M
mehtapbaygus
Ziyaretçi
- Konu Sahibi mehtapbaygus
-
Oğlumu birazdan göz dr na götüreceğim. Ağlıyor mu huzursuz mu diye sordum genelde aç çocuk belirtileri bunlar ama yeni çalışmaya başladığın için bu belirtiler yanıltabilir. Doktorumuz bana Çınar o aylarda iken doyup doymadığını idararından anlarsın günde 5-6 kez dolu dolu bir bez olması lazım demişti. Bence artık büyümüş sanırım verdiğin miktar yeterli olur. Ben sütümü sağdığım zaman asla biberonla vermedim çünkü tembelleşiyor bebek meme almak istemiyor. Doktordan dönüşte tekrar görüşürüz. Seviler..
merhaba arkadaslar benım bebegım bugun 36 haflık ve sadece 6 gun duzenlı kakasın yapabıldı sonra hep benım yardımlarımla (poposunu zeytınyaglı dereceyle uyarmak gıbı) yapmaya basladı ama nereye kadar boyle gıdıcek bılmıyorum ama suan bıraktım 5 gunde bır 4 gunde bır kendılıgınden yapıyor doktorumuzda normal oldugunu soyluyor ama ben hala endıselıyım
su anda kızım 3 ay 4 günlük sadece anne sütüyle besleniyor.şimdiye kadar günde 3 4 kere kakasını yapardı son günlerde 2 ye düştü şimdide bugün 3. gün hala kakasını yapmadı neden acaba.doktorumu arayayımmı ne yapmam lazım
Bu araa benim oğlumda anı durumda. En son cuma günü yapmıştı. Yarın akşama kadar yapmazsa doktorumuzu arayıp fitil vereceğim bende..
sonunda bugün akşam verdim fitili ne yaptıysam bir türlü yapamadı ıkınmasıda yoktu ama biraz mızırdanarak uyuyordu gecelri neyseki akşam fitil verdim o kadar çok yapacağını tahmin bile etmemiştim:) şimdi rahat sanırım uyuduğundan beri hiç mızırdanmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?