neden kızım 3 gündür kakasını yapmıyo

• Konu Sahibi Konu Sahibi mehtapbaygus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

mehtapbaygus

Ziyaretçi
su anda kızım 3 ay 4 günlük sadece anne sütüyle besleniyor.şimdiye kadar günde 3 4 kere kakasını yapardı son günlerde 2 ye düştü şimdide bugün 3. gün hala kakasını yapmadı neden acaba.doktorumu arayayımmı ne yapmam lazım

Sen bilirsin ama benim oğlumda çok sık kabız olur. Doktorumuz bize günde 7 defada yapabilir 7 günde bir defada dedi. Sen bol bol emzir. Su veriyorsan her emzirmeden sonra bir çay kaşığı su ver ( bizim doktorumuz bir çay kaşığı su vermemize izin vermişti o aylarda ) SAKIN ESKİLERİN YAPTIĞI GİBİ POPOSUNA ZEYTİNYAĞI SÜRME. Karnına bebekyağı ile saat yönünde masaj yap. Bugünde bekle. Muhtemelen doktorun 5 günü geçince kansuk fitil verecektir. Korkma bol bol emzir ki dışkısı bağırsağındaki suyu emip taşlaşmasın. Geçmiş olsun sevgiler..

merak etme benimkide bir ara bu şekilde oldu
bende yarım vazelin kanzuk fitil koydum yaptı
bir iki defadan sonra düzene girdi şimdi günde 1 defa yapıyor

arkadaslar teşekkürler ilginize yanlız bişey daha sorucam 1,5 haftadır çalısmaya başladım.pek biberon tutmuyo bende 3 saatte bir eve gidiyorum emzirmek için.gecede gündüz pek emmiyo diye her 2,5 saatte emziriyorum.acaba doymuyo olabilirmi

Huzursuz mu??? Ağlıyor mu?? günde kaç defa bez değiştiriyorsun

kilo alımı ile takip edebilirsin doyup doymadıgını.bırde acsa zaten huzursuz olur aglar sureklı.kabızlığı ıcın de su ver bol bol ve 1 cay kasıgı zeytinyağı verebilirsin.doktora götürmek için acele etme,ara ara olabiliyor böyle

Oğlumu birazdan göz dr na götüreceğim. Ağlıyor mu huzursuz mu diye sordum genelde aç çocuk belirtileri bunlar ama yeni çalışmaya başladığın için bu belirtiler yanıltabilir. Doktorumuz bana Çınar o aylarda iken doyup doymadığını idararından anlarsın günde 5-6 kez dolu dolu bir bez olması lazım demişti. Bence artık büyümüş sanırım verdiğin miktar yeterli olur. Ben sütümü sağdığım zaman asla biberonla vermedim çünkü tembelleşiyor bebek meme almak istemiyor. Doktordan dönüşte tekrar görüşürüz. Seviler..

pek ağlamıyo
ama nerdeyse 20 gündür aynı saatte başlıyo bağırmaya aynı saatte susuyor 5 6 gibi başlıyo 7 8 gibi uyuyunca bitiyo.evet bezi ıslak oluyo her baktığımda çişini yapmış oluyo.biberonu kabul etmedi zaten kaşıklada en fazla 6 kasık içiyo sonra ittiriyo beni bekliyo ben gidene kadar.geçmiş olsun canım ilgine çok teşekkürler sağol

merhaba arkadaslar benım bebegım bugun 36 haflık ve sadece 6 gun duzenlı kakasın yapabıldı sonra hep benım yardımlarımla (poposunu zeytınyaglı dereceyle uyarmak gıbı) yapmaya basladı ama nereye kadar boyle gıdıcek bılmıyorum ama suan bıraktım 5 gunde bır 4 gunde bır kendılıgınden yapıyor doktorumuzda normal oldugunu soyluyor ama ben hala endıselıyım

Merak etme ama lütfen zeytinyağı koyma poposuna bizim doktorumuz çok kızıyor. Doktorumuz Çınar için günde 7 defada yapabilir 7 günde 1 defada sen susuz bırakma demişti. Panikleme geçmiş olsun

canım ek gıdaya geçmemişsin ama armutun suyundan biraz verirsen rahat yapar kakasını.zeytinyağıda olabilir 1 çay kaşığı.ve karnını da bebeyağı ile ovala masaj yap.

canım bız 1.5 aylık olduk 2 gun kakasını yapmadı bende telaslandım doktoruma sordum.doktor hıc korkmama gerektıgını soledı gunde 1defa da kaka yapabılır,5 gunde 1 defada yapabılır bunda korkulacak bıse yok dedı.
kakasının rengını sordum yesıl kakadan da korkma dedı

dün akşam bir çay kaşığı kadar zaytinyağı verdim,karnına masaj yaptım ama hala tık yok.bakalım bugünde bekleyeyim diyorum olmazsa yarın fitil vereyim olurmu ki.yarın 5. gün olacak

Bu araa benim oğlumda anı durumda. En son cuma günü yapmıştı. Yarın akşama kadar yapmazsa doktorumuzu arayıp fitil vereceğim bende..

Bu araa benim oğlumda anı durumda. En son cuma günü yapmıştı. Yarın akşama kadar yapmazsa doktorumuzu arayıp fitil vereceğim bende..

sonunda bugün akşam verdim fitili ne yaptıysam bir türlü yapamadı ıkınmasıda yoktu ama biraz mızırdanarak uyuyordu gecelri neyseki akşam fitil verdim o kadar çok yapacağını tahmin bile etmemiştim:) şimdi rahat sanırım uyuduğundan beri hiç mızırdanmadı

Panik yapma, bebeklerde günde 10 kere yapmasida normal , 10 günde bir kez yapmasida normal, sakin ol, ama istersen dr git.

Gözün aydın. Benim oğlumda dün gece fitilsiz yapmayı başardı ama azıcık

benim oğlum 1 buçuk aylıktan beri 5,6 günde 1 kaka yapıyor..bize dr umuz normal dedi...fazla yağlı anne sütü de buna sebep olabiliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…