• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden kimse aldığı kadehlerin resmin eklemiyor?

irem85_09

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2009
120
0
116
Manisa
kadehlerime bir türlü karar veremedim.hatta cam grubu diyebiliriz buna.su takımı ve çay takımını alamadım bir türlü. aldıklarınızı fiyat ve markalarıyla ekler misiniz kızlar?

kadeh olarak art craftın su ve şarap bardağı olan kadehli bardaklarından aldım. kendi çeyiz sayfamda eklemiştim. 9 tanesi 30 tlydi sanırım, çay, meşrubat bardaklarımı, cam grubunu genelde hep paşabahçeden aldım

diamond serisinden aldım paşabahçenin
foosunu nette bulamadım ama:S

Son düzenleme:
kadeh olarak ozellikle almadim hosuma gitmisti, bi de uygundu o yuzden bunu almistim..
vijjpi.jpg

2s16f6g.jpg
Bunun aynisinin daha farkli bicimini aldim..
9qboqu.jpg
bunun da en soldakini aldim..
misafirlik bunlari kullanicam insallah...

kadeh olarak art craftın su ve şarap bardağı olan kadehli bardaklarından aldım. kendi çeyiz sayfamda eklemiştim. 9 tanesi 30 tlydi sanırım, çay, meşrubat bardaklarımı, cam grubunu genelde hep paşabahçeden aldım

canım art craftın ürünlerini nereden aldın? mağazası nerede?
internetten baktım ama ben bulamadım

miss corious canım ilk eklediğin kadehler çok güzel. ne kadara aldın , markası ne? bir de başka rengi var mı?

miss corious canım ilk eklediğin kadehler çok güzel. ne kadara aldın , markası ne? bir de başka rengi var mı?

cnm bunlari realden almistik, son 6 taneydi sanirim 12 ye bile tamamlayamadik...Paşabahçe happy hour serisindendi..Nişanlim aldigi icin fiyatini hatirlamiyo..30 tl falandi galiba emin diilim ama cnm..baska rengi yok tatlim sadece kirmizi yilbasi icin uretilmis bunlar bi kac sene once..

joey canım bunları nereden bulabilirim su bardağını almak istiyorum ben
ama bulamıyorum

joey canım bunları nereden bulabilirim su bardağını almak istiyorum ben
ama bulamıyorum

canım paşabahçe mağazalarında var. yakınında paşabahçe yoksa paşa bahçenin sanal alışveriş sitesi var. googledan "paşabahçe mağazaları" diye arat hemen çıkıyor.

sen hangi bardaklarını aldın? ben bu resimde eklediklerimi alacağım sadece.

lepi sen anadolu yakasındaydın sanırım
o zaman capitolü bilirsin
en üst katında kocamaaaaan paşabahçe mağazası var
yeni açıldı bi oraya bak belki bulursun cnm

bursalı kızlar evshopta 99 tlye takımı var kadeh su çay bardağı şeklinde kcd die bi markanın netten baktım sitesi falan var araştırın belki diğer sehirlerdeki evshoplarda da vardır bi bakın derim bn kızlar

bende jumbodan aldım biraz pahalıydı ama çok güzeldi. resmini de ekledim. parça parça alınıyor kendi setini kendin yapıyorsun. 12 kişilik aldım 528 tl ye 49 parça

Eklentiler

• $JC113007.webp
    $JC113007.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 91
Back
X