Nedir bu yabancı dillerden çektiklerimiz?

meryemmeryem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2009
3.981
66
118
Adana
Okulda görüyoruz bişey yok
özel der alıyoruz bişey yok
kursa gidiyoruz bişey yok
offf ne zaman ne yöntemiyle öğrenecez de bu dili unutmayacaz çabuk öğrenecez yaa

ingilizce öğrenmek istiyorum
evliyim çalışıyorum 2 yaşındada çocuk var
çok fazla zaman ayıramayacam
kursa gitmek istemiyorum
daha önce gittim ama iki ay sonra sıkılıyorum
hiç randıman alamıyorum
çok zevksiz geçiyor dersler

özel ders almak istiyorum

napsam nasıl bir yol izlesem yaaa

ogren ogren bitmez zaten yabanci diller.
kursada gitsen ozel derste alsan is sende bitiyor. her firsatta yabanci dille hasir nesir olmalisin. hayatinin icine katmalisin. dinledigin muzikler, okudugun kitaplar, izledigin filmler ingilizce olmali. kendin icin zevkli hale getirirsen zorluktan cok keyif vermeye baslar.
ben ingilizce ogretmeniyim ve ingilizce calismaya bayiliyorum. istanbulda isen ozel ders konusunda yardimci olabilirim.

hazırlıktan beri harıl harıl öğrenmeye çalıştığımı düşünürsek 10 senemi ingilizceye harcamışım. Orta üstü'nün üstüne çıkamıyorum. Ne zaman biraz ara versem başa dönüyorum. Yaşadığım yer kurslara biraz uzak vakit ve nakit yok... Çalışırken sürekli ing. yazışmalar yapıyordum ve bu sayede biraz ilerleme oluyordu. Ama 8 aydır evdeyim ve en az bir yıl daha evde olacağım, hamileyim...

Ben şu aralar express kursları düşünmeye başladım. 1 hafta psikologlar ve eğitmenler eşliğinde psikopat gibi ing. öğreniyorsun. Doğumdan önce ve sonra birer kur katılmayı düşünüyorum. Bir bilgisi olan var mı? Hem vakit tasarrufu hem dediğiniz gibi sıkılmam diye düşündüm.

elbette içiçe yaamak lazım ama yaşam koşulları maalesef bazen bunu engelliyor
ben lise ve üniversitede almanca gördüm
daha sonra antalyada otelde çalıştım o dönemde ne güzel çok rahat konuşuyordum
sonra adanaya geldim 7 yıldır burda bir turizm şirketindeyim evlen çocuk derken almancayı unuttum

şimdi ingilizceyi çok kesin kararlıyım bir şekilde öğrenip
eğlenceli hale getirerek
hayatıma katmak istiyorum

özel ders daha mı iyi olur acabe biberir
eşimin kuzeni ingilizce öğretmeni ondanmı alsam yabancı birinden mi kafam karışık

biricik senin dediğin burdada var aslında ama ne bileyim ingilizce alt yapısı çok iyi olan biri değilim
bana uyarmı bu program
öyleyse çok iyi olur vallahi

Ben sadece telde konuştum yani yeterince araştırmış değilim. Katılmış birilerinin yorumlarını bulabilirim umarım. Benim eşim hiç ing. bilmiyor. Telde onun adına da konuştum her seviye için program varmış.
kendine aralıksız, hafta sonunu da içine alan 5 gün seçiyorsun (genelde her zaman öğrencileri oluyormuş). kitap, defter, kalem kullanılmıyormuş. Günde 12 saat, sizi uçuracağız diyorlar. Evde de o 5 gün türkçe konuşmak yasak. Bildiğim bunlar ama yerini görmeyi ve katılanlardan dinlemeyi istiyorum.

bende araştıracam canım saol fikrin için
umarım denilenler doğrudur ve işe yarar

bolbol ingilizce hikaye kitabı okuyuun. bilemediğiniz kelimelere sözlükten bakın....
birde mutlaka pratik yapın.

biz unutmamak için çalıştığımız yerde birbirimize ingilizce mail gönderiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…