• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden kimse cevap vermiyor :(

Ayda korkut

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2019
44
15
3
33
Herkese merhaba.hayatimda ilk kez biryerimi yaptırdim ve çok pişmanim kizlar dün kaslarima kalici makyaj yaptirtim o kadar siyah ve kalın ki daha birde kaldirtma yaptirdim yani cok pismanim aynalara küstüm o sikayet ettigim kaslarim ne güzelmis. Bilgisi olan söyler mi lütfen bir senelik yaptirtim 1 sene sonra kendi kaşlarim yavas yavas döndürebilirmiyim ve yoksa Bunlar artik hep beninlemi yenilettiricem mi. Hic arastirmadim bilmeden gidip yaptiricam dedim yaptirdim cok pismanim hele o kaldirma sanki sade göz kapagiyla kaldim üzerinede Kömür sürmüs gibi. Lütfen kırıci olmayin dünden beri agliyorum zaten:(

3. Konun bu başlıkla.
Bn cevap vereyim amaç neydi yaptırdın?.
Yada yaptırırken neden yapan birine danışmadın umarım düzelir

Gerçekten böyle şeylerde cok kişiye denk geldim neden bilgisizce hareket ediyorsunuz ki yüzünüz daha kötü olabilirdi.
Yaptırdığınız yere sorun duzelirmi diye.

3. Konun bu başlıkla.
Bn cevap vereyim amaç neydi yaptırdın?.
Yada yaptırırken neden yapan birine danışmadın umarım düzelir
Insanlar elestiri yapmayi nasil yer etmiş kendine 1.konunun basligi kac defa yazdim cvb alamayinca ilgi ceksin diye 2.amacim kaslarim seyrekki düzelmekti 3. Mizzat kaynanam yaptirdi iyiydi ama bende olmadi insanlar sonucunun ne olacagini bilmeden cok sey yapiyor yada sonucu istedigi gibi olmuyor 4.yardimci olamican ne yaziyon be kardesim Ben akil edemiyormuyum yaptigim yere sormayi alta kirici olmayin diye belirtmeme ragmen ne amacla yaptirdin diyosun

Insanlar elestiri yapmayi nasil yer etmiş kendine 1.konunun basligi kac defa yazdim cvb alamayinca ilgi ceksin diye 2.amacim kaslarim seyrekki düzelmekti 3. Mizzat kaynanam yaptirdi iyiydi ama bende olmadi insanlar sonucunun ne olacagini bilmeden cok sey yapiyor yada sonucu istedigi gibi olmuyor 4.yardimci olamican ne yaziyon be kardesim Ben akil edemiyormuyum yaptigim yere sormayi alta kirici olmayin diye belirtmeme ragmen ne amacla yaptirdin diyosun
1. Kırıcı olmadım.
2. Burada herkesin hakkı yorum yazabilir.
3. Gelince bilseydin danisyadin böyle olmazdı dedim ve bunda kötü bisi yok illa cnm cicim danissaydin keske gibisindenmi konusmam lazımdı anlam vermedi..
4. De gelince konu actin takipteydim yazdim dusuncemi .
Ve her insanin konusma şekli baska .
Siz yazdigimdan ne çıkardınız bilemem ama . Ben sizin yazdiginizdan sunu cikardim.
Benim sorularima tatli cevap verin ..hepsi bu.
Kırıcı bisi yok ortada. Neyse ya uzatmiyim Allah yardimcin olsun. Güven olmuyor bu devirede yapitiracagin şeyelere....:KK64:

1. Kırıcı olmadım.
2. Burada herkesin hakkı yorum yazabilir.
3. Gelince bilseydin danisyadin böyle olmazdı dedim ve bunda kötü bisi yok illa cnm cicim danissaydin keske gibisindenmi konusmam lazımdı anlam vermedi..
4. De gelince konu actin takipteydim yazdim dusuncemi .
Ve her insanin konusma şekli baska .
Siz yazdigimdan ne çıkardınız bilemem ama . Ben sizin yazdiginizdan sunu cikardim.
Benim sorularima tatli cevap verin ..hepsi bu.
Kırıcı bisi yok ortada. Neyse ya uzatmiyim Allah yardimcin olsun. Güven olmuyor bu devirede yapitiracagin şeyelere....:KK64:
Evet kirici konustun yaptirmasaydin dercesine yaptirdigimdan beri Eve kapattim kendimi evet ilk defa birseyi cok arastirmadan yaptim sonuc berbat cünkü kayinvalidem iyi sonuc aldi ve mutlu oldu ayni insana yaptirdim canim cicim demene gerek yoktu ama yol göstericek vor bilgin varsa paylasabilirdin ilk kez allahin verdigi birseyi degismeye kalktim oda hüsran oldu sende kusura bakma yorum yazabilirsin tabi

Evet kirici konustun yaptirmasaydin dercesine yaptirdigimdan beri Eve kapattim kendimi evet ilk defa birseyi cok arastirmadan yaptim sonuc berbat cünkü kayinvalidem iyi sonuc aldi ve mutlu oldu ayni insana yaptirdim canim cicim demene gerek yoktu ama yol göstericek vor bilgin varsa paylasabilirdin ilk kez allahin verdigi birseyi degismeye kalktim oda hüsran oldu sende kusura bakma yorum yazabilirsin tabi
Estağfurullah.
Kusur degil
Rabbimin verdiğini degistirmeye kalkmak büyük cesaret kötü olmuş.
Umarim tez zamanda kendi haline gelir.
Kendini eve kapatmaya gerek yok sıkıntı etmemeye çalış.

Aynı içerikli konular tekrara giriyor.Konu tekrarı yapmıyoruz.Buna dikkat ederseniz sevinirim.İlgili bölümdeki ilk konunuzdan devam ediniz lütfen...

Aynı içerikli konular tekrara giriyor.Konu tekrarı yapmıyoruz.Buna dikkat ederseniz sevinirim.İlgili bölümdeki ilk konunuzdan devam ediniz lütfen...

Peki ama bunu silemiyorum

Ilk gunler cok koyu oldugunu duydum kabuk atinca dogallasir ayrica kalici kaş kontru yoktur illaki akiyormus dovme gibi degilmis diye biliyorum ben. Yanlis miyim ama silen yerler vardir mutlaka yada gittigin yere memnun kalmadigini soyledin mi? Prof yer hata yapmaz yapacagi kalinligi once cizer ve kisiye onaylatir ona gore yaparlar.

Ilk gunler cok koyu oldugunu duydum kabuk atinca dogallasir ayrica kalici kaş kontru yoktur illaki akiyormus dovme gibi degilmis diye biliyorum ben. Yanlis miyim ama silen yerler vardir mutlaka yada gittigin yere memnun kalmadigini soyledin mi? Prof yer hata yapmaz yapacagi kalinligi once cizer ve kisiye onaylatir ona gore yaparlar.
Evet önce çizdi sordu hatta ikinci kez cizdirdim ama cizimden daha kalın oldu insallah öyledir ve incelir daha söylemedim yeni yaptirdigim icin 2 hafta beklicem yine istedigim olmazsa gidicem insallah döner geri kaslarim ve birdaha yaptirmam cok tskr ederim bilginizi paylastiginiz icin🤗

Evet önce çizdi sordu hatta ikinci kez cizdirdim ama cizimden daha kalın oldu insallah öyledir ve incelir daha söylemedim yeni yaptirdigim icin 2 hafta beklicem yine istedigim olmazsa gidicem insallah döner geri kaslarim ve birdaha yaptirmam cok tskr ederim bilginizi paylastiginiz icin🤗

Rica ederimm. Kabuk atsin bi bekle tabi dogallasacaktir her yikamada atiyor zaten cilden cilde degisiyor. Cogu arkadasimin kasi resmen kare gibiydi oyle kalindi ama yinede kendilerini hayattan soyutlamadilar. Morelini bozma duzelir.

Herkese merhaba.hayatimda ilk kez biryerimi yaptırdim ve çok pişmanim kizlar dün kaslarima kalici makyaj yaptirtim o kadar siyah ve kalın ki daha birde kaldirtma yaptirdim yani cok pismanim aynalara küstüm o sikayet ettigim kaslarim ne güzelmis. Bilgisi olan söyler mi lütfen bir senelik yaptirtim 1 sene sonra kendi kaşlarim yavas yavas döndürebilirmiyim ve yoksa Bunlar artik hep beninlemi yenilettiricem mi. Hic arastirmadim bilmeden gidip yaptiricam dedim yaptirdim cok pismanim hele o kaldirma sanki sade göz kapagiyla kaldim üzerinede Kömür sürmüs gibi. Lütfen kırıci olmayin dünden beri agliyorum zaten:KK43:
Sadece kaslarınızın resmini çekip paylaşırmısınız bende yapmayı dusunuyorum

Sadece kaslarınızın resmini çekip paylaşırmısınız bende yapmayı dusunuyorum
BU bügünki hali 20190507_221831.jpg

Canım aldırma sen boş ver . Bilmiyorum ama bir sene dediyseler bir sene de düzelir zamanla kasların eski halini alacaktır ozaman üzülme çok geçmiş olsun buda bir deneyim oldu sana (: :KK200:

Öncelikle bu konuda bir uzman olduğumu belirterek cevaplayim.
Kalınlık ve koyuluk zamanla azalır ve gözün alışır ama bu işlem kıl tekniği değil keşke kıl tekniği yaptirsaydin. Yanılmıyorsam fotoğraftan dövme boyası kullanılmış gibi görünüyor. Sanırım makineyle yapilmis. Canını daha fazla sıkmak istemem ama çok orantısız olmus ve bir birinden bariz farklı duruyor

Canım kötü durmuyor ki sen alisamadin sanırım bn çok kötü oldu sandım Allah seni :KK70: çok üzülmüştüm :) yok be millet nasıl boyuyo kocaman seninki normal olmuş bnce 😁😍
Ay cok tskr ederim biraz beni rahatlattin ama Ben aynanin karsisina gecince kendimden nefret ediyorum🤗tatli yorumun icin tskr

Ay cok tskr ederim biraz beni rahatlattin ama Ben aynanin karsisina gecince kendimden nefret ediyorum🤗tatli yorumun icin tskr
Rica ederim estağfurullah ama gerçekten abartılacak hiç birşeyi yok bnce eski kasin çok inceydi bu sana tuaf geldi öyle kötü değil gayet normal ☺️

Back