• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden olmuyor yardım

Nasıl ve ne yapmam lazım

• Cevap

OY: 1 50,0%
  • Cevap

OY: 1 50,0%

• Ankete Katılan
    2

Iisl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2016
13
4
1
27
Iki aydır evliyim hiç korunmadik bebek istiyoruz geçen ay kan testinde negatif çıktı zaten ardından adet oldum. Dün gebelik testi yaptim yine negatif adet olmadım halen 2gun geçti sadece. Kafaya çok takiyorum olmuyor mu acaba diye. Ne gibi önerilerde blunursunuz

Allah tez zamanda nasip etsin yolun basındasın daha stres yapma
tek tavsiyem çocuk istediğini kimseye soyleme
Bende senin gibiydim daha 3.ayda dr koşmuştum nitekim esimde varikosel çıktı.
Sonuç 2.5 yıldır bekliyorum.Allah hepimizin yuzunu guldursun

Iki aydır evliyim hiç korunmadik bebek istiyoruz geçen ay kan testinde negatif çıktı zaten ardından adet oldum. Dün gebelik testi yaptim yine negatif adet olmadım halen 2gun geçti sadece. Kafaya çok takiyorum olmuyor mu acaba diye. Ne gibi önerilerde blunursunuz
Can'ım doktorlar 1 yıla kadar olmaması normal diyor.. Acele etme rahat ol sağlıklı beslenin yeter :-)

Müjde kızlar allaha şükür 4 haftalık hamişim dün öğrendim allahım olmayanlara nasip etsin arattirmasin her isteyene versin

benimde 10 gün gecikti test yaptım negatif doktorumun bana dediği stres yapma olumsuz düşünme dedi 3 yıllık evliyim bekliyorum sen daha iki aylık evlisin üzülme rabbim herkese nasip etsin bizede etsin :KK70::KK70:

benimde 10 gün gecikti test yaptım negatif doktorumun bana dediği stres yapma olumsuz düşünme dedi 3 yıllık evliyim bekliyorum sen daha iki aylık evlisin üzülme rabbim herkese nasip etsin bizede etsin :KK70::KK70:
Allaha şükür bir aylık hamileyim allahım sana da nasip etsin rabbim arattirmasin insallah tez vakitte senden de duyarız müjdeli haberi

Allaha şükür bir aylık hamileyim allahım sana da nasip etsin rabbim arattirmasin insallah tez vakitte senden de duyarız müjdeli haberi

Ay çok sevindim sağlıklı ve hayırlı evlat olur inşallah sağ salim kucağına alırsın umarım.:nazar::nazar:

Back