Hormon testlerine bakıldı normal. Ama pkos var bende sorun malesef bende. Tedavi aşamasındayım ama herhangi bi sonuç vermiyor henüz. Bekliyorum..Eşiniz sperm testi yaptırdı mı? Sizin amh bakıldı mı?
Pcos olunca aksıne daha çok yumurta büyümesi lazım klomenle. Amh kaç cıktı?Hormon testlerine bakıldı normal. Ama pkos var bende sorun malesef bende. Tedavi aşamasındayım ama herhangi bi sonuç vermiyor henüz. Bekliyorum..
Canım ben sonuçlara bakmadım doktor baktı ve herşey normal dedi.Pcos olunca aksıne daha çok yumurta büyümesi lazım klomenle. Amh kaç cıktı?
Adet düzensizliğin mi vardı canım ?Canım yaaa keşke bi çaresini bilsem de desem sana.. Ama sen bu kadar stres yaparsan psikolojik olarak olmayabilir.. Biraz rahatlasan, düşünmeden ilişki yaşasan keşke..
Soğan kürü bende uyguladım çok faydasını gördüm inşallah işe yarar.. Biraz bakınırsan burada da çok arkadaşımız değişik kürlerden bahsetmiş. Onları da deneyebilirsin istersen.
Günde kaç tane kullandın? Bence pcos olup da ilaçla hiç yumurta gelişmemesi normal değil. E nabizda vardır amh sonucu bi baksana kaçmış.Canım ben sonuçlara bakmadım doktor baktı ve herşey normal dedi.
Klomen 50 mg kullandım dozu az gelmiş olabilir dedi doktor
5 gün boyunca 1 tane kullandım.Günde kaç tane kullandın? Bence pcos olup da ilaçla hiç yumurta gelişmemesi normal değil. E nabizda vardır amh sonucu bi baksana kaçmış.
Dene bakalım 2 tane de. Olmazsa doktor değiştir bence süreç ne kadar uzarsa o kadar can sıkıcı oluyor çünkü.5 gün boyunca 1 tane kullandım.
Bidaki ay 2 tane kullan dedi.
bende günde 2 kullanmıştım klomen bittkten sonra ekstra 2 gün yumurta büyütücü fostimon iğne kullandım sonra da çatlatma. İnşallah tez vakitte alırsınız hayırlı haberi5 gün boyunca 1 tane kullandım.
Bidaki ay 2 tane kullan dedi.
Femara kullandınız mıHormon testlerine bakıldı normal. Ama pkos var bende sorun malesef bende. Tedavi aşamasındayım ama herhangi bi sonuç vermiyor henüz. Bekliyorum..
3´üncü doza kadar veriyoruz dedi eğer hala sonuç yoksa yumurta uyarıcı iğne yapılıyormuş.Dene bakalım 2 tane de. Olmazsa doktor değiştir bence süreç ne kadar uzarsa o kadar can sıkıcı oluyor çünkü.
Sendedemi pcos vardı ?bende günde 2 kullanmıştım klomen bittkten sonra ekstra 2 gün yumurta büyütücü fostimon iğne kullandım sonra da çatlatma. İnşallah tez vakitte alırsınız hayırlı haberi
Yok sadece klomen oda günde bir taneFemara kullandınız mı
Bende kullandım sizin gibi işe yaramadı femaraya gectı aşılama olacaktım gerek kalmadı çok şukur Rabbime hamıleyımYok sadece klomen oda günde bir tane
Kist yapar risk dediği o. Igneyi genelde asilamada deniyorlar ama iğne yapıp çatlatma iğnesi de verebilir üstüne.3´üncü doza kadar veriyoruz dedi eğer hala sonuç yoksa yumurta uyarıcı iğne yapılıyormuş.
Ben hatta klomeni hemen 3 tane kullanayım diyorum ama doktor bu seferde riskli olabilir diyor. Sabretmem gerekiyor
evet canım bir kızım var şimdi yine hamileyim ikiside klomenle olduSendedemi pcos vardı ?
Maşallah ne güzel canım Rabbim bizlerede nasip etsin inşallahBende kullandım sizin gibi işe yaramadı femaraya gectı aşılama olacaktım gerek kalmadı çok şukur Rabbime hamıleyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?