- 13 Aralık 2014
- 314
- 108
- 303
- Konu Sahibi butterfly effect
-
evet prosedür böyle maalesef.Herkese iyi gunler dilerim. Gecen sene dolandirildigim icin savciliga suc duyurusunda bulunmustum. Durusma gunu atanmis. Sanik benimle beraber cok fazla kisiyi de dolandirmis. Bunu UYAP uzerinden inceledigim belgelerden anladim. ( banka hesap dokumlerinden). Sanik firari durumda. Beni tedirgin eden durum ise kendisine kapali tebligat yapilmis ve bunun icinde ifade tutagi da mevcut. Bu tutanakta benim acik adresim de gorunuyor. UYAP uzerindeki belgelerde de ayni sekilde acik adresim ve kimlik bilgilerim (anne, baba adlari, kimlik numaram, dogum tarihim mevcut). Nedense cok tedirgin oldum. Bu durum prosedur geregi boyle midir? Yoksa herhangi bir onlem alinabilir miydi? Cevaplariniz icin simdiden cok teşekkür ederim.
Bu ne ya dolandırıcılığı teşvik gibiMaalesef ülkedeki adalet mekanizması böyle. Her olayda şikayet ettiğiniz kişiye gidiyor bilgileriniz. Birşey daha ekleyim yakalansa bile çok bi cezası olmayacak paranız da geri gelmeyecek geçmiş olsun.
inanin cok tedirginim hatta dusunun suc duyurusunda bulunduguma pisman bile oldum.yok artık bı çok saçma değil mi gelip sizi tehdit etsin diye mi açık açık yazmışlar adresinizi
Peki gizlilik talebi acaba dolandiricilik davalarinda da kabul ediliyor mu? Zaten hali hazirda kendisine giden tebligatta adresim yazili. Sanki is isten gecmis gibievet prosedür böyle maalesef.
Ama gizlilik kararı talep edebilirsin.
Bi ara bunun tartışması çok yapıldı hatırlıyorum. Özellikle tehdit,şantaj davalarında falan adresin açık olması çok tehlikeli.
Büyük ihtimalle olmaz maalesef.Peki gizlilik talebi acaba dolandiricilik davalarinda da kabul ediliyor mu?
Nasil bir dongu ve sistem anlamak mumkun degil. Akil alir gibi degil.Malesef doğru. Bir adam sizi tehdit ve taciz etse, ona dava açsanız, her türlü açık adresiniz kimlik bilgileriniz bu şekilde ulaşılabilir oluyor.
Artik sunu dusunuyorum: sistem beni su sekilde dusunmeye itiyor: Basima bir sey gelmesin de kac yil uzarsa uzasin davaBüyük ihtimalle olmaz maalesef.
Ama sen talep et yinede bi ihtimal.
Zaten davada kim bilir kaç yıl uzar…
Kendimi su sekilde avutuyorum inanir misiniz? Farkli sehirlerdeyizMaalesef hukuk sisteminin kanayan yaralarından sadece bir tanesi,
gizlilik kararı c.nayet, gasp, alıkoyma vb. hallerde veriliyor ama yine de kör kurşun misali denemek lazım.
Ne hallere düştük akıl alır gibi değilKendimi su sekilde avutuyorum inanir misiniz? Farkli sehirlerdeyizPazartesi ilk isim adliyeye gidip ilgili kisilerle gorusmek olacak
Valla pisman bile oldum suc duyurunda bulunduguma sanki ben sucluymusum gibi sanki ben dolandiran tarafmisim gibi.Ne hallere düştük akıl alır gibi değil
Sırf bu sebeple tacizcisinden şikayetçi olamayan insanlar var, bizzat tanıdıklarım da, düşünsenize adam tacizci ama bu sebeplerle sokakta rahat rahat geziyor, eve kapanalım mademValla pisman bile oldum suc duyurunda bulunduguma sanki ben sucluymusum gibi sanki ben dolandiran tarafmisim gibi.
ne desem bos, nasil bir doneme denk geldik inanin aklim, hayalim almiyor.Sırf bu sebeple tacizcisinden şikayetçi olamayan insanlar var, bizzat tanıdıklarım da, düşünsenize adam tacizci ama bu sebeplerle sokakta rahat rahat geziyor, eve kapanalım madem
Siz yine de şansınızı deneyin bakalım, çok geçmiş olsunne desem bos, nasil bir doneme denk geldik inanin aklim, hayalim almiyor.
Cok cok tesekkur ederim umarim ise yarar.Siz yine de şansınızı deneyin bakalım, çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?