- 1 Ağustos 2022
- 1.278
- 1.495
- 53
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Eee bu bilgi size ne katıyor?Ayrıldıktan sonra kaldırdım fotoğraflarimi diyorumki duyup gördüyse ondan bakmistir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eee bu bilgi size ne katıyor?Ayrıldıktan sonra kaldırdım fotoğraflarimi diyorumki duyup gördüyse ondan bakmistir
Adam görücüleri okumaktan krize girdi kıskançlıktan. Eli kulağında arar kesinKocan arar da inş sen de rahatlarsın biz de rahatlarız.
boşanacaksan boşan sevişeceksen seviş kocanla artık.
Ne duymak istiyorsun, söyle onu yazalım.Hiçbir ortak arkadaşımız yok ben defalarca adımı değiştirdim Instagram'da nasıl buluyor ediyor.
Bu yazdıklarımdan dolayı zaten o beni istemez ki.E elifnurbeyza eşinle barışmayı düşünüyor musun? Gelse affet beni dese özürler dilese affeder misin? Nolur samimi cevap ver
Kafana yazık diyorum sadece..Şöyle birsey var.Basini ortenlerin talibi çok oluyor.Kizi gördüm renkli gözlü.Ama ben daha güzelim o ayrı ex kel ve kısa boylu ama benim kilomla dalga geçerdi buluştuk bu göbek ne dedim benim kilo problemim var yoksa güzelim.Eside onun gibi kısa hatta baya kısa bir kız.
Ama sanki o istesin diye yazıyorsun bunları, kıskansın dönsün alsın seni. Böyle bir havan varBu yazdıklarımdan dolayı zaten o beni istemez ki.
Aksine uzaklaşır. Erkek sineğe tahammülü yok.Her kavgada kaçar o.Ama sanki o istesin diye yazıyorsun bunları, kıskansın dönsün alsın seni. Böyle bir havan var
Instagram'da gizliliği kaldırdım.Fotoğraflarimi da arşiv'e kaldırdım.Sebebi su fotoğraflarımı gizlememin bekar oluyum evli olayım biri beğendi ya beni hemen yakınından benim profilime girip resimlerine bakıyor.Gorucu gelmeyi istemek gibi.Yada sende şunu paylasmssin şuraya gitmişsin gibi.Adami belki yılda bir kez zor görürüm.Sadece profil resmim var ve gizliligi açmamış olsaydım sadece hikayemde resim paylaşmayı seviyorum.
2018 2019 arasi sevgilim oldu.Aile tanışması oldu.Bize geldiler.Benim ailem özellikle annem istemedi.Bende ayrıldım.O kişi fazla üzülmedi.Ayrildigimiza.Bende aşık degildim. saplantılı gibiydi.Dayimla beraber aynı isyerinde çalışmış.Teyzemin oğlununda arkadaşı bana böyle dedi.Daha sonra öğrendim ki samimiyet kalmamış aralarında.Ayrildik.Zaten görücü usulü evlenicem diyordu.Bir kez nisan attim birde 5 sene görüştüğüm kişi vermediler demişti.Hemen 2 3 ay içinde nisanlandi.Ben ayrildigimda sadece ağladım fazla üzülmedim Arkadaşım gelip araştırdım seninle şimdiki nişanlısına inat evlenmeye kalkmış dedi.O kızı sevmiş ayrılmışlar.Beni de sevmiş hoşlanmış ama ona aşıkmış kızla benle ayrılır ayrılmaz barismislar dedi.Ben bu ihaneti duyunca rahatsız oldum.Baya hasta oldum.Sonra toparlandım işe girdim falan derken aradan 4 sene geçmiş bu kişinin annesinin beni Instagram'da takip ettiğini gördüm.Ortak arkadaşımız da yok.Onun oğlu da evli torunu da var galiba.Neden bir insan takip eder ki ? Kadınla yuzyuze birkez geldik.Gelininden çok beni beğendi desem gelini kapalı ben açığım.Aile profilleri hep kapalı.Kavga dövüş bile ayrılmadık hatta.
Ex enişte kaybettiğin kıza dön bak. Millet her yerden yürüyor kıza.
Nuran az değilsin ha. Ex okuyor diye bu konuları açtığına eminim. Ve biliyorum ki üye adını sen verdin exine
Bende çok merak ediyorum seni4 sene geçti hep profilim gizlidir.Soyle düşündüm evlendigimi gördüler duymuş da olabilirler.Annemin arkadaşıyla komsularmis balkonları karsilikliymis.Merak edip muhakkak bakmıştır eşimle fotoğraflarımız vardı.
Şu kızı evlendirinInstagram'da gizliliği kaldırdım.Fotoğraflarimi da arşiv'e kaldırdım.Sebebi su fotoğraflarımı gizlememin bekar oluyum evli olayım biri beğendi ya beni hemen yakınından benim profilime girip resimlerine bakıyor.Gorucu gelmeyi istemek gibi.Yada sende şunu paylasmssin şuraya gitmişsin gibi.Adami belki yılda bir kez zor görürüm.Sadece profil resmim var ve gizliligi açmamış olsaydım sadece hikayemde resim paylaşmayı seviyorum.
2018 2019 arasi sevgilim oldu.Aile tanışması oldu.Bize geldiler.Benim ailem özellikle annem istemedi.Bende ayrıldım.O kişi fazla üzülmedi.Ayrildigimiza.Bende aşık degildim. saplantılı gibiydi.Dayimla beraber aynı isyerinde çalışmış.Teyzemin oğlununda arkadaşı bana böyle dedi.Daha sonra öğrendim ki samimiyet kalmamış aralarında.Ayrildik.Zaten görücü usulü evlenicem diyordu.Bir kez nisan attim birde 5 sene görüştüğüm kişi vermediler demişti.Hemen 2 3 ay içinde nisanlandi.Ben ayrildigimda sadece ağladım fazla üzülmedim Arkadaşım gelip araştırdım seninle şimdiki nişanlısına inat evlenmeye kalkmış dedi.O kızı sevmiş ayrılmışlar.Beni de sevmiş hoşlanmış ama ona aşıkmış kızla benle ayrılır ayrılmaz barismislar dedi.Ben bu ihaneti duyunca rahatsız oldum.Baya hasta oldum.Sonra toparlandım işe girdim falan derken aradan 4 sene geçmiş bu kişinin annesinin beni Instagram'da takip ettiğini gördüm.Ortak arkadaşımız da yok.Onun oğlu da evli torunu da var galiba.Neden bir insan takip eder ki ? Kadınla yuzyuze birkez geldik.Gelininden çok beni beğendi desem gelini kapalı ben açığım.Aile profilleri hep kapalı.Kavga dövüş bile ayrılmadık hatta.
boşandınız mı sizInstagram'da gizliliği kaldırdım.Fotoğraflarimi da arşiv'e kaldırdım.Sebebi su fotoğraflarımı gizlememin bekar oluyum evli olayım biri beğendi ya beni hemen yakınından benim profilime girip resimlerine bakıyor.Gorucu gelmeyi istemek gibi.Yada sende şunu paylasmssin şuraya gitmişsin gibi.Adami belki yılda bir kez zor görürüm.Sadece profil resmim var ve gizliligi açmamış olsaydım sadece hikayemde resim paylaşmayı seviyorum.
Ayrıyim dava açılmadı.boşandınız mı siz