Merhaba arkadaşlar ben 2013haziran evliyim Temmuz da kaza geçirdim.
İki ay adet olmadım üçüncü ayımda çok şiddetli ağrım oldu. Kazadan sonraki dördüncü ayımda sancım olunca yine kv kasığıma ve ayak tabanıma viks sürünce geçer dedi ama geçmedi. Tabi bu dönemde, bekar ken ki kanamama göre az geliyor.
Ben kazadaki kan kaybını felan düşündüm çok üzerinde durmadım ağrılarım sürekli devam edince kadın doğuma gittim hormonun yüksek dedi ultrason da baktı yımurtalıkkar temiz dedi. Daha sonra ki aylar yine ağrı ve akıntı az olunca farklı doktora gittim bu kez devlete. O doktor da düzenleyici verdi akıntımın olmayışına üç ay sonra gel dedi. Hap bitti ben yaklaşık iki ay yine olmadm. Doktordan randevu alacaktım doktor görünmüyor, başka doktordan randevu aldım üçüncü doktor alttan bakmak istedi, diğer iki doktor hiç böyle bir şey demedi branşları mı farklı acaba....
Muayene oldum. Kistin var dedi. Ama hiçbir açıklama yapmadı. Bir ilaç yazdı oda gönderdi. İlaç östrojen hormonu yüksek olan hastalarda kullanılıyormuş prospektüs te progesteron hormonu fazla salınan kişiler diyor.
Ben hala doğru düzgün adet olamıyorum. Eskiden çok kan geliyor diye sızlanırkwn şimdi kan gelmiyor diye oturup ağlıcam o derece acıyorum kendime deli olacam.
Adetim kan gibi de değil böyle kristal taneleri gibi rengi kahverengi gibi.
Acaba kist ten dolayı mı böyle oluyor. Daha önce de sancılanırdım ama hiç Adetim böyle olmazdı.
Bebeğim yok 25 yaşındayım doktor
tüp bebek tedavisi önerdi ama durumumuz çok parlak değil ya tutamazsam tutunmazsa diye de korkuyorum gitmek te istemiyorum.
Maydanoz severim çiğ halde yerimde ama kürünü yapamıyorum soğanı da içmeden daha midem kalkıyor.
Başka önerisi olan var mı acaba kür için yada bu rahatsızlığım ın sebebi hakkında fikri olan.
Ben kistten dolayı diye düşünmeye başladım artık ama nasıl yenecem ne kisti bilmiyorum özel doktora gitmek istemiyorum artık devletteki de pek bilgi vermedi.