• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden Sohbet Köşesinde Hep Evlenme ile ilgili Konular Var?

• Konu Sahibi Konu Sahibi N&A
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

N&A

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2007
466
0
96
35
Kocaeli
ya belki bazılarınız bana kızıcak ama neden sohbet köşesinde sadece evlenme ile ilgili konular var gerçekten merak eetim kadınların bütün sohbeti bu mudur yani çeyiz hazılrıkları düğün arabanız ne marka olucak? kız kardesin ne gıyıcek ?dugunu hangı otelde yapıcaksınız? ahh canm bıze orası yakısmaz daha ıyılerı lazım
çok mu fena eleştirdım bıraz mizansel olsun dedim kusura bakamyın kimsede üzerine alınmasın arkadaşlar ama bu konuların konusuldugu baska yerlerde var sanıorum.
çeyizden davetiyeden baka konularda da konusma ısteyen arkadaslar bızde burda toplanalım hepınızı beklıorum delikafadulden

çünkü sohbet topiği evlenme hazırlıkları bölümünde inceleseniz anlardınız

Evlilik bölümünde bulunun sohpet köşesinde konuşulması gereken konular konuşuluyor işte canım..Çok doğal değilmi bu

yani baska konuların acılması yasak baska konularda sohbet etmek isteyen arkadaslar geyik topiği kısmına konu acıyor

sunu demek ıstıorum ama yanlıs anlasılıorum zaten hepsi ıcın ayrı ayrı baslıklar var bu bolumde dogru değilmi bıdaha neden bole aynı seyler konusuluo

arkadaşlar da açıklamış zaten ama bende söyleyeyim
Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca > Evlilik Hazırlığı > Sohbet Bölümü
olduğu için bu konuları konuşuyoruz.boshayallersmile

hmmm yasak oldugunu bilmiyordum öğrendim teşekür ederim ozman ben başlığı siliyim şimdiden tepkiler gelmeye başladı.

tamam da evlilik hazırlığı konu başlığı altında açılmış bir sohbet bölümünde ne konuşulmalıydı sizce ? değişik bir öneriniz mi var? zira bu bölüm açılmamalıydı öyleyse...
ee açılmış bulunduğuna göre de - ki bence güzel olmuş - içten ve güzel biraz da kişisel sohbetler oluyor.

tmama sorun yapmanıza gerek yok nasıl sılebılırım konu baslıgını yardımcı olurmusunuz

silemezsiniz bir editörden yardım istemeniz lazım

bilemiyorum cnm yöneticiler konuya el atabilirler stres yapma :hulya:belki de kilitlenir konu zira açık kalsada bişey olmaz belki başka merak edenler de olur

Ben buradaki sohbet topiğine cok girmemeni öneririm zira cıkamazsın :) Binlerce sayfa evlilik sohbeti.Tamam iyi güzel de değil yazmak sadece okumak için günlerce başında durmak gerekki herkese göre değil.Okey evlenicez hayırlı olsun ama bu kadar detayda hakkaten pes! Bol zaman lazım , ee bi de ilgisini çekmesi lazım.Beni başkalarının ne düşündüğü cok ilgilendirmiyor açıkçası.Ha tabiki ev vs okey de dıdımın dıdısını napim konuları bayar beni..Kendi zevkimle en güzelini yaparım zati ;) Neyse sonuc olarak sende ilgilenmeyenlerdensen girme..ılgini cekebilecek fayda sağlayabilecek ya da önerilebilecek daha mantıklı linkleri okuyabilirsin...ıllaki muhabbetse madem oluru geyik sohbetiymiş orda illaki senin kafada yani evlenmekten başka konusu olan kişilerde mutlaka olacaktır ;) sevgiler.

Forumumuzu araştırdığınız zaman sohbet edebileceğiniz birçok bölüm var... Bu bölüm arkadaşlarında söylediği gibi evlilik hazırlıkları yapan arkadaşların fikir alışverişi yaptığı, evlilik üzerine sohbet ettiği bir bölümdür..
Size sohbet edebileceğiz başka bir bölüm önereyim;

Geyik Sohbeti - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca

Sevgiler...

Back