Merhaba arkadaşlar, ben 43 yaşındayım. 6 aydır adet görmüyorum. 10 ay cipralex kullandım. Son 4 ayda 10 kilo aldım. Bunun üzerine ilacı bıraktım. Günde 2 saat yürüyüş yapıyorum 10 km. Ve yediklerime de dikkat ettiğim halde hala kilo almaya devam ediyorum. Bu durum beni fazlasıyla üzüyor. Yardımcı olursanız mutlu olurum. Sevgilerle...
arkadaslar yumurta takibi icin siklusun 3.gunu gitmeyip 10.gunu giden var mi?
Ama gecen ay gittim buyudu fakat catlamadi bu ayda adetim bitwli 9gun oldu yarin sabah ayni doktorumami gitsem baksin buyumusse catlatici igne vursun diye dusunuyorumMerhaba arkadaşlar, ben 43 yaşındayım. 6 aydır adet görmüyorum. 10 ay cipralex kullandım. Son 4 ayda 10 kilo aldım. Bunun üzerine ilacı bıraktım. Günde 2 saat yürüyüş yapıyorum 10 km. Ve yediklerime de dikkat ettiğim halde hala kilo almaya devam ediyorum. Bu durum beni fazlasıyla üzüyor. Yardımcı olursanız mutlu olurum. Sevgilerle...
yumurtalama sevıyesınde gıtmen lazım on.gun pek bı anlam ıfade etmez
gecen ay gittim tym kontrollerime bu ay kacirdim gidemedim buyuzdrn 10gunum yarin gitsem olmaz mi
bende gittin bosa gıttım doktor yumurtalama ve catlama sevıyesı 3 gun mu bır sey oluyor dedı onumzdekı aya gel bıda kan ver dedı bosa gıttım ama sen ıstıyorsan gıt
tskler cnm ama benim dr. ayni hormonlarda bisey yok 3.gunu sadece bakio 10gunu buyuyup buyumesigi anlaşılıyor gitsemmiki yarin
tskler cnm ama benim dr. ayni hormonlarda bisey yok 3.gunu sadece bakio 10gunu buyuyup buyumesigi anlaşılıyor gitsemmiki yarin
yani mantıken dusundugunde kac dr gıttıysem 3.gün hep gel dedı demekkı var bır sey bence onumzdekı aya alarm kur kacırma 1-2-3 gun farrk etmez adetı ol yeter dedı
aslinda benim amacim sadece catlatici igne icin
buyuyup buyumedigide 10.ve 12.gunu belli oluyor 3.gunu tahlil icin istiyorlar
evet cnm adetin 10.gunu ve sonrasindaki 5gun icin bakiyolar gunleri icin tam emin olmayabilirim ama 3.gunu cagirmalarinin sebebi bir problem varmi diye yoksa buyuyup buyumedigini o an bilemiyolar bende asilama yapacam herhalde ileriki aylardaben ssk da gıdıyorumama soledın ıyı oldu tahlılerım ultrsonla bı baktılar bana o kadar kan almadılarp
evet cnm adetin 10.gunu ve sonrasindaki 5gun icin bakiyolar gunleri icin tam emin olmayabilirim ama 3.gunu cagirmalarinin sebebi bir problem varmi diye yoksa buyuyup buyumedigini o an bilemiyolar bende asilama yapacam herhalde ileriki aylarda
e o zaman git bak kendın cevabı bılıyosun :)
yinede cvpladigin icin tsk.ederim cnm yarin sabah sansimi deniyip sabah 8 de cikayim gideyim doktora bakalim ne dicel oluyormu boyle gitmek:-D ogrenmis oluruz hemdeoylede emin olmak istedim uyuyamadim yataktan çıktım yazdim buraya hic 3.gunu gorunmeden direk 10.gunun falan gitmedim ya oyuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?