Nedir bu anlamadım? Pis kokulu bir Solucan :(((

melodi canım

bizim evdede oluyordu tuvalet deliğinden çıkıyorlardı iğrenç yaratıklar wcmatik var deliğe koyuyorsun ve hiç böcek falan çıkımıyor. plastik eşya satan yerlerde hırdavatçılarda pazarlarda bile var bence az ve ilaçlattırdıktan sonra düzenli olarak çamaşır suyu dök belli zaman sonra gelmezler ama deliği mutlaka kapat.

melodi canım

bizim evdede oluyordu tuvalet deliğinden çıkıyorlardı iğrenç yaratıklar wcmatik var deliğe koyuyorsun ve hiç böcek falan çıkımıyor. plastik eşya satan yerlerde hırdavatçılarda pazarlarda bile var bence az ve ilaçlattırdıktan sonra düzenli olarak çamaşır suyu dök belli zaman sonra gelmezler ama deliği mutlaka kapat.

evet bu akşam büyük şişede çamaşır suyu alayım. dayanmıyor çünkü. birde deliğin içine tuzruhu dökeyim 1 şişe önce. nereden çıkıyor bir türlü göremedim ama delikten geliyor diye tahmin ediyorum. bakalım haftasonu bu garip solucan ile mücadelemiz ne olacak.
offff! arka balkonda solucan var yağmurdan sonra çıkıyorlar. orayı kullanmıyorum. ama temizlerim hep. eve ilk zamanlar giriyordu. şimdi girmiyor diye sevinirken bu çıktı başıma. gelişmeleri yazarım.

allah allaah ne biçim yaratık bu hiçbişey kar etmiyo
ilaçlama şirketine göster kesini bi de çoğalırlar filan hiç başedemezsin vallahi

ay ben o evde kalmam kafayı sıyırrım en nefret ettigim yaratıktır solucan ve sürüngen yaratıklar :S:S:S:

evet bu akşam büyük şişede çamaşır suyu alayım. Dayanmıyor çünkü. Birde deliğin içine tuzruhu dökeyim 1 şişe önce. Nereden çıkıyor bir türlü göremedim ama delikten geliyor diye tahmin ediyorum. Bakalım haftasonu bu garip solucan ile mücadelemiz ne olacak.
Offff! Arka balkonda solucan var yağmurdan sonra çıkıyorlar. Orayı kullanmıyorum. Ama temizlerim hep. Eve ilk zamanlar giriyordu. şimdi girmiyor diye sevinirken bu çıktı başıma. Gelişmeleri yazarım.

merhaba ne yaptınız evinizdeki durumu böcek midir ne haltsa başa cıktınız mı çözüm bulabildiniz mi cünkü aynı sıkıntı bende de var

Back