• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NEDEN HICKIMSE YARDIMCI OLMUYOR OLMUYOR KACTANE KONU AÇTİM 🙁

Bende 22 gün önce oldum ameliyat şuanda iyiyim ama makatımın orda hemoroide benzer bir şey çıktı umarım başka bir fistül değildir.
Bana flep uygulandı yani bağırsağı aşağıya çekip diktiler ama üçüncü gün dikiş açıldı ve önden gaita gelmeye başladı tekrar ameliyat olacağım şubat ayında doktor bu seferki daha zor olacak dedi benimde makatta meme oluştu ameliyat sonrası ama rahatsız etmiyor siz nasıl oldunuz benim hiç ağrım olmadı hamdolsun mesajınızı geç gördüm kusura bakmayın

Bana flep uygulandı yani bağırsağı aşağıya çekip diktiler ama üçüncü gün dikiş açıldı ve önden gaita gelmeye başladı tekrar ameliyat olacağım şubat ayında doktor bu seferki daha zor olacak dedi benimde makatta meme oluştu ameliyat sonrası ama rahatsız etmiyor siz nasıl oldunuz benim hiç ağrım olmadı hamdolsun mesajınızı geç gördüm kusura bakmayın
Hiç önemli değil herkes kendi derdinde çünkü bende aktif olduğunuz zaman yeni olunca hem özelden hem buradan yazdım size🙏🏼

Back