Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
benim 43 günlük bir bebeğim var uyku problemi çekiyoruz sürekli ayakta sallamayla uyursa uyuyor hiç bir iş yapamaz hale geldim sinirlerim alt üst oluyor uykusuzluktan birde 3.5 yaşında bir oğlum var onunla bile hiç ilgilenemez hale geldim. Ayağımda uyutuyorum yerine koyar koymaz ağlamaya başlıyor acaba doktora götürsemmi bilmiyorum düzelirmi sizce
radyoda yine sezen çalıyo
Kayıtlı Üye
Gazlı bir bebektir bence...
Aynı sorunu bende yaşadım... Oğlum ilk iki ay oto koltuğunda yattı sabahlara kadar sallıyorduk eşimle sonra onun sallantısı yetmeyince eve çingene salıncağı kurdum.
Sallanmak sarsıntı gazlı bebekleri rahatlatıyormuş çünkü..
Çingene salıncağını çok çok tavsiye ederim bizi o kurtardı ;-)))
Bence öncelikle doktora başvurun. Huzursuzlukların tek nedeni gaz olmayabiliyor. En azından bir idrar tahlili falan yaparlar. ıçiniz rahatlar.
Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
Bende ayniuydim camim dr goytursen fayda etmek bir bucuyk iki ay bir saat kesintisiz uyuyamadim sadece zaman
Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
öncelikle Allah analı babalı büyütsün bebeğini... Annelik zor zanaat.. Önce dr.a götür zaten 1,5 ay olmuş hem kilosunu boyunu filanda öğrenirsin hemde şikayetine göre gaz varsa ilaç verirler. benim yaramaz kızım 10,5 aylık oldu ama hala uyku düzenimiz yok.bu gece yine ayaga dikti beni
Bekliyorum bakalım ne zaman düzelecek. Sen şimdiden bu kadar gerilme canım. Biraz sık dişini.. sen stresli olunca bebeğe yansıyor...Allah kolaylık versin.
canım kocam biricik oğlum
Kayıtlı Üye
CANIM seni çok ii anlıorrum çünkü bendede aynı sorun var.oğlum 67 günlük ve geceleri uyku uyumadığı gibi sürekli ağlıor hemde katıla katıla.bikaç farklı doktora götürdük sonuç değişmedi.nedeni hep aynı gazlı bi bebek yapacak çok şey yok dedi.bebeklere verilen ilaçlar çaylar yapılan masajlar filan sadece o anlık bebeği rahatlatır.ama gaz sorununu kökünden kaldırmaz.gaz illeti üredikçe artıyor çünkü.zamanın geçmesini sabırla bekleyecez 3-4 aydan sonra kendiliğinden geçiomuş canım allah sanada bizlerede kolaylıklar versin