- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 30
İnsaallah canim ben bu ay klomene basladim ya canim daha yarin 11gunum adetin basindan kasiklarimda cok degisik bi agri var acaba yumurtammi gelistiİnşallah oluuurrrr
Rabbim sabrimizi versin allah bagislasin bak bi tane varmis insaallah ikinciyi de verir rabbimİnşallah Rabbim nasip eder canım kıyamam üzüldüm sana da kendıme de bu ara üzülorum sorma kötü
Olabilir benımde yumurtlama dönemimde ağrım oluyor canısıİnsaallah canim ben bu ay klomene basladim ya canim daha yarin 11gunum adetin basindan kasiklarimda cok degisik bi agri var acaba yumurtammi gelisti
Amin çok amin inşaaallah hepimizeRabbim sabrimizi versin allah bagislasin bak bi tane varmis insaallah ikinciyi de verir rabbim
Canim benim yumurta catlama sorunum var ama suan cizemiyorum agriyi erken degilmiOlabilir benımde yumurtlama dönemimde ağrım oluyor canısı
İnsaallah canim benimAmin çok amin inşaaallah hepimize
Erken catlamiştir ilaçtan dolayı canım olabilirCanim benim yumurta catlama sorunum var ama suan cizemiyorum agriyi erken degilmi
Sanmiyorum sali gunu kontrolum var bakalim ne dicek doktorErken catlamiştir ilaçtan dolayı canım olabilir
İnsaallah canim ben hamile kaldigimda tedavi gordum ilaclarla inanirmisin o ay ne iliski ne bi seye onem vermedim hamile kaldim insaallah asilamaya gerek kalmazPsikolojik olarakta cok düşünürsen hissiyat artar bırak akısına olucak inşallah Rabbim in izniyle
Aminnnİnsaallah canim
Niye canim agrilimi oluyo o yuzdenmiHiç uyumuorumki kafam hep bu kist de
Yok canım ağrı yok ama korku endişe isteklerNiye canim agrilimi oluyo o yuzdenmi
Allah allah ne istegi kizYok canım ağrı yok ama korku endişe istekler
Bebek kızAllah allah ne istegi kiz
Heee valla demin esime sarilim dedim gittim gozunu acti ilk kelimesi bebek istiyom hayirdir dedim ruyandami gordun oyle aklima geldi dedi sonra tabi ben takmim kafaya diye geldi sarildi anliyorum onu benim istegim kaynanamla ve pederle yasiyorum hastalar ikiside enson evladindan cocuk istiyolar onlarin kucagina bi verebilseydim torunBebek kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?