Neden Zayıflamak İstiyoruz

saphira19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2011
118
0
0
İstanbul
arkadaşlar herkes neden zayıflamak istediğini yazabilir mi bu şekilde herkes nedenleriyle yüzleşirse daha çok motive edeceğini düşünüyorum ... mesela ben özgüvenimi kazanmak için zayıflamak istiyorum giydiklerimin yakışmasını istediğim için , mutlu stressiz bi alışveriş yapabilmek için zayıflamak istiyorum .. erkek arkadaşımın ailesine kendi aıleme cevreme kilolarım yüzünden ezik hissetmemek için zayıflamak istiyorum ..yazın plajda bikini giymek denize girmek işkence olmamalı fiziğimle barışık olmalıyım bu yuzden zayıflamak istiyorum ... aslnda daha çok neden var ama aklıma geldikçe yazarım kızlar.. bu arada 20 yaşında 167cm boyunda 65 kiloyum.. sizin sebepleriniz neler ?

Beni kilomla yargılayan insanlara "çok biliyosun sen" demek için,
Özgüvenimi kaybetmemek için,
Güzel şıkırşıkır beyaz, renkli renkli kiyafetleri utanmadan giyebilmek için,
En önemlisi kilom yüzünden sevilmedim hiç belki birgün sevilmek için...

olmemek icin.
Benim kilomda olunca boyle oluyor :D

ehm neyse tabii

saglikli bi sekilde cocuk sahibi olmak icin
"ele karisma" islerine girersem utanmamak icin
kadin gibi giyinebilmek icin
terleyip nefes nefese kalmadan kipirdayabilmek icin
duzgun uyumak icin
horlamamak icin
pisiklerden kurtulmak icin
kapimdaki seker hastaliginda kurtulmak icin
karaciger yalanmasinda kurtulmak icin
sivilcelerden kurtulmak icin
cesitli mecralarda ;) performans sorunu yasamamak icin
genc kiz denebilecek yaslarimin son demlerinde bir defa bir genc kiz gibi hissedebilmek icin
evlenecek olursam uzerime olacak gelinlik bulabilmek icin
topuklu ayakkabi uzerinde durabilmek icin
kendimi sac makya kismi yai ayrintisiyla ugrasacak kdr guzel hissedebilmek icin
uyku saatlerimi duzenleyip isimi gucumu yetistirebilmek icin
gundelik hayatta kilo kaynakli binbir sorunla karsilasmamak icin
sevgilim cok guzelsin dediginde ona en icten sekilde hak verebilmek icin....

Daha sayayim mi :D

eski ozguvenime tekrar kavusabilmek icin :15:

rahatca kisa sort/etek giyebilmek icin

dar kot giydigimda gobegim tasti mi diye strese girip surekli bluzumu cekistirmektense rahatca oturup kalkabilmek icin

fotograf cektirirken rahatca poz verebilmek icin :26:

bikini giyip ustune elbise giymeden plajda yuruyebilmek icin

her giydigimi yakistirabilmek icin :21:

daha fit, saglikli ve aktif olabilmek icin :8:.. (kilo aldigimdan beri en buyuk sorunum hantallasmak :50:)

esime ne kadar sansli biri oldugunu yeniden hatirlatabilmek icin :1:

zaten benden 4 yas kucuk olan esimin yaninda yeniden citir durabilmek icin :23:

bana iradesizsin diyen anneme haksiz oldugunu ispatlamak icin :41:

aslinda cok sebep var ama bunlar simdilik aklima gelenler...

konunun acilmasi iyi olmus ben de kendime hatirlatmis oldum neden bu yola ciktigimi. arada sirada insanin kendine hatirlatmasi lazim cunku zaman gectikce motivasyonu kaybediyoruz

aynaya baktığımda kendimle gurur duymak için
o güzeelim elbiselerin içine rahatça girebilmek için
koşarken nefes nefese kalmamk için
arkadaşlarımın yanında kendimi rahat hissetmek içinn (özellikle alışverişte ) :D
sağlığım için
of daha çok var ya :(

aah evet bi de o pişik olayı var kış olduğu için unutmuşum yazın etek veya elbise giyinince içine tayt veya corap giymezsem pişik oluyo sürtünmekten berbat bi his... mesela şimdi erkek arkadaşımı çoook fazla kıskanıyorum belli etmesem de içim içimi yiyor tamamen özgüvenle ilgili bu kıskançlığım ..fiziğim istediğim gibi olsa bu kıskançlk bu kadar aşırı olmayacak..özgüven gerçekten çok önemli onu kaybedince kendinden soğuyorsun sosyalleşemiyorsun alışveriş ve giyecek sey bulmak işkence gibi hep aynı koyu renk giysiler.. insanı hayattan soğutur .. sağlık ve özgüven en önemli 2 nedenim.. bir de erkek arkadaşımla yaşıtız ve ileride kilolarım yüzünden ablası gibi durmak istemiyorum vs vs ...

bişeyler daha geldi aklıma .. kadınsı kıvrımlara sahip olabilmek için , kadını kadın yapan o zarif narin sıfatlarına sahip olabilmek için ..daha fazla kadın gibi hissetmek için zayıflamak istiyorum ..

Öncelikle sağlıkla bi bebiş dogurabilmek icin :(
Sonraa insanların tuhaf bakıslarından kurtulmak icin..
istedigimm her elbisenin icine sıgabilmek icin:(
rengarenk elbiselerii utanmadan sıkılmadann giyebilmek icin.
herhangi bi magazaya gittgimde elbise denemekten uttanmamak icin :(
aynaya her baktıgımda mutlu bi sekilde gülümseyebilmek icin
rahat nefes alıp istedigim kadar yürüyüp kosturabilmek icin...
Falan Filan :(( umarım bir gün hepimiz istedigimz kiloya ulasırız:( :31:

güzel görünebilmek için, beni kilolu olduğum için beğenmeyip aşağılayan, duygularımla oynayan insan müsveddesine acı verebilmek için.
alışverişlerin acı vermemesi için. diğer kızlar gibi can sıkıntımı alışverişle geçirebilmek için. çünkü ben alışveriş ile değil stres atmak, mutsuzluğuma mutsuzluk katıyorum.
güzel kıyafetler giyebilmek için, güzel kıyafetlerin içinde güzel görünebilmek için.
özgüven için, rahat rahat gülebilmek için.

çokça ortak sebebimiz var gibi :)

eski halime dönebilmek için,ilerde amile kalırsam kilomu kontrol edebilmek için ,fit görünmek için ,sağlık için ,güzellik için .

Yazın o şıkır şıkır 36 beden elbiseleri giyebilmek için.
Plajda rahatça bikiniyle gezebilmek için.
Sağlıklı yaşamak için.
Güvenimin gelmesi için kilo vermek istiyorum.

bende kızlar bu dunyaya bır daha gelmıyeceğımız ıcın sonradan gelıp ustume yapısan kılolardan kurtulmak ıstedığim ıcın kılo vermeye karar verdım zayıf olursam daha mutlu ve guzel olacağımı bıldığım ıcın zayıflamak ıstıyorum bende her beğendığim elbıseyı kot pantolan badı ne varsa ıste hepsını renk ayrımı yapmadan almak ıstıyom her seyı gonlumce gıymeyı ıstıyom esım bana davranısları değistıkı on kılo verınce bı on kılo daha versem her halde dunyanın en mutlu kadını ben olcam oz guvenı gelıyo ve kendıne guvenıyosun gıydığin yakısınca xxll den le bedene dusunce cok guzel anladım nasıl bır duyguymus zayıf olmak eskıden de 45 kılo dum ama yıllar sonrada kendımı yıne o kadar zayıf gıbı hıssettımm ınsallah bır gun herkes ıstedıği kıoya ulasır ve tabıkı bende :54::54:

eeee kadiniz.. her kadinin oldugu gibi benimde alisveris, guzel gorunme gibi zaaflarim var.. ben aynaya baktigimda kendimi mutlu etmek icin zayiflamak istiyorum..

alisveris yaparken kelebek gibi o magazadan bu magazaya ucarak gecmek istiyorum..

saglik meselesi de cok onemli tabii.. kilonun hic bir seye faydasi yok.. ama hastalikli gibi cok zayif olmak da gereksiz.. bana yakisan kiloma sahip olmak istiyorum..

Back
X