiştirmeye kalkmamış ya bırak gönlünde ne varsa alsın belki işi içinde gereklidir bilezik falan gereksiz şeyler hem yatırım olmıcakki yarın öbürgün çıkar satalım dese surat yaparsın sana hediye olcak o bilezikler o yüzden çok gerekli görmemiştir hem almıcamda dememiş 10 yıldır yokmuş 1 yıl daha beklesen nolurki bu kadar takılma benim eşimden o lüksü görme ihtimalim bile yok sende yokluk çekmişsin az çok bilirsin ne güzel Allah yürü ya kulum demiş eskiden yok diye huzursuz olmuşsundur şimdiyse var diye birbirinize düşüyosunuz boşver...

selam hanımlar inşallah bi yol gösterirsiniz bana.benim sorunum eşimle.büyük bişe değil ama çok kızıyorum ona.biz 10 yıldır evliyiz.çok zor şartlarda evlendik.beraber çalıştık azda olsa evimizi kurduk.eşim özünde asabi pek konuşmayan biridir.ama bana ve çocuklarına çok düşkündürde.çok çalışkandır.10 ay önce kendine ait mobilya imalat dükkanı açtı çok şükür.ama normal işindede çalışıyor.akşam 7 kadar işinde 7den 10-11 kadarda kendi işinde çalışıyor.
kızdığım nokta ise.bu yaz bi oğlumuz oldu.koltuklarımı halılarımı perdelerimi yeniledim.işleri iyi gidiyor çok şükür.onların borcunu bitirdik eşim iyi bi iş almıştı onu bitirdi 4 ay önce borcsuz fiat doblo marka bi araba aldı.şirketin arabasını kullanıyorduk yıllardır.insanın kendi arabası olması çok güzelmiş.arabayı borcsuz alınca işleride iyi bende eşimden bişe rica ettim bundan sonrada bana 2 tane 25 gr bilezik yaparsan sevinirim.düğünde bile takılmadı içimde ukta kaldı dedim.tamam söz dedi.bende sevindim.dün akşam eşim geldi geç vakit.çocuklarda uyuyordu.oturduk bana biraz para verdi faturalar ve ev için.sonrada 3 tane ata altın verdi.ben görünce çok sevindim.benim için biriktiricez die.çünkü eşim hiç altına yatırım yapmayı sevmezdi.sonra hafta sonu alacaklarım var onlarlada yaparız 2 tane sonra haftayada var yaparız falan dedi.bende cümlenin sonunu heyacanla bekliyoruz sonrada sana istediklerini alırız die ki eşim demezmi 10 milyarı tamamlayıp arabayı değişicem değerini yükselticem die:19::19::19::19:zaten aldığımız yirmibin tldi.bende arabaya yatırım yapmaya ne gerek var allah korusun bi kaza olsa gitti emeklerimiz die istemedim.yeter o araba bize.sonuçta yolda giden kaza ypma ihtimali yüksek.sen yapmasan gelir biri vurun hasar verir nolcak sonra.yok alacamda alacam.sonrada hepsi sana ne istersen alalım.bende önce benim istediğimi al sen nasılsa alıcan madem sen naparsan yap dedim dinlemedi.ama ben hep kızdım hem kırıldım.altına yatırım yapmak arabaya yatırım yapmaktan daha mantıklı değilmi sizcede? ben anlatamadım bi türlü bi araba sevdasıdır gidiyor.önceden oda yoktu şimdi gözü yüksekte.ama ben fena kırgınım:19::19::19:

canım benım erkeklerın hepsı oyle kii.. benım nısanlımda su dugun borclarınıbıtırıp son model bır araba almak ıstıyor.. bende bırsey demedım yakısır askıma al bebegım dedım ama ıcım gıdıyor :S su an bındıgı aaba 45 mılyar falan ama bmw ıstıyormus. yanı yaklasıken az 60 70 mılyarlık bır araba. ama hevesı var dıye bırsey demedım demıycemde alsın.. bızım nasıl kıyafet ayakkabı duskunluklerımız war onlarında tek araba işte dertleri... eğer bu durum sızı zora sokmayacaksa alsın bosver hıc sıkma canını... fanı dünya yarına kımın sağ salım cıkacagı bellı degıl.. maddı seyler ıcın kırma esının kalbını...

canım bence bu kadar karamsar olma bu arabaya yatırım konusunda
bende her zaman ya arabaya yada eve yatırım yapmayı faydalı buluyorum, tabı altında çok ıyı bı yatırım
herkesın bütcesıne göre.
gerçı hoş, keşke ılk önce senın ısteğını yerıne getırse, sonra arabayı yenılese :19:

Arkadaşım bu altın mevzusunu bu kadar büyütme.
Ben kadın olarak seni anlıyorum ama eşinin seni anlamasını bekleme.
Çok benciller malumun, ben eşinin sana o altını yapacağını düşünüyorum ama kendine öncelik verecektir.

mevzuyu ona karşı büyütmedim.sadece dün düşüncelerimi söledim ve bidaha adını kurmadım.benim tek istediğim önceliğinin benim dilediğim olmasıydı ama olmayacak belli sanırım.

Ahh bacıımm... Eşim ayda 2 ata altın alcak kadar parayı kenara koyabilsin bırak bileziği popoma don istersem nağmerdim... İşleriniz ne güzel durumunuz iyi biz elin uygun gördüğü maaşa tamah ediyoruz çok şükür yetiyo arttırmayada çalışıyoruz ama inanki üçün beşin hesabını yapıyorum git çalış diceksin küçük ilçedeyiz yapılcak en düzgün iş tezgahtarlık eşimden sonra çıkcam eve ayrı işe ayrı yetişcem bebekte yolda vercekleride 600 tl kıymet bilende olmaz oturuyorum evde en iyisi ama eve doğum için badana yaptırcam uykularım kaçıyo hastaneye mevlüte ıvıra zıvıra para bulma derdindeyim ailelerde destek çıkmıyolar nerde bütün eşyaları yenilemek önümüzdeki 5 sene hayalini dahi kuramam sanırım bi odayı böldürüp oda dahi yapamadım... Arabamız tarihi eser 16 yıllık mı ne o da eşimin babasının bugün satsak yarı parasını abisine vermek zorundayız sürekli bi yerleri bozuluyo masraflara bide o ekleniyo...

Amaa bunlara rağmen benim 10 tane burma bileziğim, 1 kalın bileziğim, 3 tane kelepçe zincir tarzı takım ve 2 tane biri ince biri kalın setim var kenardada bilmem kaç tane küçük altın... Bozdurabiliyo muyum hayır! Takabiliyo muyum hayır! 1 bilezik bozdursam aileler ayaklanır özelliklede benim babam araba için bilmem ne için bileziğini mi verdin diye söylenir çocuk için bile yıllarca uğraştık içinden 1 tane bozdurmadık borç harç gittik dr.lara ailesinede batar zevk için yatırımlarını harcıyolar derler hele konu komşu 1 bilezik eksilse bi taraflarıyla gülerler herşey bi yana o takılar kanunende dinende benim hakkım ve hiç destek olmayan ailesinin binip keyif yapcağı arabaya
hiçbişeyimi vermem eşimin çalışıp yapması gereken şeylere altın bozdurup onu kolaya alıştıramam...

Varlık içinde yokluk çekiyorum anlayacağın keşke benim eşimin durumu iyi olsaydıda 1 tane bileziğim olmasaydı bu zamanda bilezik takanmı kaldı bizim çevremiz çok kovalak çok dikkat ederler altına göre itibar görürsün ama takmayada bi yandan utanır ve korkarsın hırsızlara davetiye çıkarırsın dikkat çekersin...
Bence böyle bi sebepten huzurunu bozma canını sıkma erkekler böyle konulara çok takıyolar madem kafasına koymuş gece gündüzde çalışıyomuş parayı görünce şımarmamış seni değiştirmeye kalkmamış ya bırak gönlünde ne varsa alsın belki işi içinde gereklidir bilezik falan gereksiz şeyler hem yatırım olmıcakki yarın öbürgün çıkar satalım dese surat yaparsın sana hediye olcak o bilezikler o yüzden çok gerekli görmemiştir hem almıcamda dememiş 10 yıldır yokmuş 1 yıl daha beklesen nolurki bu kadar takılma benim eşimden o lüksü görme ihtimalim bile yok sende yokluk çekmişsin az çok bilirsin ne güzel Allah yürü ya kulum demiş eskiden yok diye huzursuz olmuşsundur şimdiyse var diye birbirinize düşüyosunuz boşver..

eşim ayda 2 tane ata altın alcak kadar parayı kenara koyabilsin bırak bileziği popoma don istersem namerdim..:9::9::9::9::9::9:canım kusura bakma ama çok güldüm.bizde tek maaşa çok baktık.ama eşimin işi ek iş yapmaya çok müsait vede başarılıdırda.bak senin kenarında altının baya birikimin varmış gerçi süs olmuş bazı sebeplerden dolayı ya nese sonuçta varlar.biz hep yalnızdık ne düğünde takan oldu nede alabildik.ama sizin ailelerinizinde yaptığı çok saçma sen bu kadar zorluk içindeyken hem yardım etmiyorlar hemde bozdurursaız ayaklanıyorlar.eee neden yapıldı onlar ozaman.zevk için harcanmıyacaklarya.allah tamamına erdirsin hamileymişsinde.
eşime para ne varken nede yokken hiç tatsızlık yapmadım.hep yetiririz çok şükür dedim.bende çok çalıştım zamanında 7 yıldır çalışmıyorum para nasıl zor kazanırım bilirim.eşimin nasıl çalıştığınıda biliyorum hep helallik isterim bizim için yoruluyosun die.kızar oda saçmalama die ama istemekte gerekirmiş.almam demedi demezde sadece istediğim önceliğini benden yana kullansaydı illede araba diince üzüldüm açıkcası.yenide aldık varda ozaman ses etmedim destek oldum alırken niye olmamayım.kırıldım işte belki olumlu konuşsaydı grurumu okşasaydı düşünceli davransaydı bende derdim ozaman arabayı değişelim sonra alalım die...

canım benım erkeklerın hepsı oyle kii.. benım nısanlımda su dugun borclarınıbıtırıp son model bır araba almak ıstıyor.. bende bırsey demedım yakısır askıma al bebegım dedım ama ıcım gıdıyor :S su an bındıgı aaba 45 mılyar falan ama bmw ıstıyormus. yanı yaklasıken az 60 70 mılyarlık bır araba. ama hevesı var dıye bırsey demedım demıycemde alsın.. bızım nasıl kıyafet ayakkabı duskunluklerımız war onlarında tek araba işte dertleri... eğer bu durum sızı zora sokmayacaksa alsın bosver hıc sıkma canını... fanı dünya yarına kımın sağ salım cıkacagı bellı degıl.. maddı seyler ıcın kırma esının kalbını...

ay canım sorma benim tek masrafım ayakkabı çanta.oda öle abartılı değil ama seviyorum.ama o bilem batıyo adama.:9::9::9:evde elektronik bi benle çocuklar değiliz:9::9::9::9::9:onları alırken aqcımaz ama ben bi ayakkabı çanta alayım yüreğine inecek bide sölüyo acıyom onlara harcadıklarına.anlamıyoki onun elektroniğe araba aksesuarlarına harcadığı parayla ben kaç çift ayakkabı çanta alırım ama fazl geliyo işte.erkek beyni işte:1::1:ben almayalım desemde alıcak zaten ama hep yazım sadece bu sefer önceliği ben olsaydım.4 ay oldu daha alalı bu seferde benim gönlümü yapsaydı die kırıldım bende.bide bunun sonu gelmeyecek onuda alınca bu seferde daha başka isteyecek inan üzerime kuma geliyormuş gibi hissediyorum araba sevdası yüzünden:9::9::9::9::9:

eşiniz size değer vermediği için bilezik almıyorsa orda sorun vardır.. ama bence çok da sık boğaz etmeyin derim ben..

kendi hayatımdan size şöyle bi örnek vereyim abim (inim yani) sık araba değiştirir..ve her sattığı arbadab 2-3 bin tl kar eder.. şimdi 50.000tl lik arabaya biniyor.. kaskosu da oldu mu sıkıntı yok zaten.. diğer inim altına 30000 tl kadarlık bi yatırım yaptı ve bir haftada tam 2500 lira kaybetti..

erkekleri araba sevadasından geçiremezsiniz..sizin isteklerinizi yapıyor ve sizi önemsiyorsa bırakın alsın istediği arabayı.. ve altın da hep kazandırmıyor... en iyisi tl olarak saklamak parayı bence

eşiniz size değer vermediği için bilezik almıyorsa orda sorun vardır.. ama bence çok da sık boğaz etmeyin derim ben..

kendi hayatımdan size şöyle bi örnek vereyim abim (inim yani) sık araba değiştirir..ve her sattığı arbadab 2-3 bin tl kar eder.. şimdi 50.000tl lik arabaya biniyor.. kaskosu da oldu mu sıkıntı yok zaten.. diğer inim altına 30000 tl kadarlık bi yatırım yaptı ve bir haftada tam 2500 lira kaybetti..

erkekleri araba sevadasından geçiremezsiniz..sizin isteklerinizi yapıyor ve sizi önemsiyorsa bırakın alsın istediği arabayı.. ve altın da hep kazandırmıyor... en iyisi tl olarak saklamak parayı bence

değer verir bana onda şüphem yok.sadece önceliğim olsun istemiştim ben ondan kırılmıştım.sık boğaz etmedim etmemde zorlaa olduktan sonra değeri olmazki.dileğimi söledim oda arabam dedi.hanımların çoğuda araba yönünde aynı fikirde sanırım.ben almasın yatırım amaçlı diordum ama demekki yalnış düşünmüşüm.neyse bundan sonrada itiraz etmem bende artık

valla canım bu erkeklerin hepsinde araba sevdası varki sorma... abim süper bi araba aldı, gecen gün yengemle konusuyoruz oda diyorki abin internetten baska arabalara bakıyor hala.soruncada ya ben öylesine bakıyorum diyormuş... almayacamki zaten diyormuş ama hobi işte...
velhasıl kelam sen eşin işleri madem güzel, 10 milyarıda çabuk biriktirir. bence izin ver alıyorsa alsın... fakat bir anlaşma yap...
arabadan sonra öncelik bana alacakların olmalı de, sıkı bir söz iste

valla canım bu erkeklerin hepsinde araba sevdası varki sorma... abim süper bi araba aldı, gecen gün yengemle konusuyoruz oda diyorki abin internetten baska arabalara bakıyor hala.soruncada ya ben öylesine bakıyorum diyormuş... almayacamki zaten diyormuş ama hobi işte...
velhasıl kelam sen eşin işleri madem güzel, 10 milyarıda çabuk biriktirir. bence izin ver alıyorsa alsın... fakat bir anlaşma yap...
arabadan sonra öncelik bana alacakların olmalı de, sıkı bir söz iste

benim eşimde ölesine die die aldı zaten arabayı şimdide ölesine bakıyorum die die arabayı değişecem dio:9::9::9::9:arabayı alırkenden hesapta arabayı değişmek falan yoktu bendeydi öncelik ama şimdide araba değişiyo bakalım bende herkesin dediği gibi ses etmeyecem değişsin arabayı sonrasını ozaman düşünürüm bende.onlar arabalara bakarken bişe olmuyo ama kadınlar bi çanta ayakkabı bakınca olay oluyo işte :1::1:

Back