neden kimse onceki konuma yazmadi:((((

seninleyim_23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2013
111
13
48
İstanbul
kizlarrr yardim ediinn hamilemiyim degilmiyim bilemiyorum adetimden bi hafta once kasik agrilarim oldu cok, simdi adetim 3.gecikti ve uc gundur adet olucakmisim gibi agrilarim var test yaptim negatif acaba hamilemiyim, bi yandanda korkuyom adet olcam diye( cunku aksamlari hep adet olucakmisim gibi karnim agriyor ama hala olamadim goguslerim aciyor ama idrarimi yaparken yanma oluyor ama baska belirti yok acaba usutum mu. doktor randevuma cok var dun aradim ama oncesinde almiyorlar maleseffff....
tecrubekerinizi paylasirsaniz yada fikirlerinizi soylerseniz cok sevinirimm

ben yurt disindayim ve burda kafana gore gidip test yaptiramiyorsun malesef onun icin yoksa bende hemen gidip yaptiricam ama doktorlar on gun gecmeyince yapmiyorlar testleri.
tsk ederim yazdigin icin

canım anlattıkların bana çok tanıdık geldi,doğru anladıysam istenmeyen bir durum
bir kaç test daha yap istersen gerçi negatif çıkmış olması doğru sonuç olabilir genelde o testler pek yanılmaz ama tarifin de de gebelik durumu var gibi

yani brn acikcasi bu teslere pek guvenmiyorum cunku benim isyerinden bir arkadasim vardi onunda karni agriyordu kramp giriyordu falan 6.hafta boyunca her hafta bi test yapti hep negatif cikti ve sonunda hastaneye gittiginde 9.haftalik hamileydi.
pozitif cikarsa yanilma seysi yok ama negatif cikinca yanlima payinin olduguda yaziyor zaten ustunde.

ya arkadasim alma imkanim varda ne bilim yine negatif cikarsa yine bi belirsizlik olucak diye yapmak istemiyorum belki adetim gecime olmustur diyorum yada belki usutmusumdur diyorum ama ne bilim iste. seninde mi böyle olmustu?

yani benim belirtilerim ööleydi adet olcamda olamıyorum tutan bişey var gibi diyodum sanki
ama nitekim hamileydim zaten ama bunu herkes farklı yaşar,adet tarihinden bi hafta önce ağrılarının oluşu üşütmüş olabileceğinide düşündürüyo çünkü bu adet tarihinin öncesinde belirti vercek bişey diil
genelde düzenlimidir adetin bunu beklemek çok can sıkıcı bunu biliyorum ama birazdaha sabırlı ol bakalım sen yinede git o testlerden al bi kaç kez daha yap belki içini rahatlatır biraz

benimde aynen öyle iste adet olacakmisimda bisey engel oluyormus gibi hissediyorum heran adetr olcakmisim gibi uc gundur ama olamadim hala, bilmiyorum ben internete ve bu forumda bazi yerlerde okudum adet olmadan bi hafta once kasik agrilarinin baslamasida bi belirtiymis diye onun icin ama bi yandan da dedigin gibi usutmede olabilir diye dusunuyorum ama bilmiyorum. evet beklemek cok zor oluyor yaaa
Testi daha dun yaptim negatif cikti, ama ben gun icinde yaptim acaba sabah yapmak daha iyi bi sonuc mu verir?

Sabah ilk idrarinla yaptiginda daha dogru sonuc verir evet.adetin 3 gun gecikmesine ragmen negatifse bence gebe olma olasiligin cok dusuk.gec dollenme olduysa bilemem tabi.bi de adetlerin cok duzenli bile olsa yumurtlama doneminde ufak bi stres bile yumurtlamayi engelliyor ve o yuzden kanama gecikiyor diye biliyorum.bide gebelik belirtisi bende hic olmamisti.gebelik belirtileri kisiden kisiye degisir ve belirti oluyorsa adet belirtileri ile hemen hemenayni belirtiler oluyormus.ayrica kan testi yaptirmadan hicbir sekilde emin olmazsin...

öncelikle yazdigin icin tsk ederim, evet belkide haklisin belkide sabah yapmam testi daha dogru sonuc verirdi ama ben adetimin gecikmesinin ikinci gunu yapmistim tesi gun icinde ve negatif cikti. Kisiden kisiye tabikide farkli belirtiler olabiliyor. Benimde adet olucakmisim gibi belirti var ama olmadim. Tabiki idrar testi yuzde 99 diyorlar ama burdaki doktorlar bile cokda tavsiye tmiyorlar cunku benim etrafimda ornekleri cok var testin negatif cikmasina ragmen hamile olanlar. az once bi arkadasimdan bahsetmistim adeti 6.hafta gecikti ve yinede idrar testinde negatif cikti, ama hastaneye gittiginde 9.haftalik hamile oldugunu ogrendi ve bunun gibi bi kac kisi daha onun icin ben testlere cokta guvenemiyorum ki test icin henuz erken oldugunu dusunuyorum. turkiyedeki tesler nasil bilmiyorum ama burda 10.gun gecmeden idrar testini tavsiye etmiyorlar. tabikide cok ümitlenmiyorum hamilelik olabilecegi gibi baska olasiliklarda mumkun. adetim evlendigimde duzensizdi fakat tedavi oldum simdi duzenli cok sukur birde sogan kuru uygulamistim. evet bende kan tahlili yaptirmak istiyorum ama burda doktorlar adet bi iki gun gecince test yapmiyorlar gitsen bile ki benim doktorum bile test iicin daha erken dedi. bakalim herseyin hayirlisi allahtan rabbim neylerse guzel eyler

Evet idrar testlerinin yanlis ciktigini ben de cok duydum.benim adetim duzenliydi evet adete 3-4gun kala ikinci cizgi silik de olsa cikmisti.adetim 4 gun gecikince kan testi yaptirmistim sonuc 700kusurdu.ordaki doktorlarin bu kadar gec kan testi bakmalari cok mantikli.cunku gebeliklerin bi kismi tam adet doneminde dusukle sonuclaniyor.ordaki doktorlar gec bakalim da dusuk olanlar daha kadinlar anlamadan dusmus olsun istiyorlardir.adet gunu kan baktirsa pozitif ciksa 2 gun sonra da dusuk olsa bir de o dusuk ve sonrasiyla ilgilenecekler.bir suru is yuku sonucta.ama 10 gun gecikince bakinca daha kesin sonuc verip daha az hasta ve daha az is yuku ile ugrasacaklardir.hem 10 gun beklemenin kimse icin bi zarari olmaz nasil olsa kurtaj dusunuluyorsa bile sure asilmamis oluyor.ayrica 10 gun gecikince gebelik pozitifse hemen ayni anda gebelik kesesini de gorebilirler...ama senin icin dedigim gibi bence gebe olma olasiligin dusuk...rabbim hakkinda hayirlisini versin.gebelik istiyor muydun.bir de cocugun var mi

neden benim hamile olma olasigimi dusuk olarak goruyorsun ki? kimisinde adetten once cikar kimisi adet olur ama yinede hamile oldugunu anlamaz herkezde cok farkli seyler olur insanlar bazende hisseder diye dusunuyorum ben. cunku sonucta herkez kendi vucudunu taniyor. hayir cocugum yok ve evet cocugum olmasini istiyorum. Senin mesela adeten once silik cizgi cikmis ama belkide kan testinde negatif cikada bilirdi eger ornekleri konusacak olursa bi suru ornekler var. ki adet gecikince 3.gun cikmayinca gebelik ihtimali dusuk diye birsey yok ki buna dayanarak bunu soylemen dogru degil bence neyse tsk edrim yinede

Cok sukur ne guzel pozitif cikmis.rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi da nasip etsin ins.beni biraz yanlis anlamissin sanirim.bu sekilde konusmana da uzuldum...

eczanalerde hassas erken gebelik testleri var en az kan testi kadar güvenilir .
bence onlardan yap . varsa zaten çıkacaktır yoksa sanırım mevsimsel bir gecikme yaşıyor olabilirsin . Geçmiş olsun

kusura bakma seni uzmek istemedim eger kirdiysam ozur dilerim. ins rabbim isteyen herkeze nasip etsin.
ben oyle kendimi hamille hissediyordum ve bazi belirtiler bende olunca seviniyordum sen biraz umudumu kirdin oyle deyince ondan yazmisimdir oyle ama ozur:)

Öncelikle pozitifmiş sanırım tebrik ederim.Ama bu şekilde yazman ne kadar doğru anlamadım.ACele acele lütfen yardım edin diye yazmışsın ve insanlarda bilgileri ve yaşadıkları dahilinde sana yardımcı olmaya çalışmış.MAdem bukadar çok biliyosun ne diye yardım istiyorsun.YAda madem insanların dediklerine hiç bi şekilde dikkate almıyosun.Otur bekle doktora gideceğin zamanı.

bence de. arkadaş sana olabilecek ihtimalleri yazmış sen nasıl anladın bilemiyorum ama ters bi şekilde tepki vermeni hoş bulmuyorum. umudunu kırma gibi bişey yapmamış sana sen sadece kendini çok kaptırıp sonra da hüsrana uğrama diye sana olabilecek diğer ihtimalleri de söylemiş. kimse seni tınlayıp cevap yazmazken o senle uğraşmış yaptığın ayıp bence.. neyse bebeğin hayırlı olsun bu arada.. tebrik ederim..

kusura bakmayin ama sizin ustunuze alinmaya gerekn bisey yok ben o arkadasa oyle yazdim ve kirdigimin farkinda degildim o oyle yazincada ondan ozur diledim onun icin bu onunla benim aramda olan bisey
diger konuya gelince burda kimler neler neler yaziyor ne basliklar var, ben sadece insanlarin tecrubesini duymak istedim okadar. ama sizide gorcez bakalim

asil sizin yaptiginiz ayip hemde cok ayip. neyse

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…