• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden her işten atılıyorum?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Bir çıkarım yaptım kendi kendime,
hayatımda bir çok işte çalıştım iyi veya çirkin işlerdi, para için kariyer için vs..
Üniversite okudum okumasına, ancak hangi işe girdiysem aslında hiç birinden kendi isteğimle çıkmadığımı farkettim hepsinden ATILIYORDUM!!
ne yüz kızartıcı suç ne de başka bir sorun! genelde geçimsiz olduklarım oluyordu NEDENSE ! Beni çekemeyenler dediklerim. Evet çekemiyordular, ama hep performans düşüklüğünden dolayı çıkarıldım yani sebepsiz yere.
İyi çalıştım en iyi çalışan ben oldum ancak çıkarılan bendim.
Calısıyor mu görünmüyordum? iyi mi ifade edemiyordum. Neden bilmiyorum ama artık girdğim işten çıkarılmak istemiyorum! yardım edin.

bankacımıydın?allah allah canım yaa tamam 2 ay deneme süresidir ama formalitedir o çok olağanüstü başarısızlık olmadığı sürece kolay kolay çıkarmazlar.artık çalışmak değil işe girmek daha zor ve sen girebilmişsin..peki sen mi istifa ettin yoksa çıkartıyorlarmı..kendin istifa ettiğini yazmışsın ama neden yani baskımı uyguladılar istifayamı zorladılar?

yk canım bankacı değilim bir ara calıstım ama calısma suresı bıtmıstı cıktım normal olarak onu da öyle bırakmısım degıstırıyorum, ben musterı temsılcısıyım, sekreterim, magazada calıstım her işi yaptım anlıycagın, ama hepsinden bir şekilde atıldım. kuyum kazıldı hep en iyi calısan oldum aslında hep sivreldim herkes hep şaşırdı nasıl bu kadar iyi çalışıyor hep en iyi pirimleri aldım vs ama hep kıskanılan kuyusu kazılan atılan oldum. yani bir şekilde bir yanlışımı göstermeye calısıyorlar ve basarıyorlar

mesleğin bakkacı olarak gözüküyor şu an ama :bbo: bankada kolay kolay çıkarmazlar kaydirigubbakcemile

ama illaki bir sebebi vardır çünkü benim etrafımda olan insanlar genelde iyi prim alanlar..vs ler terfi etti hep..acaba bilmeden etrafındakilere karşı kırıcı mı oluyorsun farketmeden negatif enerjimi saçıyorsun?yani ne biliyim illaki bir sebebi vardır ya senden ya da şimdiye kdr rastladıın insanlardan kaynaklanan...
insan bazen farkında olmadan başkalarının nefretini kazanacak huylara sebep olabiliyor o açıdan soruyorum..mesela hiç sebep gösterdiler mi sana?

iyi bir prim alıyorsan firmaya da kazandırıyorsun demektir bu çıkarılma sebebin olmamalı başka sebepler vardır

bir defasında bır sırkette sekreter ve ön büro görevlısı olarak calıstım satıscıların satıslarını raporluyordum,
orada kızlar durmadan kızıyorlardı hadı oraaya torpılle gelmıstım ondan içerliyorlardı sureklı kötu davranıyorlardı bır sey demıyordum ıyı calısıyordum sonra iş iiçin egıtıme gıdıcektım ve o gece masamın cekmecesının anahtarını unutmustum onun ıcın en guvenılır satıscı arkadasa telefon acıp alabılır mısın demıstım o sorun oldu o gece cıkarıldım.

bır baska sefer magazada calısıyordum en ıyı satıslar bendeydı pırımde bırıncı olmustum o ay ve herkes sasırıyordu yenısın cok ıyı basarılırsın unıversıte de okumussun basımıza mudur yaparlar senı bır ıkı aya dıyorlardı, hayır mudur olmakta gozum yok desem de onların hepsı lıse ortaokul mezunu olduklarından benım orada kaldıgım zaman mudur olacagımdan emınlerdı. ben cok ıyı calısıyordum gece mesaılerıne de kalıyordum herkes gıbı ama ıcerde bır ara basım döndüğü için oturdum 3dakıka kadar ve herkes basıma toplandı ben oturdum ıyı oldum magazda tum gun ayaktayız malum, sonra da mudur benı ısten cıkardı performans dusuklugunden sen gelemıyorsun bu ıslere dedı cıkardı.

sonra bır işte mudur benden yararlanmak ıcın işe almıs sekreter olmustum orada ama mudurle aramızda bır sey olmadı begenmedım ve benı kendı ıcın aldıgını bılmıyordum hıc bellı etmemıstı ıstedıgım sadece işti gırerken de soylemıstım ayrıca gayet masum bır görusunuse sahıbım. onla olmadı bır baskasıyla cıktım dıye senın cıktıgın var dedı sebebı de boyle soyledı cok sacma degıl mı dedım evet zaten performans dusuklugu dıycem bolge mudurune dedı ben gercegı bolge mudurune soyledıysem de kendını ona da savunmus tabıkı cıkarıldım oradan da boylece.

son baska bır satıs işıne gırdım orada da en ıyı pırımı aldım en ıyı calısan bendım herkesın yaptıgı satısın ıkı katını yaptım herkes oyle uyuzlandı supelendı kı anlatamam hatta bu kız bunu bu sekılde yapabılıyor sız nasıl yapamıyorsunuz dedıler sorun oldu baya, dedım calısıyorum ben ne yapabılırım paraya ıhtuıyacım da var o yuzden ugrasıyorum normaldır dedım olmadı dger calısanlar ıcten ıce cok kızıyorlardı arada bellı de edıyorlardı daha sonra işte amirime herkes bır seyler soylemıs yalan yanlıs ben hep yalan oldugunu anlatmaya calıstıysam da amir onlara ınandı sonunda ve yıne cıktım.

hıc anlayamıyorum ortalama mı olmak lazım uyumu mu bozmamak lazım ama hep bır sekılde bır tanıdıkları oluyor mesela ben cıkarsam oraya yerıme bırını koyabılcek gıbı olabılıyorlar ve bunu yapıyorlar, hatta son işimden cıktım en yakın samımı arkadasım dedıgım kız bıle telefon acıp kötu kötu seyler dedı hani ıyıkı cıkmıssın hakettın dercesıne konustu bıraz agzının payını verdım artık. yakın arkadas olacak göya, ablam dıyor kı senın basına gelenler bır pişmiş tavugun basına gelıyor zaten bır de senın.

Son düzenleyen: Moderatör:
peki canım üniversite mezunuysan niye mağazada çalışıyorsun..ne mezunusun senin branşın ne ki?senin düzeyinde olan insanların çalışıtığı yerlerde iş ara.tamam ekmek parası kendimize göre iş bulana kadr orda burda çalışırız mantığı var bende de aynı şekilde ama ne biliim mezunsan böyle günlük işlerle vakit kaybetme bence

ama illaki bir sebebi vardır çünkü benim etrafımda olan insanlar genelde iyi prim alanlar..vs ler terfi etti hep..acaba bilmeden etrafındakilere karşı kırıcı mı oluyorsun farketmeden negatif enerjimi saçıyorsun?yani ne biliyim illaki bir sebebi vardır ya senden ya da şimdiye kdr rastladıın insanlardan kaynaklanan...
insan bazen farkında olmadan başkalarının nefretini kazanacak huylara sebep olabiliyor o açıdan soruyorum..mesela hiç sebep gösterdiler mi sana?

belkı belkı, yani ben her muhabbete mı gelemıyorum nedir,
onlar sureklı mesela gıysıden gıyımden bahsedıyorlar ben cok bahsedemıyorum.
snra bır bakıyorum bırbırlerının her seyını bılıp bırbırlerıne gıdıp gelıyorlar ben cok yapamıyorum samımı olmak ısteyınce onlar ıstemıyorlar bazen

mesela son işte ben satıs yapıcam dıye kapı kapı dolasıyorum
onlar tum gun cafede oturuyor ama ben satıs yapınca bır hınlık var dıyorlar bu kız calısmıyor dıye amire yetıstırıyorlar e calısıyorum görunuyor ama yk amir onlara ınanıyor ben ıfade edemıyor olabılırım belkı kendımı

peki canım üniversite mezunuysan niye mağazada çalışıyorsun..ne mezunusun senin branşın ne ki?senin düzeyinde olan insanların çalışıtığı yerlerde iş ara.tamam ekmek parası kendimize göre iş bulana kadr orda burda çalışırız mantığı var bende de aynı şekilde ama ne biliim mezunsan böyle günlük işlerle vakit kaybetme bence

bılmıyorum kendımı de ıyı yerlere layık goremıyorum bır de sanırım.
ıktısat fakultesı mezunuyum ben.
sımdı bır işle gorusuyorum ıyı bır pozısyon ama yapamam belkı dıye korkuyorum neden korkuyorsam artık. yıne atılırım mı yapamaz mıyım dıyorum belkı gercekten yapamıyor da atılıyorum ya da sırf negatıf etkı mı yayıyorum :(

hayırlısıdır belki böyle olması
ben de sürekli iş değiştirdim ki hiç sevmem öle zırt pırt iş değiştirmeyi ama kısmet işte
bi keresinde iyi bi firmadan çıkartıldım arkadasların yalan yanlış söylenenlerden
çok ağlamıştım ama daha iyi bi firmaya gectim

ben de iktisat fakültesinden mezun olucam bu dönem..zamanında çok iyi holdinglerde staj yaptım çalıştım kendime güvenim vardı ama aynı şekilde benim de kendime güvenim gitti..ben de korkuyorum iş görüşmelerinden falan ama bu demek değilki gideyim ortaokul lise mezunu olanların çalıştığı yerde çalışayım bu küçümsemek değil ama ailem bir yığın masraf yaptı kendilerinden kıstılar okuttular onlar da ister iyi yerlerde çalışayım..e stajlarım var kendimi geliştirdim iyi yerlerde çalışnlardan bir eksiğim olduğunu düşünmüyorum.bence sen de güven kendine ve kendini ezdirme..sivrilmede işini yap ama gerektiğinde hakkını koru bir başkası yanacak olsa bile sen kendi hakkıını koru.vazgeçme

bir yere yeni girince ortalama olup,kendi halinde kalmak lazım bir müddet sanırım.sivrilince oradakiler de açık aramaya başlıyorlar hemen.heryerde böyle herhalde:uhm:

Hmmmm bak canım öncelikle bir iktisat mezunusun yok mağazada çalışmak falan bu tarz işlere başvurma. İkincisi de hayatta en önemli şeylerden biri insan ilişkileridir yani senin iş yapıp yapmamandan daha önemlidir. Bunu ben de yıllaca iş tecrübelerinden sonra öğrendim. O yüzden işe girer girmez müdüründen temizlikçisine herkese güleryüz göster ve arkadaşça davran. O zaman ilerde sana gıcık olan çıksa bile önceden kurmuş olduğun bu iyi ilişkiler seni korur canım.:)

evet aılem o kadr masraf yaptı benı yok zamanında bıle okutmaya calıstılar ugrastılar yıllarca okuttular ve ben gıdıp prtaokul mezununun oldugu yerde artık calısmamaya özen gostermelıyım, yapabılecegımı bılıyorum onların benden bır fazlası yok olmam gereken yer dıye dusunmelıyım,
en azından cabalamam gerekıyor degıl mı,

guler yuz zaten gosterıyorum negatıf olmamaya acık olmaya calısıcam daha cok ınsan ılıskılerı de onemlı onlara sırtımı da yaslamamalıyuım ortalama da olmalıyım ck cok da sıvrelıp onları asagı gostermemelıyım degıl mı ... bu düşüncelerımı de kuvvetlendırmelı bır de kımseye yıne bıle guvenmemelıyım cunku cok dostca yaklasıyorlar ama sırf zafer kzanmak ugruna belkı de benı ısımden etmeyı ıstıyorlar.

hayırlısıdır belki böyle olması
ben de sürekli iş değiştirdim ki hiç sevmem öle zırt pırt iş değiştirmeyi ama kısmet işte
bi keresinde iyi bi firmadan çıkartıldım arkadasların yalan yanlış söylenenlerden
çok ağlamıştım ama daha iyi bi firmaya gectim

evet hep kısmet hayırlısı vs dıyorum ama yıne de okdr cabalıyorum edıyorum sonra yıne bastan baslıyorum hep sebepsız yere cıkarılmalar işte cnm ya hayrı mayrı kalmadıgını düşündürüyor ınsana bu kdr cok olunca :)

Her iş yeni bir tecrübedir canım takma kafana. Zamanla oyunu kuralına göre oynamayı öğreneceksin.
Kaybediyor gibi gözükse de - sonunda mutlaka doğru ve çalışkan olan kazanır. Maalesef çıkarları
uğruna başkalarını ezip geçenlerin sayısı çok fazla olsada İlahi Adalet her zaman doğrunun yanındadır.
Pozitif düşünerek mutlaka senin değerini bilecek - hakkını verecek ve gönlünce bir işte yıllarca çalışacağına inan tatlım. Herşey gönlünce olsun.

Back