• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Nedir bu saçlardan çektiğimiz?.. Hanımlar hadi bi el atın..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Neyl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Neyl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2009
182
0
96
Manisa
Hanımlar, eminim ki sizler de zaman zaman kuaförlerinizin azizliğine uğradınız. Ağlamaklı ifadelerle evlerinize döndünüz. Bu yüzden beni çok iyi anlayacağınıza eminim, lütfen yardımlarınızı esirgemeyiniz..
Eşimin sarı saç üzerine yoğun istek ve ısrarları sonucunda (bu adamların sarı saç takıntısı nedir yahu?), uzun zamandır Loreal 5/15 ile boyadığım saçlarımı kuaförde açtırma işlemine gittim. İlk aşamada bakır/kızıl gibi ne idüğü belirsiz bir renkle eve döndüm. Bir ay kadar sonra tekrar gittim, kuaförüm saçıma kalın röfle yaptı ve üzerine 8.3 ve karamel gibi bir renk daha karıştırarak boyadı. Ve bir haftadır aynaya bile bakmak istemediğim, sarı/koyu bakırdan hallice bir saçla eve kapanmış durumdayım. Saçlarımın son derece yıpranmış olması da cabası. Şimdi kuaförü devreden çıkararak evde kendim kumral tonlarına ulaşmak istiyorum. Evet forumda bununla ilgili konular gördüm ama zenimi benimle aynı renk olan bir saç bulamadığım için yeni konu açtım. Kumralın hangi tonunu kullanmalıyım, önerdiğiniz markalar nelerdir bu konuda sizden yardım bekliyorum.

Eklentiler

• $lindsay-lohan-gets-her-hair-done-to-console-herself-on-her-split-from-sam-ronson-3nep.jpg
    $lindsay-lohan-gets-her-hair-done-to-console-herself-on-her-split-from-sam-ronson-3nep.jpg
    51,2 KB · Görüntüleme: 93
Son düzenleme:
Canım biraz akıtsan önce iyi olur bence.
Anladığım kadarıyla tek renk boyayacaksın.
Ama o kahve aksın kırılsın ki açıklı koyulu olmasın saçın boyayınca..

Syoss un altın karamel i bir ara çok popülerdi canım.
Burda da çok deneyen vardı bir incele istersen.

Canım biraz akıtsan önce iyi olur bence.
Anladığım kadarıyla tek renk boyayacaksın.
Ama o kahve aksın kırılsın ki açıklı koyulu olmasın saçın boyayınca..

Syoss un altın karamel i bir ara çok popülerdi canım.
Burda da çok deneyen vardı bir incele istersen.

Saçım çok yıprandı maalesef akıtma işlemine gidemiyorum küllü renklerle kapatma şansım olabilir belki diye düşündüm ama hangi ton bilemiyorum. Altın karamel de bakır yansımalı bir renk biliyorum ama ben bu tonlardan kurtulmak istiyorum.. İlgine teşekkür ederim :)

Hanımlar, eminim ki sizler de zaman zaman kuaförlerinizin azizliğine uğradınız. Ağlamaklı ifadelerle evlerinize döndünüz. Bu yüzden beni çok iyi anlayacağınıza eminim, lütfen yardımlarınızı esirgemeyiniz..
Eşimin sarı saç üzerine yoğun istek ve ısrarları sonucunda (bu adamların sarı saç takıntısı nedir yahu?), uzun zamandır Loreal 5/15 ile boyadığım saçlarımı kuaförde açtırma işlemine gittim. İlk aşamada bakır/kızıl gibi ne idüğü belirsiz bir renkle eve döndüm. Bir ay kadar sonra tekrar gittim, kuaförüm saçıma kalın röfle yaptı ve üzerine 8.3 ve karamel gibi bir renk daha karıştırarak boyadı. Ve bir haftadır aynaya bile bakmak istemediğim, sarı/koyu bakırdan hallice bir saçla eve kapanmış durumdayım. Saçlarımın son derece yıpranmış olması da cabası. Şimdi kuaförü devreden çıkararak evde kendim kumral tonlarına ulaşmak istiyorum. Evet forumda bununla ilgili konular gördüm ama zenimi benimle aynı renk olan bir saç bulamadığım için yeni konu açtım. Şu an saç rengim tam da aşağıda eklediğim rengin üzerinde koyu sarı röfleli bir renk. Kumralın hangi tonunu kullanmalıyım, önerdiğiniz markalar nelerdir bu konuda sizden yardım bekliyorum.

l2pk7.jpg

aynı durumu 2 sene önce bende yaşamıştım çikolata kahve vardı saçımda açtırdım platin röfle yaptrdm ama durum malum arada kızıllıklar değişik tonlar çok kötüydü 2 kere aynı kuaföre gittim yıkandıkça düzelir demesine rahmen hiç düzelme olmadı .. bende kumrala boyamıştım evde tabi oda akıyor zamanla ama 2 kere boyarsan hafta 1 olmak şartıyla renk daha düzgün bi renk alıyor enazından aynaya baktığında ohh be diyebiliosun.. ama sakın küllü boyama arada sarılar olduğu için yeşillenme olasılığı yüksek.. ama kumral açık gelir dersen koyu kumralda alabilirsin. ama içine sinme açısından ensenin ordaki yogun olan saçlardan bir dene derim .. koyu renkler saça çok zarar vermiyor ayrıca..

aynı durumu 2 sene önce bende yaşamıştım çikolata kahve vardı saçımda açtırdım platin röfle yaptrdm ama durum malum arada kızıllıklar değişik tonlar çok kötüydü 2 kere aynı kuaföre gittim yıkandıkça düzelir demesine rahmen hiç düzelme olmadı .. bende kumrala boyamıştım evde tabi oda akıyor zamanla ama 2 kere boyarsan hafta 1 olmak şartıyla renk daha düzgün bi renk alıyor enazından aynaya baktığında ohh be diyebiliosun.. ama sakın küllü boyama arada sarılar olduğu için yeşillenme olasılığı yüksek.. ama kumral açık gelir dersen koyu kumralda alabilirsin. ama içine sinme açısından ensenin ordaki yogun olan saçlardan bir dene derim .. koyu renkler saça çok zarar vermiyor ayrıca..

Bu kadar açılmışken birden koyu renge dönmeyim diyorum. Açık kumral boyamayı bile düşündüm ama dediğin gibi ense bölgemde kumral tonları deniycem sanırım. Teşekkür ederim :)

Back