- 13 Eylül 2023
- 496
- 269
- 23
herkese merhaba bu formda çok fazla yazı okudum gerek yenı evlı hıkayelerı gerekse hamılılelık ıcın ama yazmadan soru sormadan sızlerden yardım alamayacaktım. Ben 2 yıllık evlıyım 1 yıldır da korunmuyoruz. Hayatımda hiç ovulasyon testı falan yapmadım ınt bakıp ağrılarımla belırtılere bakıp yumurtlama günümü tahmın edıp denıyorduk hep. Taktir edersiniz ki olmadı o şekilde de. Bütün hamılelık belırtılerını yasıyorum ama hep regl ıle sonuclanıyor. Arkadaslarımın hamılelık haberını aldıgımda cok sevınıyorum ama eşime ne zaman baksam gözlerinde tebessümünde hüznünü özlemini görebiliyorum. İkımızde cocukları cok secıyoruz cunku. Herkes bize çocuk soruyor fakat su an duusnmuyoruz dıyorum sureklı soru sormasınlar dıye. ama saçma bır sekılde çocuğa ısındırmaya çalışıyorlar. Nereden dedim ki diye kendıme kızdım. iş işten geçmişti. Artık cocuk ıstemıyoruz gıbı takılıyordum. biri bana sorsun da ne cok bekledıgımızı anlatayım ıstıyordum ama sorsalarda dıyemıyorum normal yolla cocuk denedıgımızı ve olmadıgını.Neyse normal yolla olmayınca doktora gıdıp degerlerımıze baktırdık sadece prolaktın hormonum yuksek ama gerı kalan bütün değerlerimiz esımın de benım de hep normal ve tuplerım de açıktı. neden olmadıgını sorduk. Doktor buna tıbbın açıklayamadığı kısıklık dedi. Yasınız genc aşılama deneyebılırsınız dedi. Sebepsizce hüzün kapladı içimi bir sorun yok ama imtihanım böyle olmalıymıs demek ki dedim hsg filmi sonrası 3-4 ay daha denedık bende kı saflık ovulasyon testı yıne kullanmadım aldım ama kullanmadım saf gibi. neyse bu ay sonu reglım olacak yıne erken hamılelık belırtılerı yaşıyorum hafif mide bulantıları karın agrıları regl olacak gıbı kasık agrıları ama regl olurken de böyle oluyordu genelde ama erken gebelık testını ne zaman doğru sonuc verır kestıremedıgım ıcın onu da yapamıyorum. beklenen regl gunum 25/09 aşılama denemeli miyim yoksa burada cogu kişinin de deneyımledıgı gıbı ovulasyon yumurtlama çatlama iğnesi üçgenini tamamlayıp bıraz da öyle mı şansımı denemelıyım. bir de aşılama sizce hemen sonuc verır mi. devlet hastanesınde yaptıracagız.gazide