• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden ilişkide canım çok yanıyor

stella3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2017
169
60
48
Merhaba arkadaşlar,
yaklaşık 1,5 aydır evliyim. Eşim ile hala tam anlamıyla ilişkiye giremedik. Bir kere oldu git gel yaptı çok fena canım yandı benim için işkence gibiydi 3 gün kanama oldu.Sonra 1 hafta ara verdik şimdi de çok korkuyorum kasılıyorum ve eşim de bana sinirleniyor. Ben durumu nasıl aşacağım bilmiyorum.Sürekli aklımda bu düşünce. Sanki içimde bir şeyler var içime p..n.s girmesini engelliyor gibi. Bebe yağı sürüyoruz, emla krem sürüyorum fayda etmiyor, canım çok yanıyor. Ne olur bana bir yol gösterin. Hayatım işkenceye döndü kendimi hep eksik bir kadın gibi hissediyorum.

Rahat olsan sıkıntı olmaz aslında alışırsın. Acı biraz da psikolojik oluyor. Eşinin tavrı da önemli tabii. Anlayışlı ve nazik olsun biraz. Önsevişmeyi de uzun tutmak kadını daha mutlu ve hazır hissettiriyor. Yok dayanamıyorum diyorsan bi doktora görün. Üç gün kanama da hiç duymamıştım regl mi oldun ki öyle olmaması lazım yani.

evet psikolijik ama ben çok stres yapıyorum o kadar ki ilişki öncesinde mide bulantılarım başlıyor nerdeyse eşimden nefret eder duruma geliyorum :(

Kasılmandan dolayı da oluyor kasmamaya çalış kendini birde daha çok yeniymiş evliliğin. ilişkiye 3-4 günden fazla ara verince darlaşma olabiliyor 9 aylık evliyim 1 hafta ara verdiğim durumlarda ilk günkü ilk ilişki gibi acı hissediyorum :oops: normal yani kasmamaya çalış acı hissedeceğim diye başlama ilişkiye inşallah tez zamanda düzelir

Bu konuda eşinin sabırlı olması gerekir önceliğinin seks ve zevk almak değil senin acının hafifleyeceği kadar sana zaman vermek olmalı seks yapmalısınız ama senin zorlandığın yerde bırakmalı bu ne kadar sürerse sürsün gkymc'nin de dediği doğru ne kadar süre ilişkiye girmezsen darlaşıyor tekrar seninde biraz acıya dayanman lazım benim vajinam çok dardı sadece darlık yüzünden acı çekiyordum ilk zamanlar sanki böyle o genişlikle yavaş yavaş açılıyor gibi ama geçti eşinle uzun uzun ön sevişme yaşayın iyice kayganlaşsın hiç bir krem onun yerini tutamaz eğer uyarılmazsan yağ sürsen işe yaramaz canın acır sen ne olursa olsun acıya değil zevke odaklanmaya çalış

Ayrıca kanamanın 2-3 günden uzun süreni teklikeli olabiliyormuş regl olmadığından emin olman lazım tabi eşin çok fazla mı zorladı bilmiyorum ama biraz daha dikkatli olun kibar olsun dar ise biraz genişlemeye başladığı için olabilir küçük damarlardan gelmiş olabilir bu durumlar çok fazla yaşanıyor durduysa sorun yok ama yinede bir görün doktora için rahat etsin

MERHABALAR,
5 AĞUSTOSTA EVLENDİK. İLİŞKİYE GİREMEDİK :( BİZİM GİBİ DENEYİM YAŞAYANLAR VAR MI ACABA ?
EŞİM DOKTORA GİDECEK.. :( TAM İLİŞKİYE GİRCEZ ONUNKİ İNİYOR YADA BOŞALIYOR.... :( PSİKOLOJİM BOZULDU CUMARTESİ ÜROLOĞA GİDİCEK. :( :(

Umarım kötü bir şey çıkmaz :( hayatımın kabusa dönmesinden ve olumsuz bir durum çıkıp boşanmaktan çok korkuyorum :( :( :( O kadar çaresizimki başına gelen var mıdır benim gibi acaba :( heyecan yapıyor birazda belkide oyüzden olmuyor. Sanırım pek bir deneyimi de yok :( çaresizim :( :(

Back