NEDEN KİMSE EVDE RAHATÇA PARA KAZANMAYI İSTEMİYOR...:(

Ben 35 yaşındayım. Bu yaşıma kadar Network Marketing satış yapan birinden tek bir ürün almadım,kaldı ki üye olacağım.
Birde bu işi yapan insanlar aşırı derecede rahatsızlık verici bir tarzda çalışıyorlar. Üye olduğum birkaç facebook grubundan yöneticisinin bu saçma ,sevimsiz ve itici satış yapma sevdasından dolayı ayrıldım.
Yok üye olursan bilmemne seti 50 lira ,ama benden alırsan 120 lira. Neden satış yapmak yerine üye topluyorsun ki. Bu mantıkla kimse birşey satamaz zaten. Amac altında üye toplayıp kazanmak sanırım,satıştan ziyade.
Hoşlanmıyorum. İtici buluyorum. Anlatıldığı,övüldüğü kadar matah ürün yelpazesi olduğuna asla inanmıyorum.
En kralını satsanız bu mantaliteyle bana satamazsınız şahsen.

Yaa nelerde kullanıyorsunuz Aloe Vera yı merak ettim de
ucundan koparıyorum jeli çıkıyor yapragın icinden yüzüme sürüyorum sivilce izlerine bile iyi geliyor ben ikeadan aldım alovera bitkisini kücük bir saksıda onu besliyorum
hem doğal hem ucuz evde yetistirin böyle

o lr ürünleri sanki kimyasal değil madem sağlık konu evde yetiştirip uygulamak en bitkiseli oluyor

üç sene önce avona üye oldum kendim kullanmak icin ama indirimli alayım duş jeli vs diye

sonra vazgectim alerji yaptı üyeliği unuttum gitti ya arkadaş 3 yıldır artık sayıp sövüp kapatıyorum telefonu
haftada 1 arıyorlar numaram var diye arayan numarayı engelliyorum baska numaradan arıyor.
işte buyrun yeni paket alın yanmasın üyeliğiniz vs vs vs en son 3 4 gun once arandım yalnız cıddıyım haftada 1

bir kere daha beni ararsanız canınızı başınızı yakacagım cok ciddiyim tacizlerinizden bıktım dedim. bakalım 4 gün falan oldu yine ararlar ama bu sefer sayıp sövecem. illallah ettim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…