• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NEDEN KİMSE EVDE RAHATÇA PARA KAZANMAYI İSTEMİYOR...:(

new_moon83

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2017
4
0
1
41
SADECE EKİP KURARAK EKİBİ BÜYÜTMEKTE İŞ BİTİYOR.BEN ÇEVREMDE FAZLA KİMSEYİ BULAMADIĞIM İÇİN BELKİ BURADAN EKİP BULABİLİRİM DİYE DENEMEK İSTEDİM.

LR'da part-time çalışmak, cazip ve güvenli bir ek gelir imkanı sağlamak isteyenler için ideal bir imkandır.

1985 yılından beri 32 ülkede ciddi deneyiminin olması,
Alman kalite standartlarına sahip mükemmel ürünleri,
Dünyanın en büyük aloe vera üreticilerinden biri olması ve Dünya tarafından kabul görmüş olması,
Ülkemizde her geçen gün yayılarak ilerlemesi,
Sadece geçen yıldan bu yana ülkemizde %400 büyüme gösterdi ve büyümeye de devam ediyor olması,
Serbest zamanlı ve bağımsız olarak çalışabilme olanağı olması,
İş Ortaklığı ile tüm ürünlerden % 40 kar elde etme imkanı olması,
Adil ve Muhteşem şeffaf prim sistemine sahip olması,
Herhangi bir üyelik ücreti yok.
Herhangi bir aidat yok.
Ürün alma zorunluluğu yok.
Ürün satma zorunluluğu yok.
Diğer firmalar gibi kota sistemi yok.
Stok alma zorunluluğu yok.
Ürünleri hayvanlar üzerinde test edilmemektedir.
Uluslararası starlar ile ortaklıkları olması,
Her Konuda ücretsiz eğitim ve toplantılar düzenleyebilme ve düzenlenen toplantılara katılabilme olanağının olması,
LR'ın aktif olduğu herhangi bir ülkede çalışabilme ve iş ortakları kazanabilme imkanı olması,
Opel Corsa, Renault Clio, Mercedes-Benz ve Porsche benzersiz otomobil konsepti
LR'da hak edilen tüm geliri ve imkanları çocuklarınıza miras bırakma hakkı olması,

çevremde bu işten ayda 20.000 tl kazanan insanlar var gözümle görmesem inanmadığım bir iş için buraya konu açmam zaten

ayyyyy yaaa bi bitin artık
bi ürün sorsam ezbere cevaplar verirsin di mi
ama aslında ne işe yaradığından bile haberin yoktur eminim

çevremde bu işten ayda 20.000 tl kazanan insanlar var gözümle görmesem inanmadığım bir iş için buraya konu açmam zaten

Vay anasını biz malız o zaman elalemin ağız kokusunu çekiyoruz desene :işsiz:
Vittiri vızık bi krem satiyosun 20.000 lira kazanıyon demek:dondurma:

k*nızı da yırtsanız bu işlerden 1000 liradan fazla kazanılmıyor öz teyzem bunlar için ofis açtı ya ofis diyorum gecesi gündüzü yok herkese bunlardan satıyor kazandıgı ne 1000 tl bile değil 20 saat calısıyor heee yattıgın yerden heeeee

''YATTIGIM'' yerden sizi üye yapayım ''güya'' kazanayım diye niye söylemiyorsun :D :D :D

ıyy bildim ben bunu. çakma saadet zinciri türü bir şey. aklınca burada varsa bir iki saf bulacaksın,sonra onlar birilerini üye yapacak,onlardan da prim alacaksın. valla milleti böyle mallaştırarak üstlerinden para kazanırsan evet 20 bin kazanırsın. şaka gibi hatun resmen saadet zinciri yapalım diyor.

SADECE EKİP KURARAK EKİBİ BÜYÜTMEKTE İŞ BİTİYOR.BEN ÇEVREMDE FAZLA KİMSEYİ BULAMADIĞIM İÇİN BELKİ BURADAN EKİP BULABİLİRİM DİYE DENEMEK İSTEDİM.

LR'da part-time çalışmak, cazip ve güvenli bir ek gelir imkanı sağlamak isteyenler için ideal bir imkandır.

1985 yılından beri 32 ülkede ciddi deneyiminin olması,
Alman kalite standartlarına sahip mükemmel ürünleri,
Dünyanın en büyük aloe vera üreticilerinden biri olması ve Dünya tarafından kabul görmüş olması,
Ülkemizde her geçen gün yayılarak ilerlemesi,
Sadece geçen yıldan bu yana ülkemizde %400 büyüme gösterdi ve büyümeye de devam ediyor olması,
Serbest zamanlı ve bağımsız olarak çalışabilme olanağı olması,
İş Ortaklığı ile tüm ürünlerden % 40 kar elde etme imkanı olması,
Adil ve Muhteşem şeffaf prim sistemine sahip olması,
Herhangi bir üyelik ücreti yok.
Herhangi bir aidat yok.
Ürün alma zorunluluğu yok.
Ürün satma zorunluluğu yok.
Diğer firmalar gibi kota sistemi yok.
Stok alma zorunluluğu yok.
Ürünleri hayvanlar üzerinde test edilmemektedir.
Uluslararası starlar ile ortaklıkları olması,
Her Konuda ücretsiz eğitim ve toplantılar düzenleyebilme ve düzenlenen toplantılara katılabilme olanağının olması,
LR'ın aktif olduğu herhangi bir ülkede çalışabilme ve iş ortakları kazanabilme imkanı olması,
Opel Corsa, Renault Clio, Mercedes-Benz ve Porsche benzersiz otomobil konsepti
LR'da hak edilen tüm geliri ve imkanları çocuklarınıza miras bırakma hakkı olması,
Profesyonel insanlariz biz ev ve is hayatini birbirine karistirmiyoruz :)

Cunku fakir gibi 20 bin kazanmak istemiyorum.. abi turkiyede yasiyoruz zenginligin formulunu bulsam baskasina soyler miyim lan azicik kafaniz calissin millet yer mi bunu.. bir mercedes verip millete bentley parasi kazandiracak goz var mi bende..

Ben krem satarak mercedes alacaksam bentley köpeğin olsun office:D

Back