Neden olmuyor????

BaSa86

Guru
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013
3.858
2.298
333
Almanya
slm arkadaslar, araniza yeni katildim. öncelikle 6 aylik evliyim, bizde bir bebis istiyoruz.

Esimle bastan beri korunmuyoruz. Ama simdiye kadar birsey olmadi.
Gece Ay doktora gittim ve herseyin normal oldugunu söyledi, bana folik asit verdi. Adetim bu sefer kisa sürdü esasinda 5 gün süroyordu ama bu ay 2,5 gün sürdü. Ilk basta tek lekelenme ikinci ve geriye kalan yarim günde normal geldi simdi ise kesildi kanamam. Bas dönmesi yasiyorum, ama belki yorgunlukta ola bilir.
Allahim herkese nasip etsin….cok zor birsey isteyipte olmamasi.

canım böyle şeylerde stres çok büyük bir etken önce kendini oluruna bırak folik kullanmam güzel birşey daha yolun başındasın tatlım yaa allahın izniylee isteğiniz olur inşallah

ola bilirmi...dedigim gibi 5 gün oluyordu ilk 3 gün cok geliyordu sonradan azalma oluyordu...simdi ise birinci gün cok az geldi, yani siyah gibi..ikinci ve yarim gün cok geldi (cokta dedigim iki ped/günde degistirdim). Sonradan sanki birden kesildi...suanda hic bir tik yok...basim dönüyor ama calistigim icin, cok yoruluyorum, belki ona bagliyorum.

Yerlesme kani o kadar gele bilirmi? yani normal adet gibi?
Test yapsam cikarmi (evde, kan testi degil)?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…