Nedir bu?

İlacın adı selectra bu arada kızlar doktorun tanısı da kaygı bozukluğu...ama dediğim gibi derdimi tam aktaramadım o da fazla dinlemedi...

Dua et sürekli dualar oku allah a guven bi ksc gun öyle yap gecmezse bi psikiyatriste gorun derim ben

Dua et sürekli dualar oku allah a guven bi ksc gun öyle yap gecmezse bi psikiyatriste gorun derim ben
göründüm canım kaygı bozukluğu dedi ama tam dinlemedi ben anlatırken ağlama krizine girdim o da fazla uzatmadan selectra yazdı ancak içiyorum bir işe yaramıyor bu korku aynen devam ediyor bir de ayağımda seyirmeye benzer bir his oluyor sanki kendi kendine kıpırdıyor bu normal mi bilemedim :KK43:

Kızlar delirmek üzereyim gerçekten doktorun verdiği ilaç zerre kadar işe yaramıyor.kendimi kaybetmekten korkuyorum artık.sürekli ölümü düşünmekten nefret ediyorum.artık normale dönmek hayatın tadını çıkarmak istiyorum ama yapamıyorum.İnsanlara bakarken onların öleceğini hayatın boş olduğunu düşünmeye başladım.Hayata yabancı gibi hissediyorum kendimi.Öleceğimi düşündüğümde de titreme boğulma hissi yaşıyorum.O kara toprağa girmekten korkuyorum.Allah aşkına biri bana dua etsin geçsin gitsin şu illet benden.Bende normal düşünim gülim eğlenim ne olur yeter hayatım mahvoldu.Gülmek istiyorum

X