Neden olmuyo yaa :(

Aysee38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2015
612
104
33
5 aylik evliyim cocuk istiyorum bi yada iki aydir korunmuyorum ama hala bisi yok acaba bendemi bi sorunn var ya

Durun daha cok yenisinizdaha çok erken bana doktor 7 ay falan deneyin olmazsa doktora gelin dedi demekki yedi aya kadar normal yani adetnizin bitiminden 14-15-16-17. Günlerde ilşki yaparsanız hamile olma ihtimaliniz artar

Ins yaa artik pskolojm bozuldu herkesin cocuqn olmuyomu demesinden bikdim artik
Cok Pardon ama cocugun olmuyor muudiyenler cok sacmalamıslar cidden yani daha cok cok yenisin cok normal anormal bir durumun yok denemeye devam edin ama stres yapma stres olumsuz etkiler kalcagın varsa da kalamazsın

Daha çok yeni evlisiniz neden bu kadar erken istiyorsunuz evliliğinizin tadını çıkarın kaç yaşındasınız

Elimde deilki takmayim.diyorum ama biri qelip bi laf soluyo butun pskoljm bozuluyo acaba bendemi bi sorun var die dusunmekten yoruldum artik

5 aydır deniyoruz bizim de olmuyor. İnsanın her geçen ay siniri bozuluyor anlıyorum seni . İstiyorsan allah en kısa zamanda hayırlı haberlerini versin Can'ım. Kafaya takma dicem de takılıyor işte

Benim 1 senedir olmuyor ve 2.5 yillik evliyim ve yumurtlama takibi yaptir o zman canim

Aynen takmamak elde deil kendi kendime neler dusunuyorum artik qercekten pskljm cok bozuldu

Ins yaa artik pskolojm bozuldu herkesin cocuqn olmuyomu demesinden bikdim artik
Yok artık 5 aylık evlisin ve çocuğun olmuyor mu diye soruyorlar kime ne acaba onlara hesap mı vereceğiz ben 5 yıllık evliyim hala çocuğum olmadı tek amaçları bunu duymaktı söyledim kurtuldum öğrenip ne yapacaklarsa

vah vah 1 aydır çocuğun olmuyo, hem de 23 yaşındasın ne acı (!)
ya Allah aşkına daha 5 ay önce evlenmişsin, 1 aydır olmuyor diye ağlıyorsun
şaka gibi.
burda 10 senedir bekleyenler var onlar napsın ya.

Back