Gebeliğe Hazırlık Neden olmuyor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mine masal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2018
14
3
1
34
Kızlar moralim çok bozuk 7 aydır bebek istiyoruz ama bu ayda olmadı her ay aynı hayal kırıklığı aynı endişe aynı stres neden olmuyor düşünme diyorlar ama bu imkansız sizce endişelenmek için erken mi?

Kızlar moralim çok bozuk 7 aydır bebek istiyoruz ama bu ayda olmadı her ay aynı hayal kırıklığı aynı endişe aynı stres neden olmuyor düşünme diyorlar ama bu imkansız sizce endişelenmek için erken mi?
Once gidip hormon değerlerinize baktırın ve yumurta rezervine .Eger sizde sorun cikmazsa esiniz spermiyogram yaptirsin .Hayiflanmak icin evet erken olabilir .Yumurtlama zamanini ovulasyonla takip etmeyi deneyin.

Hormon testi yaptırdım her şey güzel çıktı rahim filmimde temiz ama yumurta rezervine baktırmadım eşim daha erken olduğunu düşünüyor doktor için sıcak bakmıyor gitmeye

Hormon testi yaptırdım her şey güzel çıktı rahim filmimde temiz ama yumurta rezervine baktırmadım eşim daha erken olduğunu düşünüyor doktor için sıcak bakmıyor gitmeye
Allah isteyen herkese verir inşallah çok fazla düşünmemeye çalış stres çok önemliymiş çünkü herşeyin temiz de çıkmış en kısa zaman da olur inşallah

Rabbim ol dedikten sonra olur herseyi akişina birakip her ay hamile kalmak icin ugraşmak yerine baska seyle ilgilenirsen hemen hamile kalirisn emin ol eger kafaya cok takarsan biraz zor kalirsin biraz kafani boşalt

Aslında bunu doktorumda söyledi ama bu pek kolay olmuyor takmıyorum diyorsun ama aylar geçtikçe ķorkunda üzüntünde artıyor

canim daha cok yenisin simdiden bu kadar uzme kendini yillarca ugrasip cocuk sahibi olamayanlari dusun birsuru sorunu olup hamile kalamayanlari dusun kendini motive et ve haline sukr et bende oyle yapiyorm cunku iyi geliyor benimde 3 yil olacak neredeyse

Evet bu ay ilk defa denedim ama perşembe biraz belirgindi cuma yapmadım cumartesi silik çıktı sanırım cuma günüydü ama kaçırdım pek bilmeden yaptım aslında

canım artık öyle bi dönem de yaşıyorz ki yediklermiz içtiklerimz herşey hamile kalmamızı zorlaştırıyor. Üstüne bide stres yapınca daha da zor oluyor, benim 2 seneye yaklştı olmdı ama ümitsizlige kapılmak yok rabbim bizede nasip etcek inşallah. Kafandan atman çok zor başka işle de uğraşsan bebek istedigin sürece aklına gelecek sadece kendini yıpratmadan düşün derim. Yumurtaya denk de gelmemiş olabilir gün aşırı ilşki deneyin, ovulasyon testi kullan, eşin keç boynuzu özü içsin en kısa zamnda sana hayırlı saglıklı evlatlar versin rabbim.

Merhaba benim de 8 aydır olmuyor gittim hormonlarıma falan baktırdım herşey güzel dedi eşimden test istedi ve dediki erkekten test almak için 1 yıl beklemeye gerek Yok dedi. kötü değil ama mükemmelde çıkmadı ve bu ay üroloji doktoruna çıkıcak. Demem o ki Canım sen ikna et eşini bişey çıkmaz inşallah o zaman rahat edersiniz

Sizinle ayni fikirdeyim... ben ayni anda spora gdiorm, calisiorum, ingilizce kursune gdiorum, vs. Vs. Derken kendme ayiracak hoc vaktim bile yok ama aklimdan hala bi an olsun cikmio iste...
Aslında bunu doktorumda söyledi ama bu pek kolay olmuyor takmıyorum diyorsun ama aylar geçtikçe ķorkunda üzüntünde artıyor

İnşallah hepimizin dileği bir an önce kabul olur ama bunlar hep eksik bilgiden kızlar yani bunun eğitimle filanda alakası her eğitimi alıyoruz meslek sahibi oluyoruz evleniyoruz sanıyoruz ki bir kaç ay içinde istediğimizde bebeğimiz olucak yani ben öyle sanıyordum aylar uzadıkça bir benim bebeğim olmuyormuş gibi geliyor

Acaba etmeye
Merhaba benim de 8 aydır olmuyor gittim hormonlarıma falan baktırdım herşey güzel dedi eşimden test istedi ve dediki erkekten test almak için 1 yıl beklemeye gerek Yok dedi. kötü değil ama mükemmelde çıkmadı ve bu ay üroloji doktoruna çıkıcak. Demem o ki Canım sen ikna et eşini bişey çıkmaz inşallah o zaman rahat edersiniz[/QUO

İnşallah tez zamanda olur bebeğiniz amh ye bakıldı mı tabi eşinize de bakılmalı. Stres yapmayın gerçekten bütün hormonları etkiliyo. Biz iki ay önce hamile kalayım diye ugrastık olmadı çok strese girmiştik adetim 15 16 gün geçmişti dedim kesin hamileyim meğersem değilmişim geçen ay korunduk yine adetim gecikti aklımda hamilelik yokken hamile kalmışım yani stres bu kadar önemli

Back