Gebeliğe Hazırlık Neden yaptığım her test silik çizgi çıkıyor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mizgin nigzim

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2024
9
0
21
Kizlar bir oğlum var şuan 3 yasinda ,bir yıldan fazla bir tekrar gebelik düşünüyorum ama bir türlü olmuyor. her ay yaptığım kaset testlerde silik çizgi çıkıyordu am neticede sürekli adet görüyordum.artik test yapmaktan korkar oldum adetim düzensiz sürekli gecikiyor ve şuan yine gecikti kendimi tutamadim bu sefer erken gebelik testi yaptım buda silik çizgi çıktı yani neden böyle oluyor bilmiyorum ben gebe kalmak istiyorum tekrardan lütfen nasıl en erken şekilde gebe kalabilirim ne oneriyorsunuz size yinede testi buraya atacam ama benim sorum en erken nasıl gebe kalabilirim?

Eklentiler

• IMG_20241114_094156.jpg
    IMG_20241114_094156.jpg
    61,4 KB · Görüntüleme: 22
Kizlar bir oğlum var şuan 3 yasinda ,bir yıldan fazla bir tekrar gebelik düşünüyorum ama bir türlü olmuyor. her ay yaptığım kaset testlerde silik çizgi çıkıyordu am neticede sürekli adet görüyordum.artik test yapmaktan korkar oldum adetim düzensiz sürekli gecikiyor ve şuan yine gecikti kendimi tutamadim bu sefer erken gebelik testi yaptım buda silik çizgi çıktı yani neden böyle oluyor bilmiyorum ben gebe kalmak istiyorum tekrardan lütfen nasıl en erken şekilde gebe kalabilirim ne oneriyorsunuz size yinede testi buraya atacam ama benim sorum en erken nasıl gebe kalabilirim?
yalnız bu kuruma cızgısı bu cızgı ılk 10 dk da mı cıkıyor sonra mı?

Benim testim de silik çizgi çıkınca kan testimde bega hcg 70 çıkmıştı ama daha sonra kimyasal gebelik geçirdim vakit kaybetmeden kan testi yapmanızı öneririm

diğer konularına da baktım 16 dk falan dıyosun degerlendırme ıcın 5 dk yeterlı max 10 dk denıyor. yanı sonradan cızgı cogu testte cıkıyor zaten.

Gebelik varsa ilk bikac dk da belli oluyor zaten 10 15dk bekleyince sağlıklı sonuç vermez kuruma çizgisi çıkar her halukarsa silik görürsün, ilk yaptigin bikac dk da belli olur doğru zaman da test yaparsan, adet geciktiktwn 4 5gun Sonra yaptım her gebeligimde beklemedim bile anında çizgi çıktı silikte değildi, sizin vakitle ilgili bı problem olmalı, ha değilse doktora görünmeniz lazım testi yaptığınız anda sürekli silik çizgi çıkması ilginç olurdu zaten

X