Bir kere ben devletteyim demedim... Özel sektörde çlışıyorum Şimdiye kadar 3 ayrı firmada çalştım, evet birbirini çekememezlikler, kıskançlıklar olur ama hiçbir işveren çalışan, işe yarayan ona parakazandıran birini sırf diğerleri kıskandı kötüledi diye işten çıkarmaz.... Üzgünüm ama kendinizde de biraz hata arassanız hiç fena olmaz... Belki farkında olmadığınız bişey vardır. Sizi işten çıkarma sebebplerini irdeleseniz iyi olur.
"bende işletme mezunuyum şu konudan çok şikayetçiyim banka sınavlarına girdim kaç kez o kadar insan giriyor içlerin de veterinerlik,ziraat,jeoloji ve inşaat teknikerleri sınavı kazanıp işe başlıyolar yaa olacak iş mi ne alaka işletme iktisat mezunu boşta bu alakasız bölümler işe giriyor bide hava atıyolar sinirler... "
Kusura bakma Gülsu ama yani bankann açtığı bir sınav var, ve banka sınavlarında torpil olmaz, mülakatta olabilir ama sınavda asla olmaz. Ziraat veterinerlik mezunu kazanıp girebiliyor da sen kaanamıyorsan onları suçlamadan önce kendine bir bakman lazım.