Gebeliğe Hazırlık Neden olmuyor sizce ?? Bana tavsiye verin ..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

seda_ufuk

Evli mutlu çocuksuz !
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
1.050
791
73
Herkese iyi günler dilerim... 2.5 yıldır evliyim çocuğum olmadığı için tedavi görüyorum ... Biraz önce doktor a gittim .. Rahim filmi sonucuma baktı .. Tüplerin ikiside açık dedi ... Sperm testi de iyi . Kist yok . Hormon bozukluğu yok .. Biraz vitamin eksikliği dışında birseyin yok bu şartlarda olması lazım diyor .. Neden olmuyor peki ?? Nerde yanlış yapıyorum ??

Allah yardımcınız olsun. Sizin ve eşinizinde her değeri normalse olmasi icin vardır bir zamanı... Yüreğinizi ferah tutun.

Canım muhakkak bi sorun vardır doktorun tecrübesi çok önemli hangi hastane hangi doktora gittiniz ben 7 yıllık evliyim ilk 4 sene hep yanlış teşhisle sebepsiz denildi ama sebepsiz değilmiş son 3 senedir iki kez ameliyat oldum tüp bebekle hamile kaldım ama kalbi durdu bebeğimin dondurulmuşlarla tekrar denicem inşâAllah
Sizde umarım ciddi bir sorun yoktur tez vakitte gelir bebeğiniz inşâAllah doğal yollarla

Vakti zamani vardir demek icimizi pek ferahlatmiyor biliyorum ayni seyi yasiyorum
Baska dr görüşleri alın farkli hastanelere gidin
Bekleyip durmak daha zor

Kesinlikle doktor önemli biz de 3 yıldır uğraşıyoruz problem yok diyeni mi ararsın bırak uğraşma gel asilama yapalım diyen mi problemin ne olduğunu doğru dürüst anlatan bile olmadi küçük ayrıntılar bile önemli sanki bikmislar tedavi etmekten gibi yorum yapmaya bile tenezzül etmiyorlar sonra da stres yapmayın diyorlar

İstanbul Özel Levent hastanesi dr. Şebnem önsel

İstanbul Özel Levent hastanesi dr. Şebnem önsel
Bi kere de dosyanızı alıp memorial Prof semra hanımla görüşün derim ücretsiz görüşme talep edin gerçekten çok iyi ilgileniyorlar güven çok önemli Allah yardımcımız olsun yapılması gereken o kadar çok tetkik oldu ki daha önce bizden kimse istememişti üstünkörü oldu bütün tedavilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…