canım baktığım yerde seninki de 5 haftalık gözüküyr. ama değerler neden bu kadar uçuk. seninki nerde bnmki nerde.üfff
kızlar slm bugün keseyi gördüm çok küçük bebeği 1 hafta sonra görürüz inş dedi doktor şimdi onu beklicem bhcg 3328 onada iyi dedi bakalım cuma günü inş bebeşimimi görürüm kalp atışlarıyla birliktee
sen kaçıcı haftadasın canım. ilk olunca biraz acemi olduk sanırım
kızlar slm bugün keseyi gördüm çok küçük bebeği 1 hafta sonra görürüz inş dedi doktor şimdi onu beklicem bhcg 3328 onada iyi dedi bakalım cuma günü inş bebeşimimi görürüm kalp atışlarıyla birliktee
internetteki bilgilere göre 5 haftalık gözükyor ya bilmiyorum valla. keşke alltan baktırsaydım ya böyle strese girmezdim
inşallah canım,tekrar tebrikler. ben salı günü ikinci gidşimde görebildim.ikincisinde sıkışıp öyle gözüktü bnm kese. çok çok mutlu oldum. dr haftaya yine gel dedi. ama başka bir kan testi istemedi. ben şimdi özelde dr arayışındayım da.bursa dayım ama bandırmada yakın. nereye karar verdiğimde o zaman gideceğim asıl. şimdi devlettekine gidiyorum.çok kalabalık devlette, dr. da ilgisiz. bu hafta sonu değil de haftaya artık karar veririm inşallah. sen de nasıl durumlar?
canım bende hamileliğimi yeni öğrenenlerdenim.bende 2 gün önce gittim 4+6 günlüktü ve hcg baktırdım aynı gün 1456 çıktı.sabah tekrar gidicem 2 gün geçmiş olacak.2 kat hcgde artmış olacak.bakalım görebilecekmiyim.bende meraktayım.bugün 5+1 oldu.bu arada sen görmüşsün.hayırlı olsun,allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah..
Merhaba canim bende durumlar biraz sikici gibi dun az az kanamam baslafi hemen hastaneye gittik doktor dinlen bol bol du ic dedi 1 hafta sonra tekrardan gel dedi cok korktum kese yrrinde duruyoo dedi.. ama bi seferde bos gebelikten korkuuorumm allahim yardimcimiz olsunn...
canım aklına kötü şeyler getirme, dikkat et sadece. ilk üç ay olabilir böyle şeyler. aminnnn, inşallah canım allahım hepimizin yardımcısı olsun
inşallah canım, hepimizinkine inşallah sağlıklı bir şekilde
allahımma şükürler olsun ki kanamam geçti.. inş bebeğimide görürüm cuma günü allahım hepimizin yardımcısı olsun.. ve herkeze bu duyguyu yaşatsın inşş ...
doktora gittitiniz mi tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?