Neden olabilir acil cevap lütfen?

ahsenduhaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2019
397
123
103
30
Adetim 2 gün gecikti adet oldum 2 gün normal geldi 3. Gün kesildi tamamen bugun de sabah bisey yokken oglen birden kanla karisik koyu kahve akıntı geldi ilk kez oldu boyle bisey kesildi aksama kadar demin bidaha baktm pıhtı seklinde koyu leke neden olabilir acaba korkuyorum gebelik testi adet gununde yaptım negatif. Boyle leke ilk kez oldu. Lutfen cevap verin

Bildiğin adet olmuşsun canım ben pek anlamadım adet bitince biraz leke gelir kesilir zaten

Bildiğin adet olmuşsun canım ben pek anlamadım adet bitince biraz leke gelir kesilir zaten
Ama cok tuhaf oldu canım 2 gün oldu bidaha tamamen kesildi sonra koyu kahve leke hani normal adet gibi degil canım uzun sürmedi normalde 5 gün düzenli gelir. Evliyim bide

Benim ilk oğlumda oyle oldu 2 gun kan gibi sonra kahve rengine döndü

Benimde idrarda cikmadi 2.5 fatlikti kanda cikti yarin bi kan ver istersen

Benim ilk oğlumda oyle oldu 2 gun kan gibi sonra kahve rengine döndü
Yogun muydu canım 2 gün normal adet gibi oldu pıhtılı sonra kesildi tamamen bugun oglende kahve rengi lekeyle kan geldi aksam da tmamaen koyu kahve leke geldi

Yogun muydu canım 2 gün normal adet gibi oldu pıhtılı sonra kesildi tamamen bugun oglende kahve rengi lekeyle kan geldi aksam da tmamaen koyu kahve leke geldi
Ya pıhtı yoktu ama kırmızıydı iki gün sonra kahve rengi sumukumsu bi yapıda geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…