Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kisti var sende arkadaşım?Kızlar varmı kurtulan ve hamile kalan....
Basit kist dendi bana sizinNe kisti var sende arkadaşım?
Bende 1 tane basit kist var 1 tane de çikolata kisti var ve 6 haftalik hamileyim canım hamile kalabilirsin bir sakınca yok yaniBasit kist dendi bana sizin
Kendiliginden mi gebe kaldın canım bende de var da çikolata kisti bi kez gebe kaldım ama kürtaj olmak zorunda kaldım bi umut daha var mi acabaBende 1 tane basit kist var 1 tane de çikolata kisti var ve 6 haftalik hamileyim canım hamile kalabilirsin bir sakınca yok yani
Kendiliğinden gebe kaldım canım 5 ay korunmasızdan sonra kendiliginden oldu hem kisti olup hamile kalan arkadaşlarım var benim. Stres çok etkiliyor kafana takmamaya çalış. Kürtaj neden oldun canım ?Kendiliginden mi gebe kaldın canım bende de var da çikolata kisti bi kez gebe kaldım ama kürtaj olmak zorunda kaldım bi umut daha var mi acaba
Benimde var bi tanidigim bu pis kistten vardi o dogurdu bile ama benim maalesef 8.haftada kalp atışı durdu çok mutsuzum o yuzden 4 aydir da olmuyor şuan deniyorum sanki tek bi şansım varmışta onu kaybetmis gibi hissediyorumKendiliğinden gebe kaldım canım 5 ay korunmasızdan sonra kendiliginden oldu hem kisti olup hamile kalan arkadaşlarım var benim. Stres çok etkiliyor kafana takmamaya çalış. Kürtaj neden oldun canım ?
Allah sana bagislasin saglikla dogur insallah canim aynen artik kafama takmamaya karar verdim zaten olursa olur yoksa doktor yollari goruncek :)Yok canım hiç kafana takma benim 5. Ay da oldu hemde hiç kafaya takmadığım bir ay dı çünkü 2 kere calan ilişki oldu sistik var dedi doktor korunmadan yapmayin dedi ve ben o ay antibiyotik bile kullandım ama geçen hafta hamile oldugumu öğrendim canım stres yapma kafana takma stresten döllenmiş yumurta bile gidebiliyormuş
1 sene vaktim yok canim zaten bi onceki 9 ay sonra olmustu kurtajdan sonra 6 ay dene dedi doktor son 2 ayim :) bakalim kismet1 sene dene canım normal yollarla ama stres yapma stres en büyük düşman bu yolda saol canım allah razı olsun rabbim sana da en kısa zaman da nasip eder inş
Canim ben 6senelik evliyim yeni 7aylik evliyken ic kanama gecirdim 13cm kist olustu ameliyat oldum sonra 2sene doktor korun dedi hala bebegim yok ama bi gebelik gecirdim hala da arada oluyo 2sene once ilac tedavisi suresinde hic cikmadi gebe kaldim sonra dusuk yaptim 16gun kaldi bebegim gerci benim kistle sorunum yok ama cok agrili zamanlarim oluyordu su 4aydir cok sukur olmadi kist yine tedavime başladım hayirliisyla rabbim cani gonulden isteyene nasip etsinBasit kist dendi bana sizin
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm arkadaşım allah sağlıklı evlat nasip etsin hepimize sizde ne kist vardı?Birde canim bu stres gercekten cok etkili bisey yani oster istemez oluyoruz ama olmamak kafayi dagitmak onemli benim 6senelik evliligimde nice sorunlarla karsilastim hep stres oldum seker hastasi oldum sirf takintili olmaktan doktor en cok stresten uzak dur der her zaman bana
Allah razi olsun canim amin kuzum insallah rabbim hayirli evlat verip hayirli vicdanli anne olmak nasip etsin hepimizi canim benim basit kist adetle atiyorum duzendizlestirdi ama cok sukur 4 aydir duzenli duzensiz oldugum zamanlar 55 59gun degisiyordu ama cok sukur benim gebe kalmam da ki sorun yumurta catlama sorunum varÇok geçmiş olsun çok üzüldüm arkadaşım allah sağlıklı evlat nasip etsin hepimize sizde ne kist vardı?
Pek hakim değilim bu konuya ama catlatma ignesi varmış doktor ne diyor tedavi için olumlu olumsuz birşey soyledi mi ?Allah razi olsun canim amin kuzum insallah rabbim hayirli evlat verip hayirli vicdanli anne olmak nasip etsin hepimizi canim benim basit kist adetle atiyorum duzendizlestirdi ama cok sukur 4 aydir duzenli duzensiz oldugum zamanlar 55 59gun degisiyordu ama cok sukur benim gebe kalmam da ki sorun yumurta catlama sorunum var
Canim simdi ben 2017de gebelik yasadigim icin 6seneyi baz aldi doktor2017den beri gidemedim bazi sorunlar cikti ben gittim kan verdim esim gidemedi sigortada sorun cikti anlicagin engeller cikti rabbim boyle istedi doktor bu ay klomen verdi bu ay gebelik olusmassa asilama dediPek hakim değilim bu konuya ama catlatma ignesi varmış doktor ne diyor tedavi için olumlu olumsuz birşey soyledi mi ?
Allah gönlüne göre versin arkadaşım ins en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğin olur çok geçmiş olsunCanim simdi ben 2017de gebelik yasadigim icin 6seneyi baz aldi doktor2017den beri gidemedim bazi sorunlar cikti ben gittim kan verdim esim gidemedi sigortada sorun cikti anlicagin engeller cikti rabbim boyle istedi doktor bu ay klomen verdi bu ay gebelik olusmassa asilama dedi
Allah razi olsun canim rabbim yuzumuze baksin insaallah dua kardesligimizi devam edelim insaallahAllah gönlüne göre versin arkadaşım ins en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğin olur çok geçmiş olsun
Bende bebeğim olsun istıyorum ama olmadı hala ikinciyeBirde canim bu stres gercekten cok etkili bisey yani oster istemez oluyoruz ama olmamak kafayi dagitmak onemli benim 6senelik evliligimde nice sorunlarla karsilastim hep stres oldum seker hastasi oldum sirf takintili olmaktan doktor en cok stresten uzak dur der her zaman bana