• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nedir bu spininng? Spin bike evde işe yarar mı? Sarkmalara evde çözüm ne önerirsiniz?

poncik159

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2024
258
329
18
39
Hanımlar merhaba, yıllardır dogumdu oydu buydu kilo al ver al ver al ver vücudum sarkık maalesef 😣 özellikle basenimde ve iç bacaklarda müthiş sarkma mevcut. Spor salonuna gitmek istemiyorum çevremde hepsi karma. Eve spin bike alip faydasını gören oldu mu? Koşu bandı yerine spin bike daha etkili gibi algıladım spor bilgisi olan, spor bilgisi olmayıp tecrübesi olanlar bana bir yardımcı olabilir mi lütfen.

O daha çok kardiyo onun yerine ağırlık ve pilatese git. Ya da yüzme çok iyi geliyor spor tecrübem var ama sarkma yok

O daha çok kardiyo onun yerine ağırlık ve pilatese git. Ya da yüzme çok iyi geliyor spor tecrübem var ama sarkma yok
Plates denedim hiç fayda görmedim haliyle biraktim. Yüzmede kendimi idare edebilecek kadar yuzebiliyorum o yüzden o da ben de işe yaramıyor. Alt tarafimi sıkılaştırmak muciylzeye ihtiyacım var.

Back