Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Neden olmuyor yardım
- Konu Sahibi Iisl
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Nisan 2012
- 7.732
- 8.224
- 198
Bu yüzden olmuyorKafaya çok takiyorum olmuyor mu acaba diye.
daha 2 ay hele bi dur
- 22 Ocak 2008
- 6.322
- 7.028
- 723
- 17 Mart 2016
- 5.761
- 9.233
- 248
Can'ım doktorlar 1 yıla kadar olmaması normal diyor.. Acele etme rahat ol sağlıklı beslenin yeterIki aydır evliyim hiç korunmadik bebek istiyoruz geçen ay kan testinde negatif çıktı zaten ardından adet oldum. Dün gebelik testi yaptim yine negatif adet olmadım halen 2gun geçti sadece. Kafaya çok takiyorum olmuyor mu acaba diye. Ne gibi önerilerde blunursunuz
Allah şükür var
hanımlar müjdeli haber alan yok mu
- 17 Mart 2016
- 5.761
- 9.233
- 248
Oh maşallah süphanallahMüjde kızlar allaha şükür 4 haftalık hamişim dün öğrendim allahım olmayanlara nasip etsin arattirmasin her isteyene versin
Rabbim hayırla kavuştursun kuzum
Bizlere de dua et inşaallah olurmu
Amin canim amin allahım tez vakitte nasip etsin arattirmasin yüce rabbim ❤Oh maşallah süphanallah
Rabbim hayırla kavuştursun kuzum
Bizlere de dua et inşaallah olurmu
- 17 Mart 2016
- 5.761
- 9.233
- 248
Aminn inşaallahAmin canim amin allahım tez vakitte nasip etsin arattirmasin yüce rabbim ❤
- 26 Mayıs 2016
- 60
- 50
- 88
- 29
Iki aydır evliyim hiç korunmadik bebek istiyoruz geçen ay kan testinde negatif çıktı zaten ardından adet oldum. Dün gebelik testi yaptim yine negatif adet olmadım halen 2gun geçti sadece. Kafaya çok takiyorum olmuyor mu acaba diye. Ne gibi önerilerde blunursunuz
benimde 10 gün gecikti test yaptım negatif doktorumun bana dediği stres yapma olumsuz düşünme dedi 3 yıllık evliyim bekliyorum sen daha iki aylık evlisin üzülme rabbim herkese nasip etsin bizede etsin
Allaha şükür bir aylık hamileyim allahım sana da nasip etsin rabbim arattirmasin insallah tez vakitte senden de duyarız müjdeli haberibenimde 10 gün gecikti test yaptım negatif doktorumun bana dediği stres yapma olumsuz düşünme dedi 3 yıllık evliyim bekliyorum sen daha iki aylık evlisin üzülme rabbim herkese nasip etsin bizede etsin
- 26 Mayıs 2016
- 60
- 50
- 88
- 29
Allaha şükür bir aylık hamileyim allahım sana da nasip etsin rabbim arattirmasin insallah tez vakitte senden de duyarız müjdeli haberi
Ay çok sevindim sağlıklı ve hayırlı evlat olur inşallah sağ salim kucağına alırsın umarım.
Amin insallah rabbim isteyen herkese içinde sana da nasip etsinAy çok sevindim sağlıklı ve hayırlı evlat olur inşallah sağ salim kucağına alırsın umarım.