- 28 Ekim 2024
- 57
- 24
- 24
- Konu Sahibi melisailgin
neden tek ayak cezası yiyorum? korkuyorum ve gerçekten de bilgilenmek için soruyorum ben soruları
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
belki birkaç kişiden daha duymak için açılıyodurİkna olamama platformu değil burası ondandır, aynı içerikli konuyu birkaç kere açmanız yasak
Aynı konuyu defalarca açmak ya da yanlış konu başlığı altında açmak yasak eğer hakaret falan etmediyseniz bu iki nedenden dolayıdır.neden tek ayak cezası yiyorum? korkuyorum ve gerçekten de bilgilenmek için soruyorum ben soruları
Amannn Melisa senmissin kondomlu surtunmede kondoma akan zevk suyundan hamile kalacağını düşünüyorsun sen olsan kendine ceza vermez misin ?neden tek ayak cezası yiyorum? korkuyorum ve gerçekten de bilgilenmek için soruyorum ben soruları
Sen olsan ağlamanmı melisaaaAmannn Melisa senmissin kondomlu surtunmede kondoma akan zevk suyundan hamile kalacağını düşünüyorsun sen olsan kendine ceza vermez misin ?
aslında vermezdim yufka yüreğim cidden buna izin vermezdi belki ama sinirlenirdim haklısınız. cahillik kötü cinsellik konusunda özellikle.Amannn Melisa senmissin kondomlu surtunmede kondoma akan zevk suyundan hamile kalacağını düşünüyorsun sen olsan kendine ceza vermez misin ?
zevk suyu olsa korkmazdım boşaldığı için korkuyorum abla yaaslında vermezdim yufka yüreğim cidden buna izin vermezdi belki ama sinirlenirdim haklısınız. cahillik kötü cinsellik konusunda özellikle.
kırıldımSevişme hikayenizin sonucunun 50 tonunu anlattık. Daha da ikna olmazsanız ana habere çıkın daha büyük gruplara anlatmış olursunuz.
Cahil kalinacak bir devirde değiliz bir saglikocagina gidip oradaki ebeden bilgi talep edebilirsin internete güvenmiyorum dersen. Eğer bilgin yoksa bu konuyu öğrenene kadar herhangi bir erkeğin mutluluğu için kendini bu duruma düşürme hazır degilsin.aslında vermezdim yufka yüreğim cidden buna izin vermezdi belki ama sinirlenirdim haklısınız. cahillik kötü cinsellik konusunda özellikle.
ya abla sağlık ocağındakiler ailemi taniyor bunu soramam size sormak istedim . zaten daha evlenene kadar yapmam psikolojik olarak bitiğim. beni son kez rahatlatır mısın bi sorun olmaz demi? (kızmayın)Cahil kalinacak bir devirde değiliz bir saglikocagina gidip oradaki ebeden bilgi talep edebilirsin internete güvenmiyorum dersen. Eğer bilgin yoksa bu konuyu öğrenene kadar herhangi bir erkeğin mutluluğu için kendini bu duruma düşürme hazır degilsin.
Aynı konuları defalarca açıyorsunuz, üyeler sizin sorularınıza defalarca cevap verdiği halde ikna olmuyor konu açmaya devam ediyorsunuz, üyelerden tepki görünce de başka üyelik alıp yine aynı konuları açıyorsunuz diye ceza alıyorsunuz.neden tek ayak cezası yiyorum? korkuyorum ve gerçekten de bilgilenmek için soruyorum ben soruları